nuffnang advert

Friday, June 21, 2013

jadual waktu ofis


baik keje kat rumah...hahaha...




sumber: cari.com

28 comments:

ros_reeza said...

wah, best la kalau macam ni gayanya .. hahaha

Fiza Rahman said...

Hahaha...memang relax habis.

Lya Colours said...

makan dalam. haha

Nafira usof said...

hahahahahaha... makan dalam tuh!

Rapunzeel Cikilolo said...

banyak gile waktu prepare..

hehe!

D_08 said...

ini serupe tak payah pegi koje...

Daddy Ziyyad said...

terbaik punya opis ni nok..haha

~ yus ~ said...

best je kalau kerja macam ni ya, tiap2 bulan dapat gaji...:)

Honeylizious Rohani Syawaliah said...

wah enak sekali kerja di sana :)

Umie Artoqiemie said...

best.. kat mana ni, nak keje kat sini haha,

the malay male said...

ni keje kat CC ke? huhuhu

siti alfakhishah aman said...

duduk umah pon padat schedule..

Azian Elias said...

memang cam tu ek??

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..baik xyah kerja langsung. hampeh sungguh!

diana said...

heheh..nampak mcm banyak je kerja dia..

Rinna said...

Bestnya dpt keje gini ekk.. :)

Shima Harel said...

ni kj ker... ape? kukuikui

Nieda ramly said...

sapa punya kerja ni ??

Amanda Suria said...

Sapavla yg kretip mcm ni...if wujud aku nk apply keja situ la nok..sonang je kojo eh..

wantie said...

kalau la ada kerja yg cam tu nak jugak.. hahahaha.. Terbaik.


lovingwantie.blogspot.com/2013/06/menang-rm3500-melalui-ga-lambang.html

diba's chan said...

salam.
awak,tumpang lalu.
kte nak promote sikit.
kte ade jual aura white RM130 je.
free postage + shaker + 5 free gift.
kalau nak, contact kte ae.
Diba 012 7009100 :)

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Banyak koleksi tudung2 dan shawl2 yang menarik dari HV collection. Harga yang ditawarkan murah dan berpatutan. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com

Melusuri Hidup said...

mmg best . hujung bln tggu gaji masuk ... hahahaaa

Amanina Mads said...

hahaha... betul2

.:fyzz:. said...

hahah wat lex wat peace..hehe..mmg ada orang gitu wey

amirah said...

ada kosong tak opis ni?

Ema Johari said...

punya lama coffee break...

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

ada juga allocate time untuk surf internet... :)