nuffnang advert

Wednesday, October 9, 2013

pada hari ini

Assalamualaikum semua...

1) mengantuk (sbb malam tadi tidur lambat, main candy crush tak lepas2..huh!!)
2) baju korporat biru muda (baju yg bikin laki aku bising sbb susah nak gosok, hehe)
3) sejuk (lelah di dada, sejuk bagaikan winter di luar negara, eceh!)
4) tingkat 8 (busynya duduk sini, talian masuk tak pernah putus, demi amanah, saya lakukan jua ;)
5) ayam goreng ayamas (goreng pagi2, bekalkan abang sekali)
6) air suam (ermmmmm, sedapnya air suam, dah lama tak minum air manis, ais apatah lagi)
7) Evening Primrose Oil (lepas breakfast, wajib consume sebijik)
8) sakit perut (dari malam tadi memulas, apehal ntah)
9) sd card & kabel telefon tak bawak (tu sbb n3 kali ni jadi mcm ni, takde gambar sekeping pun, apa pun x boleh...grrrrrr!!)
10) 47 days to go (perlukan rehat, ingin bersama keluarga, bercuti menenangkan fikiran)


bertabah la korang baca n3 mcm ni, bila kabel tak bawak, akan keluarlah n3 rupa gini...haha, janji hapdet!

53 comments:

lieyalatif said...

noks aku tetarik countdown no 10 tu noks...kemane destinasi noks....bestnye nak cuti2 noks.....

ape2 pun selamat hari rabu noks....

Tina Othman said...

Ok apa mcm ni senang baca

Kadang2 yg mcm karangan tu malasnya nak tgk hehe

Nurzakiah Hanum said...

syoknya yang ke 10 tue....

Khai♥Rin : anies said...

mengira hari utk ke krabi yeeeee

adrianna syaz said...

Salam akak..ok je ni..jnji ada entry..senang baca :)

Fieda Zan said...

cian dia tertinggal gajet..

ezlinda hisam said...

wah..nak gi bercuti ke mane tu... (merujuk pada perkara 10).. hehe..

Eye_nee said...

pada hari ini yg no 10 tu buak mak sentap jeles sis..ko bercoti coti coti dan coti ajerrrr jer kerjenye yerrrr....

nuyui a.k.a miss YUI said...

dlm byk2 tertrik bab cuti..hahah

:: Mrs.Eady :: said...

Syok ehh cutiiii

Nafira usof said...

no 2 tuuuuuuuhh..
laki ko tukang gosok baju eh?? untung2.. hahahaha

laki aku tukang basuh baju n jemur. ape yang penting! kerjasama!

NM03 said...

47 hari lagi ker noks???








dah boleh cari baju pantai ni. hahaha

♥ Wina ♥ said...

syok je aku baca entri macam nie beb..macam² hal dalam 1 hari ye?

bertabahlah beb sakit perut tu..eyh?? hahahaa

Qhaifa Nur said...

47 hari kemana tuh..bestnya holiday

wahida said...

nafira: ye nok, laki aku tolong iron baju kerja, baju sekolah anak2 bagai...betul tu, yg penting, kerjasama!

Shima Harel said...

btl, janji update...!! no 10 yg paling digemari... Krabi ker kak? Syiok disana..

Nurulhuda Abdul Latip said...

mana je kau nak pergi eh cuti sekolah ni?? Aku pun nak berjalan jugak

siti alfakhishah aman said...

entry 5 &6 sama plak.. dahaga air manis.. tapi tahan nafsu kurus punya pasal..

amirah said...

krabi ke? syoknyaaaa...nak itottt

Mummydearie said...

Takpa takda photo akak mmg biasa dah :D

Yang ke-10 tu, mana mahu pergi? Nak main snow ball ke apa nih?

Rapunzel Cikilolo said...

dalam kekalutan mgkin ada kegembiraan esok hari...

chill

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

sesekali n3 tak bergambar macam ni o.k jugak ..yang penting ayat simple mudah nak baca

sudipVSsenduk said...

nyah, candy crush level berapa? berhantu betul game ni tau... benci mak

JunAina said...

Nak terbang mana Wahida. AA tengah sale lagikkk tu...ahahahaaa,,,,

eMMe said...

Salam Sis Ida, okey gak entry tanpa gambar.. hehhe.. ape salahnye..buat satu kelainan...kan..kan...

m.u.l.a.n said...

sakit perot makan obat naaa...!!!

mamasuri said...

huhuhu..aku baca entry ko ni kan..aku lak yg stress...

eLLy said...

Dalam tak bawak cable tu pun dah 10 point. Kira okey la tu nok :)

Kakzakie said...

Buat list aje senang kalau tak panjang nak mengarang...

Rai Ourkizuna said...

aku nampak yg cuti tu.. waaaa.. jelessss...

lizz said...

makan aper...sampai sakit perut...dah pi beli pil ci kit teck aun ...
waa nak pi maner la tu bestnyer

eima said...

nk pi mana 47 hari lagi tu .... ni pun kire ok dah padat dah

wahida said...

sudipVSsenduk: level 213 kak...

mamasuri: ko dah kenapa, ko pulak yg stress? ekekek...

lynda said...

entry mcm ne sekali sekala..ok je....

faraherda.razalan said...

Entri mcm ni pun ok. Kite tetap baca gak. Heheheheh.,...

ros_reeza said...

sekali sekala entry macam ni, best jugak kak :) hahaha

.:fyzz:. said...

wow..nok countdown hri nih..msti nk holiday tmpt2 yg menarik..suka suka..

Azimah Shukor said...

wahhhh memasakkkk...sye sukaaa...meh la baca blog sye http://www.azimahshukor.blogspot.com

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Suka hati ko lah wahida....... ;)

Hazmin Hamudin said...

Betul tu kak. Janji berupdate.. haha.. Entri macam ni pun bolehkan. Yang bercuti tu tak sabar tunggu entri tu. Haha. Padahal belum pergi lagi.

NEKCIK said...

asalam ..panjang list tu kan...mmg bagus ni..berwawasan!!

GREENJADE said...

takpe janjhi ade hapdet nye..akhak suke :)

dah ok belum lelah nye yang? tak cukup rest gamaknye tu. take care, gud rest then yeah

Kesuma Angsana said...

hehehehe baguih punya n3 ni !

norhidana miswan said...

heheheheh jnji ada ntry kak... ada pengisian

Dee said...

aku pun lelah dtg balik..tp aku mmg betul nak gi feeling2 winter..kihkihkih..

Ema Johari said...

dapat juga satu entri..mcm tk best entri tanpa gambar ni

CaDLyNN said...

akak!!!

tiket candy crush plssssss

Ahahaha
#matangantuksindromcandycrushjua

Zawiah said...

mana la dia nak pegi kat no.10 tu yer ... wwjib wat entry tu ...

diana said...

betul2 ..yang penting update..heheh

HeNRieTTa JoSe said...

ok jerr entry cmni...snati jerr....kretip plak tu...rietta xsempat transfer gambio...lgsg xde entry...hehehe...

Azian Elias said...

nak travel mana tu???

::NureeN:: said...

best la...
nk join no 10.. hehee
g mana kali ni??

Amanda Suria said...

Ini pun dh kira ok nok..ada entry...