nuffnang advert

Tuesday, September 17, 2013

lotong lotong Kuala Selangor

Assalamualaikum semua...

 kena serbu dek lotong...
laki aku dah macam jadik bahan demonstrasi pulak....sana sini org amek gambar...hahaha...

tetiba terasa laki aku gagah perkasa boleh handle lotong2 ni....steady lah sayang aku neh....
matiklah statement....
larikkkkk.....



n3 meneroka Kuala Selangor bakal menyusul kemudian...

33 comments:

Mek Onie said...

bukit melawati :D

Wak Gelas™ said...

siap tolong carik kutu tuuu.,hebakk

.:fyzz:. said...

biaq betik laki ko nok..kalau aku mau aku lari dh dek takutkan lotong2 nih..huh..cayalah

♥ Wina ♥ said...

wahh hebatlah beb laki ko..laki aku pun no hal kot..eyh?? hahaaa

Tina Othman said...

Beraninya hehe ngeri tgk, yg benarnya takut tgk lotong tu

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi
apa khabar hari ini
takutnya

Rizziela said...

bestnya.. kat mana tu ek? kalau husband sy dah melompat dah tu..penakut

Asyifa Mustaffa said...

da lama teringin nak kesini...x jugak dpt2...huhuhu...

Zee Suhaini said...

kira berani la ni laki akak..
ntah bila la nak sampai kuala selangor ni..teringin jugak..

Rapunzeel Cikilolo said...

hehe.

sekali nampak mcm seram...

dua kali mcm cute pulak

:)

Dee said...

hahaha..laki mu mmg hebak dan gagah perkasa...

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..dah mcm owner pulak tu..

:: Mrs.Eady :: said...

Uiiiii seram nyer x cakar ke tu?

Nurulhuda Abdul Latip said...

Beraninya laki kau.....kalau aku dah lari jauh2..

lizz said...

waaa kemain berani dier...ngerik lak nengok....

Fazleyatul Aini said...

woih scary. tapi ni jenis peramah takpe hihi. Lotong kat rumah saya hampeh. Makan anak itik ayam dalam reban. Mengamuk mak ai

attyfir said...

kty kan..kalo balik kg dari kecik smpi dah tua..lom penah lagi naik bukit ni..ingat oneday harus teroka ..
tingin nak tgk kelip2

Rai Ourkizuna said...

urghh..takotttt...

Amanda Suria said...

kembang2 tengkuk aku tgok lotong2 tuh..bab bertenggek atas bahu tu x leh blah..siap buat aksi mencari kutu...kuang hajau lotong tuh..

JunAina said...

Beraninya!

Kalau akak yang pergi pitam anak perempuan akak kat situ. Fobia!

Hyazz Eibrhm said...

bila lalu sini mesti elakkan..takut anak2 terkejut..

Rasp said...

pergghhhhh tabik spring weiiii kat hubby u sis.....
mmg macho aaaa !

akubiomed said...

Wah ramai peminat. :-)

CikPuanHaLia said...

Hahaha..caya la D..

SangRatoo said...

noks..aku dh pegi situ ngan parents aku..lama dah..tapi aku rasa tak tenteram lama² kat situ..hihihi..sbb nye lotong² tu mcm friendly plak dgn manusia..yg aku plak sombong..hahaha..anak aku plak duk ckp..nak bagi makan..nak bagi makan..mmg terjerit² aku kat situ..haih~

makchaq said...

Amboi... beraninya... memang lotong2 tu saja ke panjat2 macam tu?

ros_reeza said...

banyaknya.. takut pulak tengok ..

Khai♥Rin : anies said...

xkena gigit ke? or terkena najis dia ke???

Ema Johari said...

camana lotong ni melekat kat badan hubby tu

Kesuma Angsana said...

eee takutnyer KA

Ietams said...

ehh beraninya..
kagum lah

HeNRieTTa JoSe said...

Org laen yg kna serbu, rietta plak yg tkut...

Hazmin Hamudin said...

Ini memang hebat kak. Haha.. Slumber je lagi tu.