nuffnang advert

Wednesday, February 26, 2014

~WW~ Jamaican Blast


menikmati coffee Jamaican Blast dari Black Canyon Coffee
terbaik#syurga#enjoy#saatindahbersamaantujepun



sudah terlalu lama tak blogwalking.
saya akan ketuk rumah sorang2 hari ni.
tunggu saya.
:)

26 comments:

che mid said...

Cepat datang Che Mid tunggu ni..kita bagi kopi o kaw je laaaa..

Nurulhuda Abdul Latip said...

saya tunggu hehe

Fiza Rahman said...

Ok...aku tunggu ☺☺

::NureeN:: said...

Nmpk pon sodap
ri tu p mkn kat ipoh x tau nk order air apa yg sedap :)

NM03 said...

teringat sampai ari ni


umh aku tak payah ketuk... ko dah biasa kuar masuk pun kan. meh, aku buat ketupat dah pagi2 tadi... hahaha

Puan Awin said...

jemput singgah umah kita ....lm kot akak x menyinggah kan...

norhidana miswan said...

umah kite jgn lupe jengah jugak ek... huhuhui...

mmg sedap2 kopi kt black canyon tuh

cheqna said...

rumah i pun dah lama ko tak jenguk kak oi......huh!!!!!

ArELeEz said...

jemput masuk.. eceh!

Rasp said...

dapnya....
tapi kat 'rumah' saya takde hidangan ni... takpe kan hehehehehe

:: Mrs.Eady :: said...

hoiiiii menggoda!!

CikLily Putih said...

suker coffeee, anto sket kat sini ek

Fieda Zan said...

sedapnyaaa

Fazleyatul Aini said...

panas gini dapat minum sejuk memang best la

AzeedA said...

suke kopi black canyon jugek!
ce cube affogato ;)

❤Kamsiah❤ said...

mai sechawannn...

Ema Johari said...

baru menyambut kedatangan tadi...hehehe... nama coffee pun macam-macam dah sekarang ni

Rai Ourkizuna said...

lama gila kot tak minum kopi..huhu..

virgin coconut oil tu kat aeon pun ada jual.. ko pegi kat bahagian organic.. aku beli kat aeon.. kalau yg kecik sekali rm18.50. besar sikit rm33++

wahida said...

rai: oh ok nok, tengs!!

akubiomed said...

Kopi power ker nih?

JunAina said...

Lai...lai...

Kopi tetap menjadi pujaan hati akak walau apa pun brandnya pasti tak ku tolak.

Daddy Ziyyad said...

Nok!
Jengah blog aku!
Kalau tak, aku merajok!

hahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

mai secawan..hihi

Tihara said...

sedapnya kopi ni ,
sejuk ea wahida :)

msredcheesecake said...

drool.....best nya

Amanda Suria said...

Heavennya pekena black canyon....