nuffnang advert

Wednesday, June 26, 2013

Pororo utk Qausar

Assalamualaikum semua...
hari ni dah sihat sikit...adik pun dah sihat...Alhamdulillah...terima kasih banyak2 pada korang yg sudi doakan kesihatan yg baik pada kami sekeluarga...hanya Allah yg mampu membalas...
hari Ahad lepas attend beday budak kecik ni kat Selera d'Greenwood...

 beday siapa? si Qausar anak mek jah...comel kan budak kecik neh..gerammmmm!!
tu dahi bertanda tu kata laki aku kuat solat kekdahnya...ekekek....padahal dahi bertanda sbb memanjang terhantuk...

 ni versi dah tukar baju...kalau tak, baju dia lebih berwarna warni gitu..ikut tema rainbow la....

 aku je yg tak ber 'rainbow'....

 bukan main azab nak ajak budak kecik ni bergambar sama...grrrr...lagi ko nak lari kan qausar, lagi maklong geram sgt kat awak...

 Geng Antu Jepun...sorang lagi si Khodi tak dpt attend, demam...sian ko nok, ko dah sihat kan...

Pororo ni khas utk Qausar...jenuh maklong carik hadiah utk awak tau...nak beli baju, mummy dan daddy kamu tu tokei pakaian budak2, nak beli mainan, takde yg berkenan di hati maklong...eheh...jumpa Pororo ni, terus rembat...harap Qausar suka...malam2 peluk Pororo ingat maklong tau..


to Qays Qausar Shah, doa maklong semoga awak jadi anak yg beriman, taat pada ibubapa, barjaya dunia dan akhirat...
maklong sayang awak sesgt tau...jangan asyik nak terhantuk selalu...ekekek....


42 comments:

Fazleyatul Aini said...

qays kenapa hensem sangat niii. geram tangan tu nak gigit2 boleh huhu

Khai♥Rin : anies said...

'ketam tebu' kat tangan tu...nk tumpang geget skali... ;-)

MuMMie BeRRy said...

qausar comey mcm mak dia jugak hehehe..

ieja amieja said...

wah! untungnya Qausar dpt pororo besar leh wat bantal peluk malam2..hehehe

m.u.l.a.n said...

comelnya...

Has said...

gerenti dia bwk je mana-man pororo maklong bag ni

Norlidawati Jaafar said...

ai
saya ni newbies blogger
saya baru je follow blog ni jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

norhidana miswan said...

apasal ko makin kurus kak? jeles tau

comei pororo tuh msti udah kene gomol ngn si qays tuh, aiyan pun ada sekor tp beg pororo hehehe...

faraherda.razalan said...

Alhamdulillah...sihat dah adik. Cian die..

Pororo comel...aku pun nk gak beb. Heheheeh!

AnneRaini said...

comelnye...akupun geram gak..

lizz said...

ololo qausar yang putih gebu ni mesti happi dapat pororo comel tu...

RamRamCute said...

comelnya dia....

Dee said...

maklong..saya pun nak pororo satu oleh tak? olehlahhhhhhhh....

Fiza Rahman said...

Cute lah pororo tu.

Kakzakie said...

Ala... jelesnya kakak tengok wahida dapat gomol qausar tu. Geram tengok dia kan. Comel betul!!

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

qays ni mmg comel gilerr... suka aku tgk dia...

hg makin kurus lah mek.. jeles mak.. cun..:)

JunAina said...

Comey pororo tu. Kalau nak beli hadih bebudak ni memang selalu berada dalam delima kan?

Nafira usof said...

Comelnye Qausar..
dah besar nih mesti segak bergaya nih~

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..Qausar kuat sujud malam malam tu nok!

atty's said...

cutenya pororo..nak jugak..hihihihi

Amanda Suria said...

Pororo tuh sgt cute...qays pun sama cute...

eMMe said...

Kak Ida, cantik nye bertudung,
Qausar comel cam Pororo
heeee....

-Sara- said...

olo2 tomeyyyyyyyyyyyyy! :)

:: Mrs.Eady :: said...

arghh..budak putih gebus nie...geram tau! :D

HeNRieTTa JoSe said...

Sukanye....comeiii.....pororo kiut...nak jugak....

miera maira said...

Qausar comel pororo pun comel

Ratu Hatiku said...

comel betul qausar nie...

Qhaifa Nur said...

seronok Qausar dapat hadiah...
memang comel wahida...

sudipVSsenduk said...

nok, mak tengok kau bertambah anggun la...

Tina Othman said...

Happy besday qausar

Hariz said...

Comelnyaaaaaaaaaaaaa

http://profhariz.com

adarnadzmie said...

comelnya pororo..secomel Qays ja tgknya...hehe

♥ Wina ♥ said...

aahhh comel!

pororo pun comel!

Rasp said...

alololololo mmg comei qausar tu...
pororo pun comei...
dua2 tu sedap dipeluk ...

NM03 said...

serabainye anak aku...........

tengks nok korang sudi datang. kalu tk dtg mmg aku sentap setahun. hahaha

tengs hadiah.. along tak kasik qausar bawak p maner2... dia sayang, cakap pororo tu comel.

masa bukak hadiah ko, along yang melompat cakap pororo tu kiut. hahaha

lieyalatif said...

sonok laa qausar dpt adiah spesel...pororo lagi hah...sure jadi peneman die tdo tiap malam nieh....

ABOUT US said...

somel nye Qausar ni..pororo maklong pong somel. geram jek nak peluk2 dedua.hehehe

diana said...

mata bolat!!

Ena said...

Cute betul qausar ni.. wahh dpt pororo lg hah..
Makin berseri2 la wida skrg ni.. makin selim.. cantik

Ema Johari said...

tgk memang meriah majlis harijadinya

Kesuma Angsana said...

hehehe comey dier

QasehnyaRania said...

mmg comey :)

anak kak nieza kan :)
suka singgah blog tu baca kisah2 qausar.geram