nuffnang advert

Friday, August 30, 2013

ini semua poyo!!

Assalamualaikum semua...
ok, ni last la dah gambar raya...kali ni nak tayang gambar2 poyo...sajer, nak buat kenangan kami laki bini...

 masa ni berjalan beraya rumah mak sedara kat depan tu...sambil jalan, sibuk anak aku si abang nak amek gambar kami...so, ni hasil kerja dia lah ni...

 pegang tangan tu pun dia yg suruh...hahaha...

 oh hoi...sweetnya gambar ni...
matik la statement...kena bahan dgn budak2 ofis aku ni...hahaha...

amacam? poyo tak?


k, bai!!

42 comments:

Nurzakiah Hanum said...

so sweet

Jue a.k.a Ibu 2F said...

tak poyo..nampak sweet sangat...
sehati sejiwa...

Fazleyatul Aini said...

fewit fewit !

nuyui a.k.a miss YUI said...

apa plak poyo..sweetla kak oi..

::NureeN:: said...

mana ada poyo.. romantik abessss

Ayuni said...

sweet!

MuMMie BeRRy said...

suweetla kak pic yg last tue, suka sgt tgok loving2 couple gitue....

Zawiah said...

kat mana lagi nak simpan kenangan klu bkn kat blog kan . sekrg nih org dah jarang guna album gambar lagi ...

GREENJADE said...

tak poyo lah..lomentika gitu. I like.pandai abg 'tembak'. (tgh cari LIKE button hehehe)

Noor Azrinna said...

Tak nampak poyo. Sweet aje gambar ni.
tiada lagi wajah kelihatan lebam

NM03 said...

kemain ko tenung wajah shidi kan... mcm renungan nak minta je... hahaha








larik!!!!!!!!

Rai Ourkizuna said...

pasni aku nak paksa aqil ambik gambo kami laki bini pulak.. hahahaha..

norhidana miswan said...

mmg poyo heheheh... mcm pantin baru

attyfir said...

mana poyos..mcm pengantin baru hah !

ArELeEz said...

ni kategori poyo manjas2 sweet2 gitu..! hiks..

Aisy Nasiha said...

dua dua sporting, cantik gambo jadinya.. walaupun nampak macam malu malu juga tenung tu

Khai♥Rin : anies said...

romantik gitewwwww... next raya, ada plak baby menyusup kt tgh2 tu..opppppssss matik la statement ekekeekekek

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wiit wiit amboi2... hehehe..

Kesuma Angsana said...

hehehe sweet sgt tu KA suka !

:: Mrs.Eady :: said...

Iikeeeee :)

*SiRibenMerah said...

phewittt.
janji hepi sis..

Tina Othman said...

Cantiknya, mana ada poyo romantik kapel gitu

Dee said...

suwitt sangat..

Nafira usof said...

Auwwww..lomantik~
nak gambar cam nih jugakkkk~

baby comel said...

Acecece comey nya gambar =)

CikPuanHaLia said...

POuo yng sgt sweet..kipidap!! :)

diana said...

boleh gantung kat dinding nih..

Fiza Rahman said...

Pandai abang amik gambar.

Ena said...

Tak poyo lah wida... cantik sangat.. nampak asangat la.. auwwww suwitnyer... hehe

ieda immi said...

ahhaha macam anak daroo !

Qhaifa Nur said...

wahida...sweet sangat...

Angah said...

alolooooolooo sweet sgt mcm atris la gmbar last tu haha

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Ala-ala filem hindustan gitew sib baib tak suruh posing celah2 pokok ehe :D

Hazmin Hamudin said...

Ewah kak.. Hehe... Bukan selalu dapat macam ni kan.

Rasp said...

dah leh harapkan utk jd photographer dah ni sis...
bukan senang nak dpt sweet moments gini :)

akubiomed said...

Nasib baiklah kain sampin labuh. Kalau atas lutut tandanya hendak tambah cawangan. :-)

Cik Yatt said...

so suweeetttttttttttt

Che Rosliza Che Mat said...

poyo...tapi sweet...

Ema Johari said...

sweet ape.... untunglah ada anak yg boleh sanpkan gambar camni

.:fyzz:. said...

abang la tukang tangkap pics yer..so suwit

Amanda Suria said...

Aku suka gambo yg last...dh mkn outdoor org bertunang je....

aLyNnZ said...

auwwww..romantik gituu..cantik warna merun sedondon..