nuffnang advert

Wednesday, December 18, 2013

nak cium tiak!! nak cium tiak!!

Assalamualaikum semua...
nak tunjuk adik punya perangai...dia ni mmg macam2 sikit...hahaha....
gambar2 ni semua masa celebrate beday abang kat rumah mak mertua aku baru2 ni...

 hero of the day hari tu adalah abang, tapi adik punya perangai pulak yang gila2...ekekek...
pusing dik jangan tak pusing...

 menari pulak dia...

 sengih sampai ke telinga...

 kita cium pipi abang, dia pulak cium lengan abang....

 daddy cium abang, dia cium daddy...

 pastu cium mama pulak...

sudahnya dia cium ketiak abang pulak...muka stim pulak tu...hahaha....abang pulak muka pasrah ketiak dia jadi mangsa... :) tapi aku suka sgt gambar ni...tengs pakngah Zack snap this moment....
eiii, motip ko cium ketiak abang ko tu dik? macam2 la ko ni dik....ekekek...
(semua aksi adik ni kami tak suruh pun dia buat mcm tu tau, ni semua gaya spontan dia)




tapi adik memang penghibur hati kami sekeluarga....kadang2 abang siap ckp, adik ni comel tau, tapi adik notti...muahahaha....

33 comments:

NM03 said...

hahaha... kelakar la adik ni. sedap ke ciyom ketiak abang? pengikat kasih sayang kan dik kan. hehehe

adik rindu paklong ke maklong?

Nurzakiah Hanum said...

hhahaha
macam2 ragam anak2

Eye_nee said...

Ada2 jer akal dia yer...hehehe...

Tina Othman said...

Mcm2 perangai ye comel je

che mid said...

noti fele!!! tapi kalau dia takde atau dia tak sihat..sunyi le jadinya..happy birthday abang!

ros_reeza said...

hahahah.. geli hati tengok gambar ni kak!

Rasp said...

hahahahahaha...cheeky lil' boy..
memang dia penghibur betul sis...
mesti tiap hari ada jer pe'el dia yg buat uols tergelak kannnn....hehehehehe

Amanda Suria said...

musyuk la adik....hehehe....budak2 kan..macam2 kerenah...ni belum adik adik boleh la manja2..kalau dah ada adik esok2?

MuMMie BeRRy said...

adik ni dh nampak perangai happy go lucky kecik lg...semua npk spontan dik...chomell je..

eima said...

hahahha lawak sungguh adek ni tau .. seb baik comey je perangai die tu tau .. huhu

faraherda.razalan said...

Hahahahah! Kelakarlah adik ni. Ceria je tgk pic2 dia tu. Tersengih aku sorang2 kat dpn pc ni. Mau org cop aku tak bt keje ni kang sbb sengih dpn pc ni....

Roha said...

suka tengok family u..hepi sokmo noh!!..hehe dah puas cium pipi,then cium ketiak pulak ye dik..uiss ada bau tak khi3:D

Nafira usof said...

hahahahahaha... macam2 keletah dia yer. pandai menyakat neh!

Time Traveller said...

Boleh jadi contoh keluarga bahagia nie.. :D

Moga abg dan adik membesar menjadi anak yg soleh aminnn.. :D

Dee said...

adik tu mmg kan..keletah dia mencuit hati..fifi kata dia suka usik fifi..hehehe..

Rai Ourkizuna said...

gigih ko bertahan pos cium untuk 4 keping gambo.. hahaha...

lizz said...

hehe klako adik ni tau...amacam wangi ke dak dik..

fazitaismail said...

Sonok tgok aksi si adik ..memang sporting lah si adik ni..hepi fmly suka tgk..hihi

Khai♥Rin : anies said...

hahahahahaha adik oh adik... mcm2 ragam

norhidana miswan said...

hehehhe mcm2 tau adik nih.... cium tiak abg tuh biar jd rapat kak

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

hahaha memang noti adik ni tau :P

amirah said...

hahaha...kelakau okeh adik. muka stim yang tak menahan sesangat tuuu...adoiii

NEKCIK said...

bau ketiak mengikat kasih sayang abang dan adik..he..he

akubiomed said...

Hentam saja lah labu. :-)

zulhilmi tempoyak said...

hehehe...

bestnya ada anak2 camni kan.. nakal... tp sweet... :D

Vee said...

si abang muka nak menangis kena cium ... heheheee

Cik Puan Mimi said...

hehe cute je pe'el adik.. gambar paling last tu mmg plg kelakar.. tp best!

Ema Johari said...

kih kih kih..ketawa besat tgk gelagat si adik ni

Rapunzel Cikilolo said...

hahahaha.

ketiak pun jadi...

:)

GREENJADE said...

ekekeke seb baik tiak abg wongi..kalu cium lps main lumba2 lari mau pitam bau masham ekekeke

mmg best dpt anak seceria adik ni..meriah rumah

msredcheesecake said...

adik suka inteprem ni...hhee hb abang...

Fiza Rahman said...

Ekekeke...lawak lah adik ni.

Mummydearie said...

Wah, nikmatnya dapat cium besday boynya ketiak. Mesti best ever experience tu buat Adik!