nuffnang advert

Wednesday, July 31, 2013

kini tiba masanya

Assalamualaikum semua...

dah tiba masanya kot nak bank in kan cek dari nuffnang ni....
sebenarnya aku dah cash out income nuffnang ni awal bulan Januari lepas, tapi dapat cek ni awal bulan Mac hari tu...tapi aku peram dulu cek ni sampai betul2 nak raya baru aku decide nak pakai...kata valid 12 bulan kennn...

so, dah tiba masanya lah aku nak pakai duit income dari iklan2 nuffnang kat blog aku ni...baru pagi tadi pas kat hubby mintak tolong hubby bank in kan cek ni...
tak banyak income nya pun, tapi cukuplah nak menampung sikit2 lagi perbelanjaan nak raya ni...Alhamdulillah...

hari ni pulak masuk duit bonus raya yg PM announce tu...Alhamdulillah lagi...ramai kata PM bagi sikit sgt, tapi aku rasa kita patut bersyukur dgn apa yg Allah beri rezeki pada kita...aku percaya mungkin rezeki kita tak banyak kat sini, Allah bagi rezeki part lain pulak...rezeki yg Allah bagi ni bukan shj dari segi duit, mungkin juga kesihatan yg baik, anak2 yg soleh, keluarga yg bahagia, hutang yg berbayar, bisnes yg maju atau mungkin juga kita dikurniakan sahabat2 yg baik...itu semua rezeki kan...so, bersabar lah kalau itu sahaja yg Allah kata rezeki utk kita...(peringatan utk diri aku jugak tu)



p/s: setakat ni hanya iklan2 dari nuffnang shj yg aku letak kat blog...permintaan dari kawan2 atau rakan2 bloggers yg lain mohon iklankan produk/service kat blog ni belum mampu aku terima...bukan apa, belum bersedia lagi...huhu...maklumlah blog pun nan hado jer...jangan kecik hati ye kawan2...

48 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

fuhyooo..byk tu..tahniah kak!

ezlinda hisam said...

Alhamdulillah...bestnya.. Murah rezeki akak..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Pergh... banyak tu... Baru berapa bulan mengumpul... apa pun, tahniah... moga rezeki bertambah dimasa hadapan...

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

NM03 said...

elok le mu tukar time nak raya ni kan noks... sekurangnya.............
















lebih skit la duit raya utk aku. hahahahahaha

AnneRaini said...

byk ler tu nok...aku nk nunggu dpt byk tu harus kena 3 thn...huhu

Khai♥Rin : anies said...

ni yg raya nk beraya ke rumah wahida ni hehehehe

okey la tu dpt bonus..cm kami ni tggu akhir thn br dpt..

Fazleyatul Aini said...

saya cash out hujung bulan lepas, tapi tak dapat lagi. huhuhu

pena rozie said...

Bestnyer.....

EZAN IDMA said...

waa rezekiii ,

MizzTina said...

rezeki raya..

Rasp said...

skit ker banyak ker..
takde ker...
insya Allah tu semua rezki kita...

dear xila said...

nak wet raye hehe alhamdulillah :)

lieyalatif said...

alhamdulillah...rezeki menjelang syawal tu nok...leh tambah2 ape yg patut....tahniah2....

Fiza Rahman said...

Tahniah. Banyak tu.

:: Mrs.Eady :: said...

Double bonus ehhh :) alhamdulillah!!

Vee said...

syukurlah dapat . org swasta lak kena pandai budget duit gaji yg ada ...

Dee said...

12 bulan? nuffnang bagitau ye? setau dee check valid 6 bulan je..maybe hsbc lain sket kot..apapun bolehlah tampung2 duit belanja masa raya nanti..alhamdulillah..

Dee said...
This comment has been removed by the author.
wahida said...

dee: kat cek tu tertulis valid 12 bulan nok...

Emy Tak Kecik said...

aah...rezeki ni meluas kan wahid....xsemestinya duit... :)

untung laaa ada bonus raya....wieee

GREENJADE said...

wahhh lama betul dia peram..tp berbaloi2 untuk raya preparation ni.

betul tu nok..rezeki dr Allah ni dtg pelbagai rupa n bentuk..kdg2 kita je tak sedar & merungut2. Astaghfirullah..

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki tuh.. leh laa top up sopping raya.. :)

HeNRieTTa JoSe said...

byknye....bestnyeee.....

eima said...

byk gak tu kak .. yg letest brape plak ..hhehe

~ yus ~ said...

Alhamdulillah kan Wahida. Moga terus murah rezeki. Akak nak tunggu sampai RM200 baru nak cashout nuff tu, tapi tak sampai2...huhu.

kesoma rai said...

best gila! aku berapa kali berjanggut nak tunggu cash out.. wahahaha..

amirah said...

banyakla jugak tu...blehla wat beli baju raya ke kan...

Nafira usof said...

wahhh.. masyukkkk.. boleh sgt dah tuh nak cover balik lepas raya nanti.. ahaks~

Qhaifa Nur said...

ini yang tak sabar nak gi shoopping kan..kan..

Eye_nee said...

Betul kata kamu sis..Rezeki bukan hanya didalm Betuk DUIT sahaja..pelbagai Allah kurniakan brgkali kita yg terlepas pdg..apa2 pun tahniah lah atas rezeki ko ni sis...

Amanda Suria said...

Alhamdulillah. ..lepas beli handbag ngan kasut baru...

Mysara Ab Rahman said...

wah bestnyer..alhmdlh rezeki

Kakzakie said...

Kalau pada kakak 300+ tu dah banyak wahida. Banyak boleh dapat.

Bersyukur kerja kerajaan. Kakak ni zero! tak ada sesen pun dapat nak raya:(

Wak Gelas™ said...

fuyoohhh banyak giler tuuu., raya sakanss ..,ehHHe

JunAina said...

Ada jugak masuknya dari dok menaip penatkan jari jerk...best2.

Alhamdulillah ada jugak Rm500 ahkak yg kerja swasta apa pun tak dak.

mama ila said...

wahhh..masyukkkk..tahniah =)

sudipVSsenduk said...

kalau beli mercun POP POP, banyak dapat ni...

akubiomed said...

Yeah dapat duit Raya dari Nuff. :-)

Ena said...

Manyaknyer... Tahniah!

bila la ena nak mesa lagi kalo maleh nak apdet kan.. ngehngeh..

Angah said...

rezeki tuuuuu

bunga said...

banyakkkkk tu...nak cikit..hehehe..

ArELeEz said...

kaya3!! he3..

.:fyzz:. said...

tahniah nok..berkat kegigihan ko berblog dengan penuh komited..suka tgk blog ko yg simple..ada blog2 yg suka citer panjang2 sngt..ada yg suram..ada yg tah haper2 tp blog ko mmg superb...

emm ko bagi la tips gena nk bagi masyuk income gini...leh ke..nk tau gak.aku pun ada nuffnang..tp aku kan blog pinggiran pantai ja kan..hahaha..ado la aku cek ritu..rm50 hengget lebih..hehe..

ieda immi said...

alhamdulillah rezeki raya kan ! ... ;)

wahida said...

fyzz: tips? haha...yg penting ko update sentiasa je kot...ekekek...

Rapunzeel Cikilolo said...

dptla buat beli baju raya...

yeay...

attyfir said...

rezeki gak tu..hasil blogging.