nuffnang advert

Friday, May 31, 2013

Assalamualaikum Mohamad Ikram Firdaus

Assalamualaikum semua...
nak tayang anak buah baru aku...anak adik ipar aku, Ain yang duduk kat Cheng, Melaka tu....anak buah yang comel lote...heheh...anak keempat dlm family Ain...kami melawat baby ni pada 18/05/2013 berkonvoi ramai2 ke Melaka...

 Assalamualaikum baby Ikram...comel la awak...maklong dengar je ibu awak dah bersalin, kalau boleh terus maklong nak berdesup gi tengok awak tau...
Ikram ni cucu ke 7 dlm family mertua aku...lahir pada 15/05/2013 dgn berat 2.65kg...

 alololo...awak posing rupa gini buat mak long rindu kat awak je tau...

 e eh dia bukak mata la...susah sebenarnya nak amek gambar dia bukak mata ni, sbb dia asyik tido je dak kecik ni tau...
masa kami lawat dia ni, dia baru berumur tiga hari, ada jaundice sikit...lepas kami balik melawat, Ikram kena tahan wad...huhu...sian dia...

tapi sekarang dia dah sihat la dah...Alhamdulillah...
comel x? comel x? geram kan...



welcome on board Mohamad Ikram Firdaus...maklong, paklong, abg Arel n abg Aqeem sayang awak segt tau...takmo notti2 eh...

39 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

comel...

siap tido mengiring lagi...

Tina Othman said...

Alalala comelnyaaa, tahniah untuk ain

:: Mrs.Eady :: said...

alaaaa pandai nyer posingggg :D

Nurulhuda Abdul Latip said...

Baby kalau masa kecik memang comel kan, suka dengan bau baby..

akubiomed said...

Tanniah dapat anak buah baru. Sekali pandang macam ada iras-iras UAI.

Eye_nee said...

Adoiiii haiii...kalau lah dapat digomol pipi tu...sorgaaaaaa........

Khai♥Rin : anies said...

dgn baju belang2 gitewwww bertambah comelllll

NM02 said...

bibirnya..... kasi geget skit

Azian Elias said...

tido mengiring tu yg tak tahan tu.. geram je kann.. akak pun ada sorang anak sedara lelaki. geram nak pegang je.

Fiza Rahman said...

Comelnya. Rasa macam nak ngandung lagi jer...ahaks...

lieyalatif said...

alahai comel gileee...lagi2 tdo menyenget tuuu...mcm org tua hah tdo...geram aku tgk noks...

ye la noks, nampak kulit baby kuning2...hope jaundis dah okey n stabil yeak...

AnneRaini said...

baby mmg comelllll...

ada rupa mcm mak mertua ko la nok..

Rasp said...

alolololo memang comei ni...
suka oooo tgk baby tidor ngiring and tangan cam gitu...
sangat2 mengundang rasa nak gomol hehehehehehehehe...

sudipVSsenduk said...

ikut perangai mak long yg pandai berposing le ni gamaknya...

Sue-Rya Qistina said...

alololo..comelnya!!!
muka baby matured la kak.
geram tgk pipi gembol dia tu :D
pandai berposing bagai

Qhaifa Nur said...

tengok aksi si comel ni tido...geramnya


Fai CeritaCinta said...

tembamnya... alahi, time tido pun boleh posing. gerammmm auntie kat ikram tau..

Nor Iman Hashim said...

comeinyer geram nak gigit die....

Rinna said...

Alor tomeinyaa.. suka tgk muka baby..
gerammnyaa nengok..dia tido..

lizz said...

ololo cutenyer...pandai berposing tu...cam tau2 orang nak amik gambo dier....

faraherda.razalan said...

Hallamak! Geram tol tgk! Comelnya kamuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Nafira usof said...

ololololo... comel lah dia~
baik nye posing.. siap senyum x tahan tuh~

RYS AREESA NASIR said...

hu hu... ala.. sbnrnya ikram yg comel buat maklong dia rindu nak baby je... hu hu..

Ema Johari said...

alahai..dah pandai pandang kamera lagi...comel

Lya Colours said...

tido senyummm

ieda immi said...

ahahha tiduur ngiring sambil senggih tuu x menahan tuu ! ;)

eMMe said...

leh tahan, muke dah hensem tu... kecik2 dah wat muke hensem yea...

norhidana miswan said...

alalala comeinyer, mentang2 tak kene bedong, ko tido posing2 yek... eee cubit skit kt pp tuh

:: Cik Viva :: said...

comelnya baby...

whitecappuccino said...

alolo..comelnya dia senyum.

Daddy Ziyyad said...

bau baby mmg best kan..

aku doakan kau & suami semoga dapat anak sorang lagi, cepat! :P

seharum kasturi said...

montelnya dia ....

sya hassan said...

da lama xjenguk hakak kiter yg sorang nie.. alahai.. comelnya baby. pandai posing time tido yee.. err hakak plak bila nak dpt baby lagi?? haha

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg comei....comei sesangat....

Amanda Suria said...

comelnya dia..

m.u.l.a.n said...

comel..... geramnya...

~MommyAida~ said...

alololo..cutenya baby ni..comell..hihihi

JunAina said...

Dah 4? Mak Longnya bila lagi...

Bau baby memang best kalau boleh nak cium2 sokmo.

Rai Ourkizuna said...

amboi..pandai sungguh tido mengiring.. hehe..