nuffnang advert

Monday, January 13, 2014

walau apa terjadi kau tetap kena bayar!!


mintak putus kena caj 5 hengget ko...




sumber: cari

27 comments:

NM03 said...

kalu aku jadi budak pompuan tu, aku bawak kes ni ke mahkamah. hahahaha

Nurzakiah Hanum said...

huhu

Aziela said...

Hahahahahahha....aduhaiiii perempuan zaman sekarang. Berapalahhh umur budak ni.

norhidana miswan said...

holoh hahahahha... teringat zmn kanak2 dlu

Fiza Rahman said...

Alahaiii...macam².

::NureeN:: said...

kahkahkahhhh....
cinta & clash zmn sekarang

CikPuanHaLia said...

Alamakkk..kena buat surat rayuan penangguhan bayaran tu. ;) Tunggu sampai dah kerja esok baru blh bayar..

ain.ya.nun. said...

Alahaii nak, sikit sangat ko claim tu.

Dkna Abza said...

lawak giler hahahaaa

erny firdaus said...

Ya Allah..berapa umur budak ni? Siap buat tuntutan ganti rugi.."Aku tak tau apa itu cinta atau suka"...amboiiii...bukan main lagi...takutnya ngan bebudak zaman skrang..cepat nak besar sgt kan...siap putus kena charge..leh keja kat pejabat lawyer budak ni esok besar..berani tu ada...hihihihi...adulahai...

eima said...

ini baru betui ... kos ganti rugi tu .. bagus2...

Bahrain said...

Sampai macam itu sekali. memang dahsyat budak zaman sekarang

nuyui a.k.a miss YUI said...

Haha mcm2..

p/s: ada sorg lg utk pmng akk tak tuntut? Acene? Yui trnfer balik ke akak ke cmne? hihi

JunAina said...

Ahahhaaa...aduh gelak guling2 dah ahkak ni noks...

diana said...

zaman la ni semua benda main duit je..hehye...

::FAIZ:: said...

Hi Everyone.... Please Like my picture....
1 like for 1 Vote... Tq so much

Glide Model Selfie Contest

Like The Page and like my picture...

Tq Again. Really appreciate it

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=806204836063075&set=a.806093269407565.1073741838.264402126910018&type=1&permPage=1

HeNRieTTa JoSe said...

Ganti rugi tu rietta tahan lagi...mcm bdk bdk kecik gaduh semua nak mnta blk...yg xtahannye, charge clash rm5.00...hehehe...

munna said...

Hehehhe.....siap minta gantirugi lagi tu

Vee Sandi said...

alang - alang kan ... hohohoo

jeBateja said...

wahhhh...sape kawen dgn budak ni...berat ni.....apa2 hal...duit

ewanthology said...

berkira betul lahhh.. huhu

Rapunzel Cikilolo said...

semoga satu hari nnt budak buat surat ni jd businesman. amin...

Ena said...

kihkihkih

Mummydearie said...

Eh, ni hari tu ada keluar dalam HotFM AMCrew. Nasib baik charge bayaran balik putus cinta tak banyak. Ni kes baru belajar bercinta ni. Kalau kita, angkut aje masuk mahkamah, saman malu aje setengah juta...keh3x

Ema Johari said...

cinta muda mudi ..hehehe

.:fyzz:. said...

cinta cipanzi nih..aku dulu mula cinta masa form 1........cinta aku suh si dia tulis buku biodata ja..keh keh..

LadyBird said...

mak ai.. murahnye mintak.. huhuhuhu..