nuffnang advert

Tuesday, December 24, 2013

perempuan di dalam kedai emas


Dalam satu kedai emas, ada seorang perempuan terkentut ketika menonggeng
melihat cincin...dia tersipu-sipu malu dan melihat sekeliling untuk melihat
sesiapa ada berdekatan dengannya dan perasan ada promoter kat belakangnya..

Promoter : Boleh saya bantu?

Perempuan tu anggap promoter tu tak dengar la yang dia kentut jadi dia pon
bertanyakan soalan sambil buat seperti tiada apa yang berlaku..

Perempuan : Berapa harga cincin ini?

Promoter: Kalau tengok cincin ni pun puan dah terkentut, saya pasti
puan akan terberak bila tahu harganya.
sumber: cari.com

22 comments:

Gee Lion said...

haha.. berjaya menggeletek pankreasku.. aduyai promoter nih!

amirah said...

hahaha...abisla penuh satu kedai emas tu

ain.ya.nun. said...

Hoiiii, gelak besar dah ni.

norhidana miswan said...

hahahahha.....

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

hahahahahaha... lawak betoi...

Nurzakiah Hanum said...

hahhaaha
maluuuuuuuuu

MuMMie BeRRy said...

hahahaah lawak la

eima said...

klu ai terus blah sambil hempuk handbag kat muka promoter tu

Daddy Ziyyad said...

wakakakakaka....promoter tu cakap sambil tangan katup hidung!

Bahrain said...

haha, bijak betul promoter ni..

JunAina said...

Sejuk2 ni lawak ko boleh buat akak panas...ahahhaa...

Khai♥Rin : anies said...

ekekekkekeke... sengal punya promoter

Rasp said...

hahahahahahahha....
cool jer jawapan promoter tu....

Cikgu Norazimah said...

hehehe..CN singgah sini dan follow 1491 ;)

Vee said...

aduh ! jawapan tak de insurance ni .

Amanda Suria said...

Boleh plak terkentut...

azizah :) said...

hahahahhaa lawak2.. maluu giler la macam tu..

ietams said...

hahaha.. lawak3x

Fazleyatul Aini said...

hahaha sengal

Eza Boom Boom said...

haha! lawakkk! :D

Cho Zila said...

memang kelakar.. tapi kalau jadi kat diri sendiri alangkah malunyer...

Mummydearie said...

Kalau sendiri yang terkentut, seharusnya tengok keliling nak cover line. Harapnya takda siapa yang mendengarnya :D Si promoter tu pun mmg tak sayang mulut. Kang kita keluarkan duit cash bertingkek-tingkek baru dia tahu!