nuffnang advert

Friday, November 22, 2013

hotdog cheese roll & mango yogurt icecream

Assalamualaikum semua...

 hotdog cheese roll utk anak2...abang memang suka sgt la makan ni...dia kan hantu cheese...nak2 yg cheese meleleh macam ni...nak buat ni mmg senang je, budak darjah satu pun tau buat ni...gulung hotdog ngan cheese dlm roti, goreng!! (no breadcrumb ok) goreng pun sekejap je, taraaaaa, dah siap makan petang yang enak dan menggemukkan...hahaha...

oh sedapnya mango icecream yogurt dari Daily Fresh ni...i is sukaaaaa sangattt!! makan sambil pejam2 mata sbb sedap nak mampus...nak beli baskin robin selalu tak mampu, makan yogurt aiskrim daily fresh sudah...hahaha...



ok lah chow dulu, ada keje sikit...bye!!

37 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ade ko bekal kan skit cheese roll ni utk aku?kirim kat en.wan eh..

hahahahaa...

Myra Jay said...

Nasib roti gulung cheese baru je buat, tp tak menahan tengok eskrem tu..huwaaa nangesss ;)

Nurzakiah Hanum said...

terbaik

NM03 said...

klu jadi pegi jj ari ni, aku nk beli yoget tu noks... ari tu tak sampai ati nak mkn banyak ko punyer... nnt ko kata, ah.... buat pasport ade duit, nak bli eskim bekira.








larikkk!!!!!!!!!

::NureeN:: said...

mm... idea yg bagus ni...
bleh buat utk minum ptg weekend ni :)

asyifa mustaffa said...

Oh ciznya....! X menahan....

Mummydearie said...

Menggoda sungguh pepagi macam ni dihidangkan dengan aiskrim dan hotdog+cheese

Boleh tak bagi akak bagi alamat pejabat tolong hantarkan ke mari? Kos penghantaran akan ditanggung :D

Nafira usof said...

2 2 buat aku terliur nok!
mencikkkkkk!

miera maira said...

serious sedap dan buat miera lapar hahah

amirah said...

kalo sosej ni kena celup telur dak ek? hehehe..

wahida said...

amirah: tak yah nok, aku cuma amek kuning telur utk gam tepi roti tu...tu je...

norhidana miswan said...

perkh tangap leleh aku nengok kak.... comfirm sedap nih kan, aku pun selalu gk bt sosej roll gitu cume aku suke salut ngn tepung goreng rangup jd nyer

Dee said...

mmg sedap dua2 tu lah..sbb tgh kebulur tak sarapan pun..huhu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

cheeesseeeeee..mableees

Cik Eka said...

mcm sedap je skrem tu,

eka mmg suka kalu aiskrim mango ni nyum222

Fazleyatul Aini said...

saya selalu buat roti hotdog tu tapi tak letak cheese la. cicah sos je. sedap2

Qhaifa Nur said...

bubuh cheese dalam roti...sedapnya

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Aduh terliur akak tengok Wahida...
Macam nak jer macam nak jer... aiskrim tu :P

mama3heroo said...

salam jumaat..x menahan tgk cheese roll tu...terliur tau

faraherda.razalan said...

Tgk roti sosej tu, teringin lak nak makan roti gulung sardin. Haihlah!!

Amanda Suria said...

Sesekali makan x gemuk kot...sodap ni.....

Fiza Rahman said...

Sedap nya. Dah lama tak buat hotdog roll.

akubiomed said...

Tiba-tiba perut terasa lapar bangat. :-)

Rai Ourkizuna said...

perghh.. melelehhh..

Vee Zawiah said...

antar sini sikit ...

kakchik@ella said...

perghhh .. tergoda iman nengok makanan sedap2 camni

Nurul Ain Zulkarnaind said...

sedapnya aiskrim tuuuuuu

Shima Harel said...

Resipi kite same... Ngeee.. anak2 n mak anak pon suke... Baskin Robin tuh mmg mahel ler.. Aku wt ice cream sdiri jew kak oiii....

.:fyzz:. said...

boleh meniaga nih..sedapnya...terliuq aku tgk nok..aku pun suka bab2 nk tambh berat gini keh keh..

AzeedA said...

oh oh oh dapnyewwwwww!

Ema Johari said...

best ke cheese ni..kenapa tekak sendiri tak boleh nak telan kalau cheese ada...

Rasp said...

easy peasy food...
i suka bab2 sedia kan food yg senang cam hotdog tu sis...
and the eskremmmmmmm....
melelehhhhh tengok huhuhuhuhu...

Kesuma Angsana said...

aduhai terliur tgk dah ni hehehe

m.u.l.a.n said...

woaaahhhh yummeh yummeh... hotdog cheeseroll mmg sedap..

JunAina said...

Selalu akak goreng gitu ja balik karang beli cheeselah...tergoda pulak...ahahhaa...

Time Traveller said...

Salam kenal :D

Kenapa sedap sangat hotdog cheese roll tu.. baru tgk gambar jer hahahaa.. :P

aLyNnZ said...

aduhh..alynn yg tgk ni sambil telan2 air liur..dapnyerr..