nuffnang advert

Wednesday, January 15, 2014

real fighters

Assalamualaikum semua...

 bertarung, tanpa kenal erti sakit...

 tak pernah berputus asa...

tetapi akhirnya ada yang tewas di medan pertempuran...
tumbukan padu di perut membuatkan fighter ini muntah, terlantar, gagal bangkit kembali...



mereka ini the real fighters of Muay Thai...mereka tak pernah kecewa utk meneruskan perjuangan...
lagi gambar2 di Kejohanan Muay Thai, Malaysia vs Thailand bakal menyusul...

34 comments:

eintan nurfuzie said...

teringin gak sx nk tgk muay thai ni

Nurzakiah Hanum said...

best aku suka tengok nie

Khai♥Rin : anies said...

entry ni trs mengingatkan sy pd cite the beautiful boxer

:: Mrs.Eady :: said...

ko tgk ke nook?seram je kalo tgk live..

NM03 said...

terus rasa rindu krabi... terus rasa lapar pancake. hahahaha

Rasp said...

i tak leh tgk muay thai, wrestling dan seangkatan dengannya...
sbb rasa kesian, ngilu semua ada...
so lebih baik tak yah tengok hehehehe...

wahida said...

mrs. eady: ye lah nok, kami sefamily gi tgk...kami mmg peminat muay thai...

Fazleyatul Aini said...

saya tak berapa minat benda bertumbuk2 ni
kalau tengok rasa pening kepala hehehhe

4feet8 said...

first time sy tgk muay ni masa tgk Beautiful Boxer tu..

diana said...

beraninya tengok dekat2..kalau saya berani tengok kat tv je..hehhe

Rai Ourkizuna said...

kalau aku tengok mesti aku yg berbuih mulut..hahaha.. aku ni muka je garang..dalam hati ada tangan.. tak sanggup tengok benda ganas..hahaha..

eima said...

kak hang pi tgk ke .. waahh ade budak opis skrg ni tgh training UMNO sponsor die kot ..ape tah ..hmmm

Mummydearie said...

Tak berapa minat dengan muay thai ni. Tak tahan tengok aksi tumbukan, terlantar segala.

wahida said...

eima: ye noks, kami pi tgk...kami suka je...walau dlm hati aku kesian sgt pada yg terlantar tu...huhu...

Ema Johari said...

aduh, sakitnya..

amirah said...

adoi...kesiannya yg jatuh tu. muka pucat dah. dia okey ke pastu?

wahida said...

amirah: dia ok je, tapi kena papah la...tapi nampak lepas sejam tu, tgk dia dah ok je...real fighter kennn...kena lah bertahan...hahaha...

Vee Sandi said...

tak patah riuk ker . lari udah urat saraf tu ... dah minat mrk .

faraherda.razalan said...

Ish...kat ne ni?

CaDLyNN said...

err..sian xleh bgn

Fiza Rahman said...

Berani ko tgk yer noks.

wahida said...

faraherda: ni kat stadium tertutup tasik titiwangsa...esok aku buat n3..

.:fyzz:. said...

walawey..ni secara live ko tgk nok..aku nih ngeri skit..aku kan cengkonn ldy like gitu..hehe..tp aku lyan WWF ngan ayah aku masa kecik2 dulu..smpai la nih leh plak...live kt tibi je la hehe

Hanis Azla said...

As-salam wahida..

akak selalunya tak berani tengok sbb kecut perut..

Azian Elias said...

eeee....sakit badan tengoknya..

norhidana miswan said...

eeeee ngeri n geli nengok org tu muntah... msti sakit kak oi... dulu masa kecik2 minat lah nengok gusti ke apa ke...skrg nih tak sanggup

Daddy Ziyyad said...

tu dia...muntah teros!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Beraninya wahida tengok, akak penakut sikit bab2 macam ni..

CikLily Putih said...

dah pernah tengok LIVE, memang menggerunkan..

lizz said...

tang tumbuk menumbuk ni yang tak tahab nih..
kesian sampai muntoh tu...

Bahrain said...

Macam manalah diorang boleh tahan dengan kena tumbuk semua..aduii

Gee Lion said...

assalam cik wahida,

kalau nak lepas geram, sedap berlawan macam nih.. heee.. =3

AnneRaini said...

wah nok ko gi tgk live ke ni? aku xberani nak tgk benda2 gini sbb aku yg sakit...huhu

LadyBird said...

salam kak.. still remember me?
rini lady bw ke teratak blogger lame2.. hihih.. jumpe link blog akak :D..

akak suke ke tgk org 'gocoh'? hihihihi