nuffnang advert

Thursday, October 24, 2013

Papa John's Pizza

Assalamualaikum semua....
kali ni kami nak try pizza lain pulak...jom kita try Papa John's Pizza...kami try ni kat JJ Rawang...ni dinner kami minggu lepas...

teruja nak try pizza ni kata ko...

sebab anak2 pakai baju tidur je, dorang dapat belon sorang satu...heheh...ok, tak lawak ;)

kami amek family set...air mcm biasa dia akan bagi coke la kan, tapi kami mintak tukar, 2 ice lemon tea, 2 lagi 7 Up

kami add mushroom soup....sedap tau mushroom soup kat sini, terbaik!! kalah pizza hut punya mushroom soup...
abang sampai tak cukup semangkuk ni...dia mmg hantu sup cendawan...kalau kat rumah tu aku buat sup Campbell, dia boleh habis sorang satu tin tu...

dlm family set tu datang sekali dengan dua ketul chicken wing sweet n spicy...ayam goreng ni pun sodap!
rasa rempah dia tu...

ada wedges jugak...dimakan bersama jalapeno cheese...sedap!!

breadstick...rupa dia adalah hodoh...hehe...tapi utk mkn bersama sup cendawan tadi adalah heaven...

cheese stick...abang sorang boleh hadap benda alah ni...aku ni hantu cheese jugak, tapi abang laaaaagi ketara kesukaan dia pada cheese

 kami order hawaiian bbq beef...ermmm so so je la pizza dia...

 pastu hubby nak try fisherman's catch ni...ada seafood dlm pizza ni...pun so so je la pizza dia...

senang ckp pizza kat sini adalah membosankan...kehkeh...setakat mushroom soup ngan chicken wing je yg sedap baik tak payah...muahaha...

tapi takpelah, tak cuba tak tau kan...dah cuba ni aku tau la pizza kat sini tak berapa sedap...aku lagi recommend korang pi makan pizza kat Yellow Cab Pizza tu...eh, ni tekak aku tau, korang punya tekak aku tak tau...korang pun boleh try kalau nak cuba something new...



k lah bai!

22 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Khai♥Rin : anies said...

alamak! kalu mcm tu cansel la nk dtg ke sini ;-)

:: Mrs.Eady :: said...

kalo tekak kami yg ni sedap la..hehehe..

NM03 said...

ari tu aku p jj igt nk pekena pizza ni tapi along taknak mencoba... nyampah

norhidana miswan said...

feveret aku ngn emy nih kak... tp dlm banyak2 menu aku mmg berantu ngn breadstik yg cicah sos cheese tuh... perkh heaven lah lg2 mkn time pns2... pizza dia biasa2 je tp dia nyer roti tu mmg sedap... kalu sesekali nk tukar selera ok gk bg aku... sbb kt sini banyak cheeeeeseeeee

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

wah tengah diet ni dapat mushroom soup tu haruslah sedap kan .. huhu

Tina Othman said...

Perghhhh semua pun sedap

Mummydearie said...

Baru nak tergoda dengan ke'macho'an foundernya dah kata tak sedap. Ikut review sini, tak jadi nak try. Nanti membazir duit aje.

Qhaifa Nur said...

sukalah pizza dia....

mamasuri said...

nokk..feveret aku ni..nyum2 breadstick dia...

JunAina said...

Nengok ke gambar lawo jerk...indah kabar dari ruper eh...

Rai Ourkizuna said...

semua nampak sedap bagi aku.. hahaha..

Kakzakie said...

Dekat JB tak ada lagilah pizza ini wahida. Kakak tengok pun dah terliur..

ieda immi said...

terbaik dik !

Nazayiena Ayiena said...

x pernah lg try pizza papa johns nie.

Fazleyatul Aini said...

saya pernah try sekali je kat papa john ni. roti dia macam keras sket. saya lagi suka dominos hehe

akubiomed said...

Kalau hendak merasa gaya pizza Amerika dengan Papa John.

Daddy Ziyyad said...

aku dah makan sekali kat Papa John ni..mmg ikut tekak aku, rasa pizza dia kureng la..better pizza yg wife aku buat sendiri..hahahah

Eye_nee said...

atleast dah dicuba kan sis...ada jer kat sebelah opis akk ni..tp mcm tak teruja nak try lagi...

Emy Tak Kecik said...

Yellow cab pon tak terai lagi :)

Amanda Suria said...

chicken wing yang sangat2 sexy..demok2 lak tu...lom cuba lagi yang Papa John ni..

Munnafendy said...

sy rasa papa john ni sedap! sbb org blanja time tu..hahaha..kalo kuar duit sndri mmg xsedap mana pon.