nuffnang advert

Monday, June 10, 2013

anda mahu kulit cerah?


beza selepas 3 hari penggunaan...




sumber: cari.com

27 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik

JunAina said...

Wakakakaa...adeh...ko wahida agak2 la...

Nafira usof said...

hahahaahha..
sabor jer lah..
macam2 lah ko nih~
sakit perut aku~

norhidana miswan said...

kalu 3 hari pakai boleh putih gitu, ramai dh niger2 org india yg dh putih mcm mat salleh kak hehehehe

Jue a.k.a Ibu 2F said...

sakit perut gelak...
pasni mesti ramai beli fair&lovely

makchaq said...

Waa kalau cam ni kami sekeluarga kena pakai ni... 3 hari dah terang macam ni...
balik raya nanti mesti orang kampung tak kenai..

Rapunzeel Cikilolo said...

hahaha.

bijak org buat iklan ni...

eima said...

sekali ngan rambut pun tumbuh...hahah

Daddy Ziyyad said...

hahahhaa..rambot kunta kinte pun hilang! haha

Khai♥Rin : anies said...

jap jap...pakai krim ni putihkan muka or tumbuhkan rambut? ;-)

ieda immi said...

ahhaha sapoo wat nie ..
kono saman kanggg ekkee ;)

Kakzakie said...

Hihi... nakallah wahida ni:)

Amanda Suria said...

Wakakaka..sapo la yg kretip sgt ni...

My Little Diary said...

kekeke.....geli perut menengoknya
the best advert ever!

wahida said...

khairin anies: dua2!! haha...

NM02 said...

rambut dia mcm qausar noks

Kesuma Angsana said...

hahaha.. lucu2

Qhaifa Nur said...

3 hari guna..memang dasyat ni ha..ha..

Rai Ourkizuna said...

mak aih..hahaha..

Fiza Rahman said...

Hahaha...bukan muka jer berubah, rambut pon sama ☺☺

diana said...

ahah la..nampak berkesan betul..
nak cuba la..




ekekekek...

icE said...

kihkihkihh..terbaeekkk

jemputla ke blog saya:

Mak in Progress

♥ dak pink said...

Kahkahkah. Pakej dgn rambut sekali dapat. Kena tukar ke hair & lovely ni

Tina Othman said...

Errr lawak gila muka obama

mamawana said...

Assalam,
hehe tak rela Obama putih gitu.

Wahida berminat nak order blueberry tarts ker?. Brapa balang? heee.. masih dlm pembikinan. Sila email add ke azwanor2004@yahoo.com bagi nama penuh, alamat, no tpon utk dihubungi.

Harga tidak termasuk delivery cost.

Mwana lebih senang deliver ikut LRT/commuter atau dtg sendiri ker Bdr Tasik Selatan yg berhampiran Kem Sg Besi/Bdr Tun Razak/Desa Tun Razak, KL. Tq.

♥ Wina ♥ said...

terbaekkkk la!

kihkihkihhh

Ema Johari said...

buka saja cerah..rambut pun betambah