nuffnang advert

Tuesday, August 6, 2013

4 hari pun 4 hari lah...

Assalamualaikum semua...

utk pertama kalinya sejarah dlm pekerjaan saya, saya tak apply cuti raya tau...cuti dah tinggal sikit sgt...kena jimat cuti utk bertahan sehingga hujung tahun nnt...nasib baik raya tahun ni bersambung dgn Sabtu dan Ahad...dpt lah terus 4 hari...jadik lah kan...2 hari kat kampung sendiri, 2 hari lagi kat rumah mak mertua...
bertabah je la...Isnin depan saya dah masuk keje balik...cemerlang tak saya? ekekek....

tu je nak citer......tiada panggilan masuk, tiada pelawat..kaunter sunyi sepi, saya cuma bertemankan lagu2 raya kat radio sebelah saya ni...



eh, tapi mood kerja saya masih ada tau!!

30 comments:

::NureeN:: said...

selamat ari raya wahida...

Nurzakiah Hanum said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin

Amanda Suria said...

X per la nok.. aku tibai je semua cuti aku..ada tinggal 4 hari semua aku habihkan...khamis start keja semula...cukup la 8 hari cuti...

Fieda Zan said...

salam..selamat hari rayaaaaaaa

Fazleyatul Aini said...

selamat hari raya kak =)

whitecappuccino said...

selamat hari raya sis! wah! halus mulus kulit wajah mu !

♥ Wina ♥ said...

aku pun cuti sampai isnin jek..selasa dah keje balik..padahal cuti berlambak lagi

entah...tak pernah nak beriya sambut raya pun sbb lakiku orang sini jek..pusing² satu round dah habis beraya kat rumah adik beradik dia ehehehee

selamat hari raya maaf zahir batin!

Khai♥Rin : anies said...

sm la kiteeee

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya buat wahida & famili...
maaf zahir batin....

nazmiah said...

Selamat hari raya wahida.....lama dh xjumpakan....

akubiomed said...

Kampung pun dekatkan? :-)

:: Mrs.Eady :: said...

Selamat hari raya beb!

AnneRaini said...

memang cemerlang ko nok.. akupun kerja lg ni... Bantai main game jelah. tak sabar nak blik kg ptg ni. Esok dah cuti...weeeehuuuuu

wahida said...

akubiomed: ha ah, kampung dekat sg. besar je...heheh...raya kedua malam baru balik seremban

nuyui a.k.a miss YUI said...

kt sama ok kak..

slmt hari raya =)

Vee said...

semlm pi shopping mall pun dah lengang ... selamat hari raya maaf zahir dan batin ...

Rasp said...

Pekerja Cemerlang tahun ni jatuh kepada Pn Wahida!!!!! *clap clap clap*
hehehhehehehehehehe....
selamat melayan perasaan sis :D

Neway, mohon dimaafkan kekhilafan diri...
Selamat Menyambut Aidilfitri...
Maaf Zahir dan Batin ...

Ratu Hatiku said...

Xpelah yg penting dpt jugak blk kg kan..
Selamat hari raya.. Maaf zahir & batin :)

*SiRibenMerah said...

iyra da takde mood raya ponnn~

amirah said...

saya ada la lebih sehari je..huhu...pape pun 4 hari tu dh kira lama gak..

Myra Jay said...

Oklah bekerja sambil dengar lagu raya, at least terhibur..
Mcm I kat opis, dah le radiotakleh dengo.. ngadap keje jela..ehh!! ngadap blog jela..hehee

Lynda Che Lah said...

sama..x cuti..selamat hari raya kak Wahida

shida said...

alahai... sama lah kita... ni masih di opis... cemuih...

azieazah said...

Kalu orang lain masih cuti, dan kita pegi kerja, sebenarnya best juga. Jalan tak jem, keja tak banyak. Heeheh

sebenarnya, kita sama!

Nieda ramly said...

slmat hari raya aidil fitri maaf zahir batin.

CaDLyNN said...

selamat hari raya kak!
samela...kite cuti esok je..pastu..isnin start keje..:)

.:fyzz:. said...

ok la wahida pat hari..ado dari non ado..hehe..pepun..hati2 di jlaan raya..pandu selamat jiwa selamat..
aku pun mohon ampun maaf kalau terlawak terlebih ka noh..aku kan suka bergurau senda ngan ko ...
nota: amboi muka seri cam balik Hji..:)

4feet8 said...

selamat hari raya kak..
saya pun masuk isnin..

khairul hassan said...

jadilah drp tak dak langsung kan

mamawana said...

Kerja time raya ni relax kan...