nuffnang advert

Friday, December 20, 2013

senyum Jumaat

Assalamualaikum semua...

santapan pagi ini: 
nasi kerabu + ikan tongkol + daging masak kicap + telur masin + sambal belacan 
@ Selera Duta
rm7
bersama Geng Antu Jepun


Alhamdulillah, kenyang sangattttt...rezeki Allah tak terkata nikmatnya...
Dia berikan kesihatan yang baik pada pagi ini, Dia berikan kesenangan hati pada pagi ini, Dia hantarkan kawan2 yang baik bersama aku...Alhamdulillah...
Jumaat yang sangat indah... :)




notakaki: tak sabar betul tunggu sambungan drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta lakonan Sharnaaz dan Nelydia tu...eiii, kenapa lah hari Isnin sampai Rabu je, setengah jam je pulak tu...grrrrr...

20 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

hoiii...terliur okeh!terliur!

Fiza Rahman said...

Perghhhh...sedap wei.

Eye_nee said...

kuah ikan tongkol itu.....adoiiiii haiii....

adarnadzmie said...

terliur akak tau... nasik kerabu terbaikkk...:)

Khai♥Rin : anies said...

uiiii sodap nyerrr

msredcheesecake said...

byknye...alhamdulillah rezeki... akk pon beli nasi kerabu putih...

eima said...

byknye lauk ... fav ai tu nais kerabu ...wallah

amirah said...

mak datukkkk..terbaek la besfes ko nok...alhamdulillahhhh

Rai Ourkizuna said...

terus aku kebulur.. jaat!

nuyui a.k.a miss YUI said...

perghhhh.

p/s: if nak sponsor lg leh je kak. Sbb yui akan buat setiap spnsor akan bgth pemenang yang dipilih. Jadi peserta akan round semua blog. hihi.

if sudi, rogerr yui naa =)

JunAina said...

Ko bela hatu raye ke apa noks...ahahhaa... Banyak betol makan.

nuyui a.k.a miss YUI said...

trima kasih akk baik hati..hihi..

akak bg emel akk ya. Yui akan hntr detail GA kat emel nanti ok =)

Atau boleh emel yui dulu pun no hal. fashanusha@gmail.com

tq akk. moga brtmbh murah rezeki akk.aminn

Rapunzel Cikilolo said...

biru nye nsik menggambarkan btp sedapnya die...

Dee said...

ni sarapan? mak aih..takpelah makanlah nok selagi berselera..

Rizziela said...

sedapnya

Mummydearie said...

Ini baru santapan pagi. Santapan tengahari bagaimanalah rupanya ...

Rasp said...

sarapan???? ingatkan lunch hehehehe....dap tu....

sudipVSsenduk said...

nak telur masin yg tang kuning je..

norhidana miswan said...

terbaikkkkk

Gee Lion said...

perghhh sedapnyer...

salam singgah ^^