nuffnang advert

Friday, November 29, 2013

sawadikap!!

Assalamualaikum semua...
lama tak update blog...hrmmmm, baru balik bercuti katanya...

 anak2 seronok buat elephant trekking...tapi saya hanya dapat tengok saja...

 Emerald Pool yang jernih tapi berlumut...

 roti canai yang sedap tapi kecik dan mahalllll....

menikmati Phi Phi Island, tapi tak buat snorkelling...


atas faktor kesihatan dan nasihat doktor, saya tak buat banyak xtvt di Krabi, anak2 mungkin seronok tapi saya anggap saya tiada rezeki di Krabi kali ni...
n3 cuti2 Krabi akan menyusul kemudian...


(gambar semua hanya dari henfon cikai, sd card tak bawak, arghhhhhh!!)

37 comments:

aLyNnZ said...

owhh..cuti2 krabi..seronoknyer..member g cuti di krabi mmg best..ada rezeki nanti nak jugak merasa ke sana..maybe n3 dr wahida dpt dijadikan rujukan..

tak sabar nak tunggu n3 seterusnyer..

:: Mrs.Eady :: said...

ko semput ke noks?

take care ye..

ezlinda hisam said...

wah..bestnya gi krabi..

ain.ya.nun. said...

Alahaiii, cepat sembuh ye. Yang penting kau dah sampai Krabi dengan anak-anak kan kan.

Rai Ourkizuna said...

subhanallah..cantiknya gambar last tu..

cepat sembuh ya..

Fazleyatul Aini said...

cantik emerald pool tu. tapi tiba2 berlumut plak? kalau tak bleh redah kan

::NureeN:: said...

moga cpt sembuh yerr...
mmm... ada isi kerr?? amin...
bestnyerr... panas x kat sana?
slalu org g honeymoon kat sana kan...

Nieda said...

jauhnya ....Krabi. kap, kap sawadikap

Nieda said...

jauhnya ....Krabi. kap, kap sawadikap

wahida said...

nureen: cuaca panas...cuma hari ketiga tu ada hujan sikit, tapi x mengganggu xtvt kami...

Nieda said...

jauhnya makan angin

Nieda said...

jauhnya makan angin

Eye_nee said...

Ko tak sihat kat sana sis...sian ko...ku nantikan N3 Krabi..take care yer....

Shima Harel said...

Ko xsihat ker kak?
Ciannyer.... Semoga sihat2 slalu.. n enjoy la walaupon kt umah...Ngeee

Rizziela said...

cantiknyer sungai dia...blh mandi ker

Nafira usof said...

tak sabar nak baca n3 penuh ko~
hehehehe

wahida said...

rizziela: boleh...emerald pool mmg cantik...

JunAina said...

Hoiiihhh...diam2 pi Krabi no... Hari tu tengok Hanis Azla gi sana ni nengok Wahida pulak pergi sana baca blog Fea dah teruja ni baca entri Wahida terus rasa nak nagis nanti gamaknya.

amirah said...

wida, ko ada good news keee???kalau ada congratsss...bestnya ko gi cuti sana. mcm best je krabi ni. jaki gila nengok sume kengkawan yg pergi sana. ada 2-3 org yg pegi sana naik kete. rasa mcm lagi best tp sure penattt

Kakzakie said...

Lelah ke masa di sana? Sedihnya... kakak tengok adik naik gajah tu happy dgn papa Qausar...

wahida said...

kakzakie: tu bukan adik, tu abang kak..hehe...

Amanda Suria said...

Alahai nokk....kesiannya....tp x pe la..at least berehat kan....sib baik xde apa2....srkali pi ngan mommy qausar eh...bestnya...

Qhaifa Nur said...

tak ada rezeki untuk semua itu wahida...In Shaa Allah lain kali agaknya...
nampak best juga percutian ni...

Emy Tak Kecik said...

rindu nye nk repeat krabi...

xsabar nak baca :)

Rasp said...

takpe lah sis...
rezki dapat pegi pun dah kira ok kannnnnnn.....
ahkak ni lummmmmm dpt jejak kaki ke sana ...
lum rezki gak tu hehehehehe....
tak sabar nak tunggu citer ke sana tu...

Vee Zawiah said...

jeles sih . lum sampai sana lagi ...

Rinna said...

Bes nye cuti2 di krabi.. :)

Ema Johari said...

tak hujan ke kat sana

akubiomed said...

Wow, bercuti di Krabi.

Dee said...

cikai pun cantik je pic..tak sabar nak baca..

xpe noks..blessing in disguise namanya..

wahida said...

ema: cuaca sangat merestui kami...Alhamdulillah...

adrianna syaz said...

Patut lama x bersiaran ni.hehe.bestnya g jenjln krabi :)

Fiza Rahman said...

Jernih nya air tu.

emy pokden said...

ko preggy yer noks..hehehe..
seronok nyer..bila lah aku nak menapak ke sana...

Azian Elias said...

dah lama tak menjengah ke sini. ke Krabo awak ye..

wahida tak sihat ke? sakit apa?

.:fyzz:. said...

ko pegi krabi nok..jelez nya aku ..yg hanya leh pi hatyai ja..adus..best tuh..

Mummydearie said...

Padanlah senyap aje tengah bercuti-cuti luar Malaysia rupanya. Oklah tunggu aje entri Krabi ni menyusul nanti :D