nuffnang advert

Tuesday, February 11, 2014

.....

Assalamualaikum semua...
wah, mcm best pulak bila letak tajuk rupa gitu...haha...
petang sikit baru ada mood nak update blog...pagi tadi lepas ada assembly dengan pak menteri, terus tak kuasa nak update...koser sangat...

lunch tadi makan laksa dengan Geng Antu Jepun, lepas makan, cari aiskrim pulak, lepas tu carik jeruk pulak...wah best best...eiii, banyaknya makan sekarang ni...sekarang pun sambil taip n3 sambil gigit jeruk...kehkeh...sambil layan Lite FM...sekali DJ tgh on lagu Hotel California laaa...phewwww, rasa tak nak buat keje je...nak mengelamun, boleh? hahaha...



makan2 bersama Geng Antu Jepun mmg terbaik...walaupun kami kadang2 hanya makan megi je...gosip tetap jalan...kahkah...mereka ini kawan2 ofis yang giler tapi sanggup bersusah senang bersama...
love u Geng Antu Jepun!!

19 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedap kan

Sue-Rya Qistina said...

amboi sedapnya!

ain.ya.nun. said...

ko dengan mek jah ko same jelah. kalo up gambo makan kalo tak mengiurkan memang tak sah.

Sue-Rya Qistina said...

kak, best x kitorg koir lagu MITI pagi tadi? hihihihi

:: Mrs.Eady :: said...

nasib baik aku jenis tak mkn jeruk ko..hahaha..

NM03 said...

love you until the world stopped. wah gitu....... hahaha






jah, aku sayang kau sampai nafas aku terhenti tau jah. ingat tu....

AnneRaini said...

mencik tau...suke buat org terliur.

sudipVSsenduk said...

banyak betul geng kau nyah.. hantu jepun la, pelangi la...

berisi ke?

wahida said...

sue-rya qistina: best sgt nok...koir ofis kita mmg terbaekkk!!

NM03: kelassss ko jah...haha...
aku pun sayang bangat sama kamu!!

sudipVSsenduk: hahaha...

Amanda Suria said...

macam ada sesuatu je bila part jeruk2 ni nok...terliur plak aku ni ha...

Kazman / Sue said...

alamakkk.... sedap pulak tgk jeruk tuuu....

Daddy Ziyyad said...

jeruk pak ali la nokkkkkkk..terbaekkkkkkkkkkk

Fazleyatul Aini said...

bak sket jeruk !

Tihara said...

sedap betui nama geng aak wahida :)

akubiomed said...

Saya ini hantu jeruk tetapi tidak suka cuka yang kuat.

AzeedA said...

fuhhh teringat kt jeruk pak Ali! adoi mane nk cekau nii hihiii

Eye_nee said...

Welcome to the Hotel California..such a lovely place...such a lovely place...lagu peberet otai2 ni beb...jeruk itu buat telanan air liur bertingkek tingkek...

Mummydearie said...

Aih, lain macam aje nafsu makan! Ada masuk dalam list ke ni nak tambah bilangan? Jeruk tu memang sedap tapi kalau makan selalu aduhai stomach sakit ler...

.:fyzz:. said...

walaaa..dapnya jeruk tuh nok..aku suka aku suka..