nuffnang advert

Tuesday, September 3, 2013

doa doakan

Assalamualaikum semua...
nak mintak jasa baik kawan2 sekalian yg aku sayang, tolong doakan mak aku...
mak nak operate mata petang ni, buang katarak kat sebelah kiri mata mak...ekceli kanan pun dah ada, tapi doc ckp buat kiri dulu, sbb kiri lagi teruk...

kawan gaduh aku, my lovely mak


doakan agar segalanya selamat, dipermudahkan dan berjalan lancar...dan doakan jugak agar mata mak cepat sembuh...
petang ni lepas balik keje, kami akan bersiap gerak balik ke kampung Sg. Besar...tapi lepas tu hubby dan anak2 akan balik ke Rawang balik sbb hubby keje dan anak2 pun kena sekolah kan, so, aku akan tinggal sorang la kat kampung...
but unfortunately, tak dpt temankan mak masa operate tu, adik akan handle time tu...tapi aku akan jaga mak start malam ni sampai Ahad...InsyaAllah..so, lepas ni aku akan update dari kampung thru henfon sajer....

serius aku ckp, aku seriau dan berdebar2, sebak semua ada, padahal operate mata je pun, mak rilek je, aku yg hover...huhu....

details operation mata mak: (sebagai rujukan & kenangan kami sekeluarga)

Tarikh:   3 Sept 2013
Hari:      Selasa
Masa:    5 petang
Tempat: Pusat Pakar Mata Raja, Teluk Intan


segala jasa baik kawan2 semua aku dahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih,
hanya Allah yang mampu membalas..sayang korang ketat2!!

50 comments:

ct shah said...

semoga operation berjalan dengan lancar.amin.dunt worri jah.think positive dan banyakkan berdoa.
aku xleh kalau pasal mak ni.mudah jer mengalir air mata.huhuhu..

Ayu sukatiakula said...

insya allah, mudah-mudahan segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan.. mak sy pun da 3 kali buang katarak

Nurzakiah Hanum said...

semoga semuanya berjalan lancar
amin

:: Mrs.Eady :: said...

Insya Allah,semoga dipermudahkan semua.

Khai♥Rin : anies said...

syafakallah utk mak wahida

ArELeEz said...

semoga segalanye dip'mudahkn & utk ur mak, get well soon..! ;)

eh2, TELUK INTAN la! hiks..

ezlinda hisam said...

assalamualaikum kak.. saya doakan mak akak selamat dan diberi kesihatan yang lebih baik.. amin..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Syafakillah buat mak.wahida.. Moga.segala urusan dipermudahkan Allah.. Amin

Emy Tak Kecik said...

kebetulan plak esok makcik aku operate gak kat teluk intan. tapi masalah lain la kan...

semoga makcik cepat sembuh... :)

Dee said...

insyaallah..jangan risau sgt..minor operation je tu..based on experience org yg dh buang katarak 2 kali ni..ur mom will be just fine..apapun take care makan dan pergerakan dia je..jgn aktif sgt..mata tu kena byk rehat..take care tau nok..

JunAina said...

Kalau melibatkam mak ni hati cepat je bedebar dan sayu.

Akak doakan semuanya selamat. Kuatkan hati ye dik.

Ena said...

Moga semua nya dipermudahkan.. Amin

Tina Othman said...

Moga dipermudahkan semuanya dan moga mak cepat sembuh

MuMMie BeRRy said...

moga dimudahkan segalanya

adarnadzmie said...

insyaallah..moga dipermudahkan dan sembuh...aminnn

Amanda Suria said...

Semoa allah permudahkan semuanya...harap mak ko cepat sht nok...sama2 kita doakan ye...

norhidana miswan said...

aku doakan semoga semua berjln lancar kak n semoga mak ko cpt sembuh yek...

aku pun kalu ikutkan aiyan lg 2minggu ada mri kt HKL tp aku mcm berat ati je... aku sebenarnyer yg fobia duk dlm ward nih...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Semoga operation mata mak akan berjalan dengan lancar dan baik2 saja yea...

NM03 said...

in shaa Allah... moga Allah permudahkan segala urusan mak ko nnt ye... doa byk2 ye jah sayang... bak kata koo... besar pahala menjaga mak yang sedang sakit kan noks. moh kita amek peluang kumpul pahala jaga mak ye... ko jaga mak ko, aku jaga mak mertua aku...

lieyalatif said...

in sha Allah beb..jgn risau okey...moga segalanyer berjalan lancar....ape2hal update kami yeak beb ...

AnneRaini said...

in sha Allah semuanya akan selamat. no worries k. Abah akupun dah pernah buat dulu.

Zawiah said...

pengalaman saya masa arwah abah buang keterek mata ... cuma satu proses yg mudah ... dr. cuma tanggalkan selaput keterek tu kat mata ... tu jer ... insha Allah semuanya akan berjalan lancar . semoga Allah mudahkan urusan bonda awk nanti dan sembuh sepenuhnya tanpa sebarang komplikasi ...

.:fyzz:. said...

amin...inshaallah makcik akan sembuh..amin..amin..

Fazleyatul Aini said...

semoga selamat semuanya InsyaAllah

aLyNnZ said...

semoga semuanyer selamat hendaknyer..in sha allah..

RamRamCute said...

as salam wahida..

insyaallah semoga semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan olehNYA.

lizz said...

Moga semuanyer brjalan lancar dan selamat semuanyer...

Qhaifa Nur said...

moga dipermudahkan segalanya...

GREENJADE said...

moga operation dipermudahlan & berjalan dgn lancar..Aamiin..

jgn risau ye nok cuma buang selaput luar aje..InsyaAllah takde apa2..yr mom is strong :)

azi said...

Wahida..jangan takut ye...akak doakan semoga semuanya dipermudahkan..Insyaallah, semuanya akan selamat..

emak mentua akak dah pernah buat operation buang keterek tu, cuma kena pantang sikit aja, makanan gatal tak boleh makan...

diana said...

semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan baik...jangan risau2..nanti mak tengok dari dia tak risau .jadi risau pulak..

Kakzakie said...

Sayu hati pulak kakak ni wahida. Doa kakak titip buat mak wahida moga operation berjalan lancar dan mak segera sembuh.

Nur Farini Zakaria said...

SEMOGA DIPERMUDAHKAN SEGALANGYA..
AMIN..SEMOGA MAK CEPAT SEMBUH..

ieda immi said...

insyaallah dik
semoga dipermudahkan .. aminnn

4feet8 said...

kak, mak sy baru operate bulan 6 ritu.. alhamdullillah ok.
semoga perbedahan mak akak berjalan lancar..
kanta dah siap order? lepasni kena cari air mata palsu kalau mata kering..

Fiza Rahman said...

Smoga operation berjalan dgn lancar dan dipermudahkan olehNYA.

Nafira usof said...

moga semua berjalan lancar k~. amin~

Anne Rihann said...

Ya Allah, permudahkanlah urusan hambamu ini, Ameen.

Mama Darwiish said...

semoga makcik sihat2 selalu ye...amin

Mama Darwiish said...

semoga makcik sihat2 selalu ye...amin

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Daddy Ziyyad said...

Moga selamat semuanya nok..

Dah malam ni, camane surgery nya ptg tadi?

Vee said...

semoga semua urusan berjalan lancar dan bonda awk cepat sembuh ... aaamin .

BaTiK_PiNk said...

Kak...Yani doakan yang terbaik untuk mak akak...inshaAllah, Allah akan tolong....

Shima Harel said...

Inshaallah, semua akan ok...

Kesuma Angsana said...

moga semuanyer berjalan lancar yer .. In Sha Allah !

Ema Johari said...

moga berjalan lancar

Rai Ourkizuna said...

semoga pembedahan mak ko berjalan lancar..

take care..

Hazmin Hamudin said...

Semoga mak akak baik2 saje ye kak. Harap berjalan dengan lancar semuanya.

akubiomed said...

Semoga urusan membuang katarak ini berjalan dengan lancar dan dipermudahkan oleh Allah SWT.