nuffnang advert

Monday, August 12, 2013

saya mahu lentok di bahu awak, boleh?

Assalamualaikum semua...
hari ni dah start keje...yeayyyy!! (yeayyy la sangat...padahal jeles tgk org duk cuti lagi...ekekek)

Lokman, Arel, Aqeem dan Ajin

on the beraya rumah uncle Ayie di Lendu, Melaka...perjalanan tak lah lama sgt, sejam lebih sikit dari Linggi, N.9...malam tu ada bbq kat rumah uncle Ayie, so, kita serbu lah...hahaha...
anak I dua je tau...yg tengah dua org tu...lagi dua org kiri kanan tu anak buah I, anak adik ipar, Ain...

on the way ni semua tertido...tab masing2 dah kena simpan...i is tak suka masa beraya pun duk hadap tab...a BIG NO okeyyy...raya adalah masa utk family, masa utk berjumpa sedara mara...so, bila tab masing2 dah kena simpan, tertido lah budak2 ni....mula2 bising dlm keta, alih2 diam je semuanya...rupanya tido...si abang siap berdengkur...ekekek...comel je budak2 ni...

bila dah sampai, masing2 terpisat2...suh carik sandal masing2 pun blur...ada yg carik sandal sambil tertido....sabo je la...

11 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

Tu diaaaa..pakat pakat penat sampai tertido gitu! :)

Khai♥Rin : anies said...

penat bebeno la kek dah nyer yek?? ;-)

kesoma rai said...

lentok poket penuh..haha..

aku pun tak berhenpon sepanjang raya..

CaDLyNN said...

comel~

Dee said...

sonang bila anak2 dah tertidur dlm kereta..kalau tak bising..aku pun kerja dah..huhu..

Anne Rihann said...

amboih..letih benor tu :)

akubiomed said...

Kepenatan berjalan Raya. :-)

Rapunzeel Cikilolo said...

huhuhu...

eratkan persaudaraan

:)

eima said...

ank2 dh besar ok la buat gitu...depa xkaco ngan ngaruk klu fahim aku tak ralitkan die ngan ipad tu mau die asek tanya aku mcm2 sampai kite nk berborak pun...alahai...
silap2 mau aku amuk dgn die waktu pi beraya haha

amirah said...

hihihi...comel!

NM03 said...

bahu ke bahu... comel je memasing