nuffnang advert

Monday, January 13, 2014

Candy Crush - Level 409

Assalamualaikum semua...

hoho...pagi2 dah buat aku berangin kennn....masuk ofis, pc tak boleh on, radio tak boleh pasang...grrrrrr....nasib baik email ofis boleh baca thru henfon...huh!
dua jam setengah hokeyyyy aku tunggu abang maintenance duk repair...sekarang dah ok tapi dah takde mood la dah nak update blog...kehkeh...ingat nak up citer lain, tapi sbb dah lambat nak update, aku up progress aku main candy crush la...hahaha...boleh kannnnn...

itu je la nak citer, dah level 409 sekarang...fuhhhh...lap peluhhhh...ye ye, aku tau ada lagi kawan2 kat luar sana yang lagi hebat kan...
masih gigih main candy crush tanpa bantuan nyawa atau tiket dari fesbuk...org takde fesbuk gitu lah nok.....bertabah je la main play quest...

dalam pada ramai kawan2 yang dah pencen main CC ni, oh tidak sesekali buat aku...
selagi daya, aku akan teruskan usaha dan semangat aku ni...muahahaha...
sbb ini lah satu2nya game yang aku tak pernah jemu...dah try main game lain, oh, not my 'jiwa' la game2 lain tu...huhu...



ok, bye!! nak sambung buat keje sat...


23 comments:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

cheqna said...

cheqna dah pncen dah main ccs ni

Tina Othman said...

Saya tak main haha dulu adalah tapi lepas tu rasa stress terus stop

NM03 said...

aku hampir nak amek opsyen pencen awal pasal cc ni... tapi dia jugak yg buat kebosanan aku ilang time bisnes. hahahaha

msredcheesecake said...

akk pon dah pencen CC ni... stuck kat level 30++ ritu terus majuk tanak main..hhaa

Nur A.Z said...

saya baru sampai 200 lebih level. hebat sey akak dah 400 lebih..nak kejo ni, nak kejo ni.hehe

play quest lg senang kot dari mintak tiket kat fb xde org layan pun.haha

Aisy Nasiha said...

Dasyatnya .... saya main seminggu je. Terus tak sambung. Mmg tak pandai. Itu yg kagum dgn org yg main dapat level beratus..

wahida said...

nur a.z: siapa ckp main play quest senang? dia selalu bagi level yg susah tau!! pastu kalau dah lepas level tu, kena tunggu 24 jam utk sambung next quest...huwaaaaaa...

HeNRieTTa JoSe said...

Itu la...abg maintainance lambat, kan dah maen CC...hehehe...rietta plak xminat games...bila di ajak ajak...install la sekejap...lepas tu maen dua tga hr...dan xmo maen...buang semula...

wahida said...

henrietta: abg maintenance tak lambat, dorang repair tu yg mkn masa sikit...huhu...

Ena said...

perghhhhhhhhhhh.. memg semangat waja betullah.. keep it up!!

:: Mrs.Eady :: said...

aku giler candy manis jek... :D

eima said...

aku 197 tak lepas2 ...huaaaaaaa terer gile

Rai Ourkizuna said...

hahaha..gigih gila ko nokk..

Mummydearie said...

Hahaha... nasib baik ada modal nak buat entri. Candy Crush pun candy crushlah, janji hati tak berkecai tunggu abang maintenance buat kerja.

ain.ya.nun. said...

Aku lah tu yg dah give up CC tu.

Kahkahkah.

Shima Harel said...

Ya ALLAH jauhnyer ko main kak... aku level 125 pon dh 2mgu xjengah2... hahhahaha xder mase ler...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cayalah Wahidah akak baru level 89 kih kih kih... macam siput jer akak ni kan :P

akubiomed said...

Minta maaflah memang tidak reti main Candy Crush ini. Hairan juga ramai yang kusyuk bermain dengan Candy Crush.

::NureeN:: said...

PERRRRGGGGHHHHH
409 tue..
nureen baru jerr berjinak2.. skrg bru smpi 100 :P

Nafira usof said...

aku x minat game nih.
tapi hubby aku memang hantu ngan game nih. sampaikan aku pon naik hantu bila dia asik lega ngan game dia tuh. huh!

Khai♥Rin : anies said...

Aritu pencen 2 bln gara2 skt ati sbb main2 x lps2...la ni smbg blk..smpi nk tido pn asik tingat je ;)

najihah sahami said...

haha...sama la kita. gigih panjat tangga sendiri tanpa bantuan. tp saya baru level 310. huu