nuffnang advert

Tuesday, September 10, 2013

candy crush


puas hati dapat main besau rupa gini
:)



sumber: cari.com

28 comments:

Tasya Dieya said...

http://aviliacollections.blogspot.com/-- jom tengok koleksi terbaru shawl dari avilia

Shark Kay said...

fuh...
bleh rabun ni main sokmo..
heheh..

Khai♥Rin : anies said...

mmg puas ati tp yg x puas ati bla da msk 3 mggu masih x lps2 lg...
waaaaaaaaaaaaa














(den la org nyer tu...)

Nurzakiah Hanum said...

pergggg besar gila

Daddy Ziyyad said...

kah kah kah...

Azlan Strider said...

uiks..macam nie punya besar kalau miss lagi tatau laa..

Regards,
-Strider-

kayyana said...

perghhh baru la puas kt kunyah gula gula candy crush tu... hahahaha

Fiza Rahman said...

Nasib aku tak terjebak dgn CC ni.

eima said...

klu ku peni8ng tgk besar sgt gitu guna ipad pun sakit mata ... huhu

Umie Artoqiemie said...

Ya rabbi haha

Amanda Suria said...

ini confirm kalau main x ingat nak buat kerja rumah kan?hahahaha...aku dah stuck lama dah kat level 65 kot..mls aku nak main dah...x lepas2

Ibu Ann said...

sure cepat lompat level kalau beso gini...

- G C - said...

hahahaha.. puas hati apa bendanya kalau nyawa pun takde... huwaaa...

.:fyzz:. said...

hover nya hahahaha

diana said...

besar nya...boleh slide dengan kaki je...hehehe

Eye_nee said...

hahahaha...bapakkk besarrrr...

lizz said...

muahaha klako..mau berpino mater ni...

wantie said...

hahaha...bukan tolak ngan jari je ni. terus guna satu tapak tangan ni.

ieda immi said...

ahhahah kan !

Cik Yatt said...

haha.. ketawa yatt tengok gambar ni..

trah zain said...

kalo beso sgt, panic pulak...haha

ezaiza Iza said...

Fuiihhh.. ni yg x reti nak berenti main nih...

akubiomed said...

Fuh besar gila. :-)

Amoi Farah said...

Betol betol kalau la ada mesti syokk

Ema Johari said...

mak aihhh..kan frust tak menang..di lempar jer.

Mummydearie said...

Takda lagi besar ke ?

azza said...

agaknya aku pun patut pakai besau mcm ni baru blh lepas level berhantu...

Hazmin Hamudin said...

Lepas tu mendapat la rabun terus.