nuffnang advert

Friday, August 2, 2013

amboi amboi amboi

Assalamualaikum semua...

 amboi budak2 ni kalau dapat main air, bukan main lagi...seronok sgt nampaknya...masa ni melawat baby Ikram kat Melaka, anak adik ipar aku si Ain...so, semua anak buah masa ni berkumpul...syok sgt masa ni...abang kalau dah jumpa sepupu sepapat mmg tak ingat mama la dah tu...
tgk lah si Chinta tu, spender sampai nak terlorot...hahaha...comel sgt tau dia tu...

rindu anak2 buah aku...ni semua anak2 adik ipar tau...nak tunggu adik sendiri kawen, ntah bilanya...hahaha...
utk Lokman, Ajin, Yaya, Ikram dan Chinta, nnt kita jumpa ye...maklong raya Sg. Besar dulu tahun ni, kang raya kedua kita jumpa okeh....
sediakan duit raya utk maklong tau...eh? boleh?

28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknya

inazamri said...

rasa nak join sekali dlm tu heheh

kesoma rai said...

bebudak kalau jumpa air... dapat kolam kecik pun jadik..

Fazleyatul Aini said...

oi seksinya cinta hahaha

Rasp said...

phewiiiittt cekci aaa chinta...
kids ni memang...
kalo dah dpt air...
fuhhhh tak hengat donia hehehehehehehehe....

Qhaifa Nur said...

dulu rumah MIL ada kolam mandi macam ni wahida...
dapat mandi tak ingat last2 nak bocor..

seronok mandi ramai2 macam ni..

NM02 said...

cepender chinta londehhh.... hehehehe

norhidana miswan said...

heheheh nsb lah bdk2 kan spender londeh pun comei...cume org tua mcm kite huduh gile

the malay male said...

budak budak mmg pantang jumpa air

AnneRaini said...

anak akupun kalo dah balik kg jumpe sepupu2 die, xheran dah kat aku.

JunAina said...

Amboiii...enjoynya depa berenang...hahaha...

Nafira usof said...

tudiaaaa... berkubang ramai2..
jumpa geng + jumpe air memang x hengat bende lain dah..:)

Amanda Suria said...

Budak2 kan...dania tu dh besar...rasa mcm cpt sgt plak...x puas tgok dia kecik....huhu

Umie Artoqiemie said...

batal puasa haha

eima said...

Budak2 la tudie diorg...main air selagi tak ketar selagi tu tak mo naik

Ema Johari said...

awwww, cekci-cekci...hehehe

Zawiah said...

mmg budak - budaklah yg selalunya memeriahkan suasana ...

eMMe said...

eh eh!? gitu lak? kalo boleh... hahaha.. tgk dpt angpow ke penampaw hahaha! oh Kak Ida tahun ni balik mane pas Sg Besar tu?

wahida said...

emme: pas sg. besar terus berdesup gi rumah mil kat senawang dear...

Fiza Rahman said...

Amboi...seronoknya main air.

akubiomed said...

Jangan ada yang tertelan air sudahlah. :-)

m.u.l.a.n said...

kalo mak budak dapat masuk pon best apa... kan kan kan...

Ann Ishak said...

bestnya berendam sakan :)

Vee said...

yg ptg mrk gembira ...

CaDLyNN said...

eh..mak long yg mintak duit raye..ehehehehe

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye men ayer...

Selamat hari raya akk...maaf zahir bantin...mohon amoun dan maaf andai ada salah dan silap selama ini....

.:fyzz:. said...

best la budak2 kalau jumpa pool..mini pool gini pun kira on ja..kan nok..tgk chinta nih..iras2 baby aku yg kecik..tomey tecik2..

azieazah said...

Amboiii rasa nak pecah kolam tu. Hehehee bebudak, belum rasa malu lagi tu.