nuffnang advert

Monday, December 23, 2013

selamat datang satu juta

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, dah cecah 1,000,000 ko pengunjung blog aku ni...target aku sebenarnya by next year akan start sejuta tu, tapi dah cecah awal lagi bagus la kan...
tapi nampaknya takde sapa yang sempat capture angka 1,000,000 tu...aku sendiri tak sempat nak tgk moment tu...(moment la sangat kennn)


apa pun, terima kasih pada semua pengunjung blog MY ALL ni, sama ada yang rajin komen tu atau silent reader blog ini...



tocei tocei, terharu :)

21 comments:

Ayu sukatiakula said...

tahniah.. moga terus sukses dlm berblogging

Mummydearie said...

Tahniah, sis. Wah, 'jutawan blogger' tu..keh3x.

Rai Ourkizuna said...

congrats.. jutawan ko nokkk...

msredcheesecake said...

congrats jutawan..hheee

ain.ya.nun. said...

sekejapan betul.

congrats jutawan. jangan lupa belanja aku posting best-best tau.

Rasp said...

perghhhh... mantopsss...
dah jadi jutawannnn hehehehe...
congrats sis....
you deserve it....

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Tahniah awak... angka sejuta tu dlm my wish for next year...

Amanda Suria said...

Tahniah nok....

Khai♥Rin : anies said...

BERJUTA2 TAHNIAH!

NM03 said...

hebak hebak... bravo!!!!

so sape sejuta tu??

wahida said...

NM03: dah aku ckp takde sapa yg capture kan...ko ni jah!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

wooww jutawan blog..hihihi

faraherda.razalan said...

Peh!!! Luar biasa ni! Hahaha~

eMMe said...

tahniah Sis Ida, kite tak letak pun mesin pengira pengunjung blog... hehehe.. agak2nye leh sejuta dah ke? tapi Kak Ida, blog kak mmg best, tak rugi masuk tau...

Fiza Rahman said...

Tahniah. Siapa lah yg berjaya capture tu yer.

wahida said...

fiza rahman: takde sapa yg sempat atau berjaya capture angka tu nok...aku pun x sempat tgk moment tu...hahahaha...

Umie Artoqiemie said...

fulamak pemes2

Myra Jay said...

Wahhhh tahniah :D

Ema Johari said...

wah, hebat...tahniah

MuMMie BeRRy said...

wahhh cepatnya dh 1m tahniah kak..