nuffnang advert

Monday, June 3, 2013

p.a.n.a.s


nak update takde mood...
nak kemas barang jap...meja bersepah...
dgn panasnya kat sini...
korang layan kan je la sup cendawan ni...huhu...

34 comments:

Nurzakiah Hanum said...

MEMANG PANAS KAN

Lya Colours said...

makan panas2 sedap ni

Tihara said...

bestnya sup ni makan panas2 :)

Khai♥Rin : anies said...

uiii sedap nyerr...tp sesuai ke utk org yg tgh ulser mcm sy ni? waaaaaaaa

Ratu Hatiku said...

sedapnya....suka mkn yg sup2 mcmnie.. yummy...

JunAina said...

Kat rumah nak masak2 kena pilih apa yg nak dimasak. Suami banyak pantangnya, bila dia berpantang bermakna seisi rumah kena berpantang tapi kadang2 derhaka jugak still masak sambal sotong untuk anak2.

Rasp said...

nak layan yg real nyaaaaaa....
homemade kah?????
yummylicious.....

LadyHas said...

sup cendawan + nasi putih. sedap ni

norhidana miswan said...

skrg ni pun aku tgh kepanasa, ekon takde....

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

makan sup panas2 lagilah panas...pastu minum air sejuk..

Kakzakie said...

Sup cendawan ini kalau lawankan dgn roti gardenia sedap.

Tak ada aircond ye wahida. Aduh berbahanglah!!

ieda immi said...

panas2 tgk sup cendawan .. lagi panas dik ekeke

eima said...

aku mmg suka sup .. nampak sedap wei

adianiez AIDA said...

slrrrpp :-)
terbaeeekk...

Dee said...

econ rosak ke nok?

NM02 said...

aku sakit kepala la... nak urut ngan sape ni

sudipVSsenduk said...

sedapnya gigit cendawan yg kenyal-kenyal tu..

Forskning Beta said...

mcm mana nak buat sticky post? set up macam mana?

thanks

Rinna said...

Sedapnyaa sup cendawan.. panas2.. :)

wahida said...

dee: tak rosak, cuma kat bwh ni, ekon jauh...huhu...

NM02: lor, rehat kang tido la nok...

forksning beta: saya dah reply kat komen box awak..

Rai Ourkizuna said...

lama gila tak makan sup cendawan..

Forskning Beta said...

masa tengah godek godek komen tuh saya tertukar setting jadi komen google plus.

semua komen diverted ke sana. lepas tu saya switch balik dia hilang.

tapi jangan risau, blogger masih simpan penyertaan tersebut ;)

Daddy Ziyyad said...

ekon rosak ke nok?

bertabah la...

hahaha

Forskning Beta said...

oqeh, dah ubah setting, dah ada balik!

Qhaifa Nur said...

cicah dengan roti sedap ni...
suka sup cendawan...

Sue-Rya Qistina said...

Huhuhu..aircond x kuat cam biasa ke arini kak? Seb baik la saya cuti 2 hari

Amanda Suria said...

Mkn ni je x yah mkn nasik..sure best

Nafira usof said...

masak kah beli??
nampak menggiurkan~

wahida said...

nafira: ni kedai mari...hahaha...

akubiomed said...

Sup cendawan memang sedap. Dimasak pula dengan periuk tanah liat.

Kesuma Angsana said...

sedap tu !

Fiza Rahman said...

Sedapnya.

SyamimiNazifa said...

lapar ni ;D

lizz said...

ermmm sodap ni...