nuffnang advert

Sunday, December 22, 2013

aku bakal bergelar jutawan?

'ENTRY MELEKAT, SILA SCROLL UNTUK ENTRY TERBARU'

Assalamualaikum semua...
tajuk biar gempak...hahaha...

ini angka pengunjung yang telah bertandang ke blog MY ALL sehingga entry ini ditulis...

aku sangat mengalu2kan kedatangan angka satu juta dalam blog aku ini...dan jika anda adalah pengunjung ke satu juta dalam blog MY ALL ini, sila ambil tindakan dengan kadar segera:

1) printscreen nombor 1,000,000 anda seperti yang aku printscreen kat atas ni, kalau dapat printscreen satu page lagi bagus.
2) buat entry dalam blog korang dan buat tajuk 'SAYA PENGUNJUNG KE SATU JUTA BLOG MY ALL'
3) link kan entry yang korang dah buat tu dan inform aku dalam comment box entry INI. Jgn leave comment dalam entry lain tau. Diulang, entry ini sahaja, entry lain aku tak layan.
4) ada hadiah misteri menanti anda. 


aku target by next year 2014, blog ini akan bermula dengan pengunjung 1 million, InsyaAllah, kalau dapat cecah awal lagi bagus :)
sekian, dari orang yang teruja bergelar jutawan...tak dapat bergelar jutawan duit, dapat tengok angka pengunjung blog MY ALL cecah sejuta pun jadik lah....hahahaha...

26 comments:

Rizziela said...

bestnya jadi Jutawan...

Tapi saya masih belum berjaya nak joint Jutawan lagi sebab sekarang angka saya

993793

wahida said...

rizziela: takpe, just stay tune kat blog ni, mana tau rezeki awak...heheh...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah ramaila dok melekat tunggu..hihi

faraherda.razalan said...

Peh! Gila ah! Aku tak de lah smpi byk ni. Sobs...sobs...

NM03 said...

wah!!! glakmer, tepok tangan!!! kalu aku punyer jumlah campo ngan blog lama, mesti dah banyak. sedih aku noks... hahahaha

Aisy Nasiha said...

hebatnya ni... rasanya esok lusa dah leh capai ni..banyak2 upkn entry baru.

tahniah.

Rai Ourkizuna said...

waaa.. kena refresh tiap lima menet.. hahaha..

Amanda Suria said...

Setiap 2 minit kena terjah blog ko nok...heheheh....

:: Mrs.Eady :: said...

kerlassss!

eima said...

hebat

Sharifah Nadzarah said...

Amboiiiii...kelassssss ko wahida...hehehe...
singgah BW sini setelah 2 bulan cuti!!!!

MuMMie BeRRy said...

dh mcm retis kak...hahaha glam nau

lizz said...

waa dekat sejuta tu cayalah...

Amirul Bin Ramli said...

Waahhh... 5994 orang lagi! haha. Semoga berjayaa bergelar jutawaann..

Nafira usof said...

dasyatttt... nak jutawan dah kawan aku nih~
moga2 aku dptlah hadiah misteri itu.. hahaha

amirah said...

sehari kena klik byk kali ni kat my all..hehe

Anonymous said...

tapi saya takde blog. cane..

JunAina said...

Akak 10 tahun lagi kot baru jadi jutawan..ekekeke...

Apapun tahniah noks!

Fiza Rahman said...

Tahniah. Byk pembaca yer noks.

Roha said...

tahniah,maybe saya kot pengunjung yang ke 1 juta tu hehe:D

wahida said...

anon: hanya terbuka pada yang ada blog saja...huhu...

*∽ IZAN ∽* said...

waa weee ramai sungguh peminat nihh!

Lynn Hamzah said...

wah...jutawan tu...

Mummydearie said...

Wah, tahniah siap-siaplah kat you, sis. Akhirnya bergelar juga jutawan blogger :D

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yer... mmg terbaik pun !

adrianna syaz said...

Byk tu pageview akk..hehe..thniah kak :)