nuffnang advert

Friday, September 13, 2013

gather2 Geng Pelangi

Assalamualaikum semua...
nak hapdet gambar2 bersama Geng Pelangi...tapi tak banyak sgt la gambar...huhu...
lama tak gather2 ni noks...
al kisah, gambar2 ni masa kak Elly buat open house dia kat Cheras...

 tuan rumah yg berdiri sebelah kiri sekali tu...nama dia kak Elly...dalam gambar ni ada 7 pelangi je, lagi dua pelangi dah balik...tak sempat jumpa, huhu....
aku gelarkan jugak geng pelangi ni 'geng meroyan'....
kat dlm gambar tak nampak meroyan, tapi kami meroyan dlm wechat group...muahahaha...

 wow...blogger femes pun ada lah, pertemuan kali kedua bersama si cantik NeenaAnuar...aku dan Neena last tinggal kat rumah kak Elly..sbb masing2 sampai lambat...so, bersembang sakan lah kami petang tu....aku amek info sikit dari dia tentang Krabi...tengs my dear...

love my friends so much!

tengs to kak Elly atas jemputan dan menu yg sedap2...sedap laksa ko kak...char kuew tiow pun best!!
tengs jugak pada Ayumie (kiri sekali) yg buat open house tapi tak sempat amek gambar pulak...adoi la...tu lah, kami ni kalau dapat bersembang, lupa nak bergambar jemah oooiii...apapun, mee kari dan rendang yang ayu masak sedap sgt...mmg layak dah kawen tahun depan...eheh..



waiting for Pelangi's bbq...see u soon!!

24 comments:

♥ Wina ♥ said...

bestnyeeee!

ko dah keciklah beb..ape rahsia? :)

NM03 said...

selamat berjimba bersama suami dan anak di krabi nnt. igt aku kalu dah sampai sane nnt ye...

Khai♥Rin : anies said...

wallaaaaa...sm la kite kalu da jumpa org, mmg lupa nk snap sn snap sini...

g krabi? selamat bercuti!
jgn lupa ole2 utk kami
;-)

lizz said...

waa memang seronok dapat jumpa geng2 kan...

wahida said...

wina: tak yah rahsia2 la beb...sbb baju tu je kot...hahaha...

NM03: ko jgn jah...aku nangis sampai sana kang!!

khairin: lambat lagi lah nak pi pun...ekekek...

faraherda.razalan said...

Amboi, glamer msg2 gitu...

norhidana miswan said...

comfirm meriah, msti borak tak hengat dunia yer

Dee said...

makan sedap, sembang sedap, semua pun sedap..hidup mesti sedap..eh..

amirah said...

ko nak pg krabi lak? aduii..jeles amat guwe!

Eye_nee said...

Krabi on next vacation yer sis....bestnya.....

eMMe said...

bestnye kak Ida dpt jumpe bloggers...

Qhaifa Nur said...

geng yang setia kan wahida...
seronok kak nur tengok...

Nafira usof said...

meriahnyeeee..
sonok dapat kumpul2 cam tuh kan~

Kakzakie said...

kalau geng pelangi betullah 7 warna, 7 org tapi pelangi ini lebih dari 7 ye:)

Angah said...

gebula muko ko weeeda,ape rahsienyeeee....

Fiza Rahman said...

Bila nak gather2 ngan aku plak?☺☺

diana said...

gambar pun macam opelangi..berwarna warni..heheh

Vee said...

semoga keakraban itu akan terus kekal ...

pha is said...

hmm.. esok pun pha is ada gathering kat kenduri kahwin kawan.. hehehe

.:fyzz:. said...

meriahnya open house tu oitttt...siap khemah.bagai

Tihara said...

wahida, kau makin berseri2.. :)

ros_reeza said...

syoknya dapat berbual panjang kan ..

Ema Johari said...

begitu erat tali persahabatan ini

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer...