nuffnang advert

Monday, February 24, 2014

bertumbuk, bergusti, bergumpal

Assalamualaikum semua...
lambatnya update hari ni...huwaaaaaaa....dah kenapa lambat sangat nak upload semua pic ni ntah...grrrrrr...
nyaris nak hempuk je pc ni tadi....hahaha....aku kalau dah masuk setengah hari lambat update mcm ni, mmg mood dah ke laut la nampaknya nak update, tapi gagahkan jugak la..huhu...

 bergambar depan rumah kekdahnya sebelum kami anak beranak nak pi carik sarapan...
masa ni anak2 perangai elok je la...

 dah duduk kat kedai, masing2 pun elok je duduk diam2...

 termasuk si bujang aku ni...

 sekali datang mood dorang bertumbuk, kat tengah2 kedai pun jadik tau...grrrrr....
masa ni dorang dah malas nak menunggu food la tu, sambil menunggu, main tumbuk2 dulu...hahaha...

 dorang punya bertumbuk sampai nak kena table sebelah...nasib baik customer table sebelah tak marah...hahaha...

 abang banyak nak mempertahankan diri nampaknya...

 cool down kan si adik...hahaha...rilek la bang, takkan takut kot...

 masak la ko bang, adik nak lompat kat ko tu bang, ganas nampaknya tu... :)

 adik yang tak padan dengan kecik, dengan kurus dia tu...kui kui...

adik ni sama naik agresif dia dengan abang...
kalau kat rumah tu tak yah citer la, bertumbuk, bergumpal...
sampai aku dah x larat nak marah dah....lantak korang la...hahaha....




itu je nak citer, pasal anak2 lelaki aku yang kuat bergusti, kehkeh...

24 comments:

Rasp said...

kecik kecik cili padi...
abg nampak beralah ek sis...
hehehehehe...
cara boys beramah mesra gitu ler...

Nurzakiah Hanum said...

hero memang mcm nie

amirah said...

hehehe...dak adik kecik2 pun kenmain lagi..

msredcheesecake said...

budak laki mmg kene bertumbuk ek? hahaha


samalah anak2 akk...baygkan 3 laki...

mia izzati said...

hehe hero camtu la kak..tapi bila da besar genti jadi budak baik nihhh..tapi pompuan pon sama je sekarang..adehh

JunAina said...

Esok2 dah dapat baby semua kena baik2 jew...ahahaha...

akubiomed said...

Kalau sudah 2 hero memang macam tuh. :-)

Eye_nee said...

namanya budak lelaki kan sis..hehe..bukan dikiranya der..org tgk ker tidak ker...comel jer dorang...

anyss said...

Assalamualaikum,
Bergasak kemain...tapi rambut menten smart ;)

anyss said...

Assalamualaikum,
Bergasak kemain...tapi rambut menten smart ;)

Rai Ourkizuna said...

bebudak laki memang suka bergasak.. aku ngeri tengok anak sedara aku bergurau.. kalau perang saudara lagi ngeri..haha

::NureeN:: said...

ni baru namanya anak teruna bujang kan hehee...
ada gang..
myb kali ni gegurl kot kan.. amin...

NM03 said...

aku nak cakap aku ngantuk...








k bai!

adarnadzmie said...

sama la ngan heros akak tu... klu x gaduh2 tak sah...hihii

eima said...

klu anak aku kompom dah kena cubit sbb tak berlakuan baik waktu kat kedai ... aku takut org marah je baik aku dr org maki2 anak2 aku ... huhu

tp klu tak ramai aku pun biarkan je ... biar depa main dulu ....

norhidana miswan said...

mentang2 lelaki ek..bertumbuk tak kira tempat.... cool je ko yek kak, kalu aku agaknyer dh jd singa

gadisBunga™ said...

nampak nho gaduh gaduh manja. hihi~

Amanda Suria said...

ini kalau kat rumah entah macam mana la berdua ni kan...budak2 lelaki mmg macam ni kot..ganas bergurau...

Tihara said...

diorang gaduh senyum2 je, baik
kalau akak dulu, mula2 senyum lama2 kang
ada yang nanges kena siku, mih3

JMR said...

boy VS boy..perkara biasa kan..sy masa kecik luh pun, slalu gk bertumbuk ngn adik laki..heheh

Nafira usof said...

anak lelaki gittu lah gayanye kan~

[sutera kasih] said...

amboiiii main tumbuk2 ehh hehe biasala tu, nakal2 manja tu kak :)

Fazleyatul Aini said...

sapok biki in the making kot hehe

Makcik Anak 3 said...

sama dengan je lah sis dgn PPG saya tu..huuuuu