nuffnang advert

Monday, December 9, 2013

Cuti2 Krabi: Lanna Thai Massage, anak2 pun bermassage, ko ado?

Assalamualaikum semua...
balik makan seafood, kami plan nak berurut...kesian kat laki aku tu, lama dah dia nak pi berurut, tapi memanjang takde masa, so kat Krabi ni kita amek kesempatan bermassage la kan...lagi pun seharian kami kat pulau, so, bersesuaian sangat la amek massage hari tu...

 sepanjang jalan Aonang ni melambak spa dan massage noks...korang pilih je la mana yang berkenan di hati, dan sila percaya setiap massage harga kat Krabi ni semua standard je, rm25 je sejam utk full body..murah kan...
kami dah malas nak pening2 mana yang ok, sebab semua harga sama je, kebetulan spa ni tak ramai org, kita serbu sini la...

 since aku tak bermassage, aku bagi chance kat anak2 yang bermassage...hahaha...so, keje aku malam tu temankan anak2 massage je la...tunggu sejam kat situ...hubby, mek jah ngan along bilik sebelah...
harga utk anak2 massage dia cuma caj rm25 je, maknanya dia caj utk sorang je la, lagi sorang dia kira free je la...

 pada yang tak tau, Thai massage ni tak pakai minyak ye...dia cuma urut2 gitu je, tapi abang ngan adik kata sedapnya lah berurut...ekekek...

 mula2 masing2 ok je, boleh senyum2, gelak2...


 lepas tu dia kepakkan kaki pulak...muka adik duk menahan sakit tu...

 angkat kaki sambil tekan peha...abang ckp sakit sikit masa ni...tapi sedap...heheh...

 tak sampai 15 minit berurut, budak2 ni tertidur ko...hahahaha...

 terus org yang massage ni selimutkan budak2 ni...pastu dia urut lagi macam biasa...

 urut kepala pulak...alahai sedapnya mama nampak kepala ko kena urut banggg...

 since budak2 ni dah tertidur, dorang tak urut badan la, tak nak kejutkan budak2 ni, dorang urut tangan, kepala dan kaki je...urut sampai sejam...tapi hubby, along dan mekjah dorang urut badan macam biasa la...

punya lah nyenyak sampai berdengkur budak2 tu...kesian sangat nak kejut...huhu...nampak sangat penat seharian main dan mandi di pulau...



esoknya, budak2 ni mintak lagi nak massage, amboiiiii, sedapppp sangat lettewww...

16 comments:

::NureeN:: said...

hehee... lawak plak bila hari ke2 pon mintak nak massage2 lagi...
mmg asyikkk kan bila badan kita diurut n dibelai2 masa tue..
relaxx

Dee said...

hahaha..lawak lak aku rasa nok..kemain sedap ha..smpi tertidur..hihihi..

.:fyzz:. said...

keh keh..leh gitu kan..tuh la adik n abang letih bangat main ayaq laut tuh..aku yg tgk pun asyek..ngan thai massage ni...best kan..murah tuh..rm25hengget..mmg terbaek..nok awat hang nk massage gak wey? konpius jap

Nurzakiah Hanum said...

comfirm best nie

Amanda Suria said...

amboi...bukan main 2 beradik tuh eh..yg kagum tuh bleh sampai tertido..sah2 penat tuh....kelakar plak aku tgok nok...

NM03 said...

teringat muka memasing bila kena kejut. hehehe...

ada thai massage kt batu kep, harga dia 78hengget utk seorang. giler bapak mahal kan jah... hehehe

Qashmere said...

Kemain si kecik berurut. Bestnya kalau kena uruttt.. Nakkkk jugak....Hehehehehe....

Sampai tertidurrr diorang..

4feet8 said...

amboi.. like a boss.. hehe..
haritu sy baca entry nadiafarahida, urut kt sana smpi sensored sikit.. yeke kak?

attyfir said...

amboi kan main lagi..syiok abg ngn adik sampai tertido .

mama kenapa lak tak berurut ?

wahida said...

4feet8: sensored sbb apa pulak? ok je dorang urut...tak tau la kalau tempat lain...

Fazleyatul Aini said...

amboi syok tu sampai tertido hehehe

Vee said...

aduhai ... nyenyak sungguh !

ArELeEz said...

penangan thai massage.. tajuk album dia.. he3..

Tihara said...

seronok plak akak tengok anak2 ni massage..
sedap woo kena urut ni, pakai kusi urut tu lain kan kan

akubiomed said...

Syok berurut sampai tertidur. :-)

Mummydearie said...

Alahai, comelnya. Tengah syok berurut boleh tidur berdengkur lagi. Mestilah sedap tu. Maknya kenapa tak massage sama ek?