nuffnang advert

Tuesday, July 30, 2013

arwah dulu baik orangnya


dia seorang yang tabah dan sangat rajin belajar hingga ke akhir hayatnya yang terakhir...




sumber: cari.com

33 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sangat rajin

norhidana miswan said...

ngeri betul nengok org yg bt aksi2 ngn buaya ke ular ke... sekali kene ngap mmg ngep lah

::NureeN:: said...

tgk tv tak yg kes kat mana ntah, nyaris kena gigit ngan buaya masa tgh masukkan kepala dlm mulut buaya masa show.. takottt

HeNRieTTa JoSe said...

ekekeke...wt saspen jerk akk nie..

:: Mrs.Eady :: said...

Hahahaha...hadoiiii...

NM03 said...

vongok!!!!!!!!!!!

eima said...

superimpose ke hape ni .. klu jugak org gini mmg sengal la tu

mama3heroo said...

kah3..singgah gelak ptg..

Shaqir Ir Manz said...

dia tulis wasiat tuh... huhuhu

Emy Tak Kecik said...

hahahaha
tgh tulis no tepon kawan2 dia kot

ko tau org kat area umah aku sebelum meninggal dia tulis no tepon kawan2 dia...pastu dia meninggal..so wife dia call la no tu..rupanya no kawan2 tempt keje

sedih tp kelakar hehe

.:fyzz:. said...

mak aii...ngeri mak melihatnya nok..huhuhu..

akubiomed said...

Baik punya kena ngap oleh di bedal.

Ema Johari said...

si buaya pun elok jer nganga bagi org tu siap tulis..hehehe

Kakzakie said...

Jenis buaya kayangan ni wahida. Kalau buaya darat lama dah kena ngap!!

Qhaifa Nur said...

yang buaya ni pun suka kacau orang ha..ha..tengah study tuh..

Nafira usof said...

hahahahahahaha..
sabor je lah~

qemaishak said...

betul2 rajin
tulis wasiat terakhir kot hahaha

JaSSNaNi said...

adoii.. ni aku nak gelak ke nak kata apa ni???

JunAina said...

Mak aiii...terkojut!

diana said...

tulis wasiat tu...
hahaha

Hanis Azla said...

salam wahida..

seramnya..

GREENJADE said...

sempat buat wasiat lagi tu..cer ko tgk kut2 ade bahagian ko dlm wasiat arwah tu..keh3

Amanda Suria said...

Bengong la gambar tu...boleh plak dh kena baham dtill mentelaah lg....

mamawana said...

heee...gambor edit nih..

pena rozie said...

Buaye. Huhuhuhu.....

the malay male said...

amboi..kusyuk

mamyharraz said...

Muahaha

ieda immi said...

ahaha kan .. ;)

4feet8 said...

huii.. dia tgh shooting ke apa tu..?

Nieda ramly said...

sapa la ni?

Ena said...

super impose kot ek? tp kalo betul lah gini... memg tak de keje betul kan..

Eye_nee said...

apalah ayat terakhir yg dia sempat tulis tu kan.....

♥ Wina ♥ said...

sape nie?