nuffnang advert

Tuesday, June 25, 2013

Peneman di waktu ptg


Peneman di waktu ptg ni...baru siap sambal sardin...tengahari tak mkn lg..

Mc ari ni sbb lelah attack since semlm...adik pulak masih demam, tapi better sikit dari semlm..terima kasih pada korang yg sudi doakan adik..

Abg pulak aku x bg dia pegi sekolah..sekolah dia hari ni mmg bukak, tapi kami laki bini decided tak bg abg pegi sekolah...risaukan kesihatan dia, abg jugak ada history lelah, tapi setakat ni dia ok lagi lah..
Oklah, ayat pun dah merapu..nak mkn ubat jap...
posted from Bloggeroid

27 comments:

Aisy Nasiha said...

get well soon dan jaga diri ok? mmg kena extra berhati hati di musim ni,,,

Kakzakie said...

Allah... berkurung dululah wahida. Kesian adik masih tak sembuh. Baik jgn bagi abang sekolah dulu tu betul sebab berita pun kata kalau ada anak yg ada sejarah kesihatan kurang baik sebaiknya bercuti dulu..

Eye_nee said...

take care sis...siapa2 yg ada simptom lelah ni mmg akan lebih teruk lah waktu udara begini...

siti alfakhishah aman said...

take care..

Dee said...

take care nok..jangan keluar rumah sgt tau..moga cepat sembuh..

Rapunzeel Cikilolo said...

take care sekeluarga ye...

Khai♥Rin : anies said...

Semoga cpt sembuh..

lizz said...

ermm sedap sardin tu makan lak ngan telur dadar wallllah*telan ailio
moga cepat sembuh ek

Fazleyatul Aini said...

ramai budak2 tak p sekolah lagi walaupun sekolah dah bukak, sbb parents ramai risaukan anak2. memang jerebu dah kurang tapi sebagai langkah waspada kan

Kesuma Angsana said...

sedap ni makan dgn nasi roti & lempeng pun boleh kan !

norhidana miswan said...

terliur nengok sadin tuh kak...

takpe lah kak, cuti kan jelah 2 hero ko tuh, ngn ko sekali rehat... aku pun seram gk nk jln2 time jerebu teruk nih,. udahla ada asma gk

RamRamCute said...

take care wahida

Fiza Rahman said...

Get well soon beb.

Ratu Hatiku said...

Sedapnya sardin... :P
Get well soon ya..

Emy Tak Kecik said...

jaga kesihatan ko beb...
semoga cepat sembuh

diana said...

cili padi....mesti sedap nih..bila badan tak sihat masak simple2 gini lagi sedap kan..

Amanda Suria said...

Seksi sambal sardin ko nok..get well soon eh..

Alin Marlini said...

bykkan minum air masak dan vitamin

JunAina said...

Get well soon sis. Asthma akak dah ok sikit. Selsema hari ni dah tak ada coz malam tadi makan ubat sakan2.

Jumria Alimuddin said...

aduh....preggy2 ni tgk gmbr sardine terus rasa tepingin la plak:)

http://jumnutriblog.blogspot.com

:: Mrs.Eady :: said...

Take care beb! :)

Umie Artoqiemie said...

jaga kesihatan !

Hariz said...

Serius lama tak makan sardin !

http://profhariz.com

♥ Wina ♥ said...

aaahhh sardin kegemaran aku dulu kini & selamanya ekekekeek

ABOUT US said...

cicah ngn roti pun best ni..aduiiii

amirah said...

take care nok. musim2 jerebu ni memang tak sesuai untuk orang lelah..

amboihhh ko punyer cili api tu sebijik2 hah..memang ngancammm

ieda immi said...

sib baik dah ok kan ..
sardin nie org demam sakit2 punn laju makan ;)