nuffnang advert

Monday, September 2, 2013

muka separuh separuh, ko ingat ko hot?

Assalamualaikum semua...
sekarang ni aku dan moments wechat tak dpt dipisahkan...suka sgt update status kat situ...dan ada satu hari tu aku up status nak tayang henfon's wallpaper aku...ni perangai org takde keje, takde benda nak update, tapi nak update jugak, so, up wallpaper je la...janji up ....hahahaha...

 dgn status 'my henfon's wallpaper'....terus si ayumie komen, ckp wallpaper dia pun sama mcm aku...heheh...

 dia pun up la gambar wallpaper dia tu...sekali hambek, mmg muka separuh2 gitu...

amacam, sama tak? hahaha
org yg bajet hot je buat wallpaper muka separuh separuh ni....kahkahkah....




pada yg aktif wechat, jom la kita berwechat, 
my wechat's ID: wahida my all

46 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ye la sama

Jue a.k.a Ibu 2F said...

mcm samakan...hot sangat...

♡ a.y.u ♡ said...

wakakaka....kita kan retis...so memang kena muka separuh2..bahaya kalau press nampak...*statement org hot gini la..hahaha...

wahida said...

ayu: matikla statement, kena bahan dgn pelangi jap lagi....muahahaha...

Rasp said...

nenonenoneno...
mana kebakaran nya?????
terasa bahang 'hotz' kat blog ni hehehehee

Cik Eka said...

hahahahaha eka pun suka buat muka separuh2 ni. hahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..amboi..

Rai Ourkizuna said...

hahaha..kes takde keja ni..

Carl Lesmana said...

amboi kemain hehehe ..
carl cari wechat akak tak jumpa . add carl ye . carllesmana

NM03 said...

kelas ko jemah....

ArELeEz said...

comel & hot! he3..

wahida said...

carl lesmana: akak dah add awak dah... :)

Shima Harel said...

Assalam Akk, try to add akk pny wechat, tp xdak pon...
Kite pny ID ShimaHarel

JunAina said...

Itu dah tahap kalah retis nok...hehehee...

eMMe said...

kak Ida, nak la wicet dgn kak Ida, nnt kita add, Kak Ida jgn tak approve ya.. okey... Kak Ida Hot lah! betul... ayumie pun ape kurangnye.. nak gak la cam tu, heee~

wahida said...

shimaharel: aku dah add ko nok...jom kita berwechat!! kehkeh...

emme: ok, nnt aku approve..aku tunggu...

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi sama ler...

GREENJADE said...

bajet retis gitu..eeauwwww

hihihihi

tp i loikeeee

:: Mrs.Eady :: said...

Nk try gak la!

eMMe said...

Kak Ida - tak jumpe le..huhuhuh...

mama maman aka yana said...

ada wechat tp kureng aktif la u.. kiki

wahida said...

emme: bagi ID ko emme...

eMMe said...

Kak Ida - nak check id sendiri pun tak reti, hahahaa... kak, bak emel address akak, kite emel2 jap...huhuhuu...

wahida said...

emme: lor, ID sendiri pun tak tau camno neh...hahaha...

ni email aku: aswa@matrade.gov.my

Myra Jay said...

Hheee, ok nak buat separuh jugaklah :D

Qhaifa Nur said...

comel lah...
senang zaman canggih...

ANNA MARIANA said...

hot dan comel 2 2 sekali :)

eMMe said...

kak Ida-dah emel tau! check yea, tq.

eima said...

WP enpon aku bubuh gambo laki ngan ank2

kak hang mmg hot pun

HeNRieTTa JoSe said...

org comei cam akk....up gmbo cmne pown tetap comei...

Fiza Rahman said...

Retis klo tgk pon nangis ni nok...hehehe...

Best ker weechat? Tak download lagi.

Chik Att said...

ingat ka sapa... rupanya tuan tanah ....

wahida said...

fiza rahman: best wooooo...cer donlod...

Vee said...

saya pun kekadang wat gak ... best jer rasa ... heheheee

Ema Johari said...

ayu ghituuuu...tak pernah lah wechat ni..setakat whatapps jer...

Nastyna said...

HAhhahaa I pun nak buat jugak la.

Dee said...

amboi..hotnya..hotnya..lepas ni aku nk tjuk mulut itik je..nantikan di wechat..mulut itik tanda juih..huh..kahkahkah..

wahida said...

dee: mulut itik? kahkah...akan ku tunggu kak...hahaha...

ieda immi said...

ekkeke nak wat jugak lah ekke ;)

wahida said...

all: tengs pada semua yg sudi add saya...heheh...

.:fyzz:. said...

hot babe gitu..hehe..aku tak on wechat..whats up je..

AnneRaini said...

memang hot ni nok...retis sgt ko tau.

Nafisa81 said...

Muka penuhpun org taj sanggup tgk..lau separuh lagi lahhh

Mummydearie said...

Separuh ke penuh, mmg nmpk hot dua2 nyer :D

lizz said...

memang hotok..putih gebu tau...

Hazmin Hamudin said...

Haha. Memang takda kerja ni kak. Pun boleh je separuh2.