nuffnang advert

Thursday, November 21, 2013

segalanya tentang adik

Assalamualaikum semua...
saja tepek gambar adik kecik2 dedulu...ish ish rindu pulak zaman adik tembam dulu...sekarang susah benar nak makan...huhu...




















lagi dua bulan adik bakal menginjak 5 tahun...fuhyoooo, kejapnya adik dah besar!! 




(semua gambar tidak mengikut turutan)

34 comments:

amirah said...

5 tahun? dak adik ngan ahmad takde beza la wei. sebab tahun depan ahmad dah kira 5 tahun la walaupun dia lahir bulan 12. krismas bulan depan dia baru genap 4 thn. kejappp je dorang ni besar kan. rasa mcm pejam celik je

Fiza Rahman said...

Comelnya adik masa keci. Mata bulat.

Cik Puan Rara said...

kejap je anak dh besar kan kak.hmm lg sorg lah kak.

Nurzakiah Hanum said...

cepat je masa berlalu
dah besar pun

attyfir said...

itulahkan ..
pejam celik pejam celik semua anak dah besar2

sama ngn kty ,semua anak dah remaja
kdg mcm tak caya je :)

Rai Ourkizuna said...

ooo..adik sebaya aqil rupanya.. kejap je kan..

NM03 said...

gambar last tu gerammmmmnyer aku!!!! demokyerrr la hai...

tingat dia baring kat lcct, tingat kat dia nyanyi lagu patriotik kat langkawi, tingat dia panggil aku makcik. hahahaa

lizz said...

cute la adik ni..bestkan nengok gambo anak2 kita time kecik2 dulu adik ni pipi tembam mata cantik...beso nanti banyak awek ni...

:: Mrs.Eady :: said...

Mata bolattttt

Mummydearie said...

Geramnya tengok mata dan mulut mungilnya ni.... Kejap aje dah 5 tahun kan....boleh tak agaknya kita stop kan masa setahun dua supaya kita ada lebih masa bergomol hugs2 ngan anak-anak masa mereka kecil?

Rizziela said...

geram tang mata tu

ain.ya.nun. said...

adik... adik nak adik?
haha

Kakzakie said...

Dari dulu mata adik sangat cantik.. Selagi tak ada adik, adik tetap adik:)

Qhaifa Nur said...

betul tu tang mata adik paling suka...cantik

JunAina said...

Kalau nengok gambar anak2 masa kecik ni rasa sdih je kan...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Makin besar makin lasak budak2 ni wahida... dah nak lima tahun adik ye :)

Nafira usof said...

matanye paling cantek.. bulat dan bersinar2 jer~

eima said...

boleh bg adek baru dah ni .. kak ida chaiyok chaiyok

Amanda Suria said...

Booolat mato eh...geram jer tgok...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Comelnya adik masa baby mata bulat !

::NureeN:: said...

suka tgk kat mata & pipi adik...
cumillll....
kejap jerr kan.. :)

Fazleyatul Aini said...

pic last sekali tu. geramm dgn pipi adik

Nazayiena Ayiena said...

Tembamnya pipi adik...

faraherda.razalan said...

Olololo...comelnya awak!!!!! Geram tgk!

~ yus ~ said...

kejap je dah 5 tahun kan wahida, ingat rasa akak kenal blog wahida masa belum dapat Arif lebih 3 tahun lalu, skrg Arif pun dah ada adik...:)

Vee Zawiah said...

yg last tu mmg tembam ... geramnyaaa

Tihara said...

besau dah dia, tak bambam pun takpe yang penting adik sihat selalu :)

Aty_Fared said...

tapi tetap comel.. :) anak saye sekarang pon dahkurang makan...

norhidana miswan said...

paling comei gambar last tu kak... mmg comei bebeno... aah kan gambar adik masa kecik mmg tombam bebeno

Shima Harel said...

Haikal krismas ni 6 thn dh.. thn dpn dh msk darjah 1.. Cite2 aku nak mskkan anak aku sekolah tahfiz termakbul.. Alhamdulillah.... Sekejap jew mase berlalu.. bile ingt balik mcm baru smlm aku bersalinkan dieorg.. aku boleh cerita balik stp saat ape yg terjadi...Itu namanyer kite dh TUA..... Ngeeee

POHPALEH BURGER said...

skali tengok mcm sama je muka ngn anak aku no dua...

.:fyzz:. said...

gambaq yang last tuh nok..aloo2 tomey nya..tp semua pun comey..adik ttp comey.......muka maneh...:)

Ema Johari said...

bulatnya mata

Time Traveller said...

Sejuk hati ibu yg mmbesarkan anak2 bila lihat anak mmbesar di depan mereka :D