nuffnang advert

Thursday, December 26, 2013

Cheesy Bites Trio - Tempura King Prawn

Assalamualaikum semua...

 tak nak ckp banyak, jom layan pizza terbaru dari Pizza Hut ni...kami makan kat Pizza Hut Rawang hari Sabtu lepas, lepas balik beli barang2 sekolah anak2...

 kami try menu baru la...amek set yang utk 4 org tu...kami try Cheesy Bite Trio, Tempura King Prawn Seafood Sensation...

 kat tepi dia tu masing2 ada kelainan...yang ni nama dia Roasted Sesame Seeds

 yang ni pulak Spicy Chipotle...

 ha, yang ni Cheesy Parmesan...so, setiap slice ada kelainan la kata ko...

 kalau tanya kami, mmg sedap lah!! kami anak beranak kan hantu cheese dan seafood, mmg kena lah dengan kami...anak2 pun suka especially si abang tu...ada crab stick dengan tempura prawn tu kan, anak2 suka lah...

lepas tu dalam set dia bagi air Mountain Dew, kami tak berkenan sangat dengan air tu, so, kami tukar dengan air Assam Boy Fizz ni...sedap wa ckp lu...minum air ni mmg melegakan di waktu panas tengahari terik waktu tu...



oklah, sekian review utk menu baru Pizza Hut, dah lama tak masuk Pizza Hut Rawang, sekali decoration dah berubah, service pun dah bagus lah...aku macam e eh..aku ni masuk Dominos ke Pizza Hut? hahaha...
baguslah kalau Pizza Hut dah berubah...ekekek....

18 comments:

NM03 said...

jom pizza tghari ni

akubiomed said...

Hui nampak sedap. Kalau ada didepan mata memang mengadap. :-)

AnneRaini said...

ala nok, ko buat aku terliurlah..dah ler aku ni tgh on diet....aje aku ngajak laki aku pegi ptg kang...huhu

::NureeN:: said...

tergugat aku nok...
sedapnyerrr

ain.ya.nun. said...

Dah rasa dah. Memang sedap yummey!

Khai♥Rin : anies said...

adezzz bla la nk g melantak pizza ni ;-)

Rai Ourkizuna said...

kami pun baru cuba aritu.. boleh la.. tapi aqil tak suka sangat masa tu.. damia tak kira sbb dia apa pun sedap.. cam mak dia.. hahaha..

msredcheesecake said...

pantang tul la tengok pizza ni...heee... mesti nak merasa jugak... tapi skang takde budget...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

pergh...nampak menyelerakan....nak kna try

Umie Artoqiemie said...

pizzahhhhh!!!

norhidana miswan said...

nnti nk ajak geng2 try lah... aku nih udahla antu cheese kak

emy pokden said...

sedapnyer...terliur aku tgk..cik suri hantu pizza..leh ajak g..

Amanda Suria said...

Hoih...tak bleh tahan tgok.....

Dee said...

sedap..aku pun dah try nok ngan opismate..

:: Mrs.Eady :: said...

aaa sedap nyer!!

amirah said...

arghhh...belom try lagi...tensennn

JunAina said...

Tetiba nak berlari jew gi Pizza Hut...ahaha...

Mummydearie said...

Dah lama tak pergi Pizza Hut sebab prefer Dominos daripada PH ni. Janji ada cheese apa-apapun memang sedap!