nuffnang advert

Monday, October 28, 2013

Hitam si tampuk manis

Assalamualaikum semua...

Hari ni terpaksa EL...sian abang demam panas sejak semalam lagi...patutnya dia ada exam sekolah agama hari ni, tapi aku dah inform ngan ustazah abang dan ustazah abang ckp boleh amek paper pada hari lain...harap abg boleh sihat hari ni..



Sian si hitam tampuk manis saya..demam pulak time exam ni...huhu...




Ni pulak masakan hitam si tampuk manis saya semlm...telur masak kicap...bila dah tak tau nak masak apa, tgk ada telur, kita masak telur je lah...hehe...
Jap lg nak masak sardin lah...pastu up dgn telur dadar...hrmmmm dapnya...


Ok lah korang doakan lah abg cepat sihat sbb esok dia ada exam lagi...esok dia ada paper Jawi dan Al quran...
posted from Bloggeroid

28 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

alahaiii sian abang...semoga cepat sembuh abang!

letak air asam jawa la kat kepala..

faraherda.razalan said...

Lauk telur tu, menggoda jiwa. Rasa mcm nak bt lauk yg sama balik nanti...yummeh.

Moga abang lekas sihat dan kebah dr demam ye? Nak cpt kebah, moh kita bersiram dgn air sejuk. Heeee!Abang kuat! Caiyok2!

Rai Ourkizuna said...

semoga cepat sembuh abang.. buatkan sup ayam bagus jugak tau..

cheqna said...

moga abang cepat sembuh =)

Nurzakiah Hanum said...

semoga cepat sembuh

Nafira usof said...

alahaiii.. ciannye~
moga abang cepat sembuh. Amin.

lama dah x masak telur kicap.

Qashmere said...

Cepat sembuh ye

ros_reeza said...

Moga abang cepat sembuh.. dan dipermudahkan untuk menjawab soalan peperiksaan ..

Fiza Rahman said...

Smoga abg cpt sembuh.

Sama plak lauk kita smalam.

Fazleyatul Aini said...

semoga abang lekas sembuh

Shima Harel said...

Semoga abang cepat sembuh.. Amin....

Qhaifa Nur said...

cepat sembuh abang...

akubiomed said...

Sekarang ini musim demam. Tempoh hari anak demam, doktor tanya lokasi mana sebab ada kawasan sudah terkena demam denggi.

Salwa said...

Semoga adik cepat sembuh. Petang-petang mesti hujan sekarang ni. Sardin+telur dadar, very good combination..i like!

norhidana miswan said...

sian ank bujang ko kak... moga abang cpt sihat yek.... n gud luck utk peksa esok

JunAina said...

Dah merah2 bibir...moga cepat sembuh.

Makcik Anak 3 said...

cili nyer tu buat penyedap kan...

RamRamCute said...

semoga cepat sembuh ye abang..kesiannya dia.

masak kicap telur tu pun nampak sedap makan dengan nasi suam-suam...perghhh!

Eye_nee said...

Semoga Abg cepat sembuh tuk sit for the exam tu yer...telur dadar dan sambal sardin adalah sgt membuka selera...

makchaq said...

Sekarang ni musim demam kot.. anak2 makchaq pun lepas raya haji hari tu habih pakat demam..tapi dah ok dah... batuk ja tinggal..

Mummydearie said...

Hopefully cepat sembuhlah dia supaya boleh ambil periksa. Yang sakit tentu tak selera nak makan, yang menjaga tu ajelah yang berselera nampak gayanya :D

lizz said...

rindu....lama tak mai sini...
moga cepat sembuh yer abang makan ubat tau...
malam ni kang nak masak telur masak kicap la terlio nengok ko masak hehe

*∽ IZAN ∽* said...

betul2 memang ramai yg demam recently.. anak2 saya pun demammm.. dah la minggu exam... uhuk uhukkk

tapi alhamdulillah now semua dah sihattt

take ke ya abangg.. makan ubattt biar cepat baek okehhh

HeNRieTTa JoSe said...

Mga abg cpat smbuh...mmg musim sknk nie...rietta sndri bru smbuh...

Pss...abg xitam...abg mnis...

Amanda Suria said...

Alahai...cian abg...cepat sembuh ye...hitam2 sweet ni kan...esok2 dh besor jd pojaan kan...Hihihihi

.:fyzz:. said...

moga abang cepat sembuh .amin..cian kan nok..aku kalau ank tak sihat..mmg sensitip

amirah said...

moga cepat sihat ye abang..mak datukkkk cili api ko nokkk

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

get well soon ...sian je tengok muke dia demam.....