nuffnang advert

Wednesday, August 7, 2013

peneman di sisi

Assalamualaikum semua....
fuh...berupdate lagi nampaknya blog ni......org tak cuti mcm tu lah nok...kita update selagi boleh...ekekek....

 tapi hari ni kena bawak anak2 dtg ofis sekali...taska anak2 dah tutup utk cuti raya....pas tu pulak, kan dah start cuti sekolah...so, nak tak nak kena bwk gak la budak2 ni dtg kerja...be gud ye anak2...takmo notti2 kat ofis mama, main je lah tab tu...
eh, tapi tgh aku taip n3 ni, dorang duk main kejar2, bergusti bagai pulak....eiiiii, bertabah je la...dah mcm buat rumah sendiri pulak...grrrrrr....


yg ni pulak, traffik (unique) blog aku semalam...dalam pada aku ingat dah ramai cuti, traffik cecah jugak 1K....aku ingat traffik akan merudum jatuh...hrmmmm, rupanya dah dekat nak raya ni banyak keyword duk cari resepi rendang ayam dan daging yg simple...bagus2...sila masak utk mak mertua masing2...pas tu hantar kat aku sikit...hahaha...



apapun, pada yg masih bekerja mcm aku ni, kita kerja je lah...dan aku harap ofis aku akan announce pelepasan pulang awal hari ni....harap2nya adalah...huhu...

18 comments:

Shima Harel said...

sama2lah kite kj yek.. mengharap jgk dpt blk awal... Selamat Hari Raya yek kak.. Kalau turun JB jemputla dtg umah... Kim slm abg Wan skali..

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui keje lg tp blik awal harini..

slmt hari raya kak =)

Nurzakiah Hanum said...

Kian Berlabuh Tirai Ramadhan,
Lambaian Syawal Kian Dinanti,
Luhur Hati Ikhlas Kemaafan,
Semoga Kesalahan Dimaafi,
Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir Batin.

Carl Lesmana said...

selamat hari raya kakakku :) be happy sambut raya hihi .

*SiRibenMerah said...

i pon keje lagi neh sis..

sila tabahkan hati..

selamat hari raya. maaf zahir dan batin..

Dee said...

office dee announce pukul 4.45..arrggghhh..tension..apa beza dgn balik pukul 5.15 mcm selalu tu pun..huhu..bertabahlah..

Shaqir Ir Manz said...

sama la, petang ni bru dpt balik rya T__T.. x sempat nk berbuka ngan family

shida said...

hihi.. saya pun dtg opis bawa irfan teman... dok membilang waktu je nak balik ni

siti alfakhishah aman said...

yang geram tu.. bos c_n_ plak yang tak masuk.. macam raya dy plak..

akubiomed said...

Tu dia. Mak dia sudah tidak diendahkan penuh kusyuk dan tawadu'. :-)

whitecappuccino said...

selamat hari raya sis

SangRatoo said...

noks..

aku pon maseh duk kat opis ni..tgh sangap..org semua dh balik..kite tgh harapkan email pelepasan pulang awal..hohohoh

apa² pun..Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin ok :)

mamyharraz said...

walaupun aku dok kt rmh bukan di opis tidak menghalang utk ucapkan Selamat hari Raya Aidilfitri utk ko wahida :)

semoga lebaran kali ini lebih bermakna utk ko dan keluarga.

aku minta maaf zahir batin jika selama perkenalan kita ada kekurangan..harap dimaafkan

Salam lebaran ya wahida :)

Zawiah said...

saya mlm ni baru gerak balik . selamat menyambut lebaran , mohon maaf zahir dan batin . semoga ceri bersama keluarga tercinta ...

Lia said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.. Dari Lia Sekeluarga

Amanda Suria said...

Sian ko nok...disaat aku bz masak ko keja nok...selamat hari raya aidilfitri. ...yeay..esok raya..

eima said...

ADE ORG TEMAN .. HAHAHA
INGAT KAN SESORG TD KLU TAK JUNUH SERAM

Nieda ramly said...

slmat hari raya maaf zahir dan batin....kerja jgn tak kerja.