nuffnang advert

Wednesday, May 29, 2013

BE keempat tahun 2013

Assalamualaikum semua...

dah nak masuk bulan keenam tahun 2013, baru dapat 4 BE...bertabah je la...
apa sekali pun, walau tak banyak mcm org lain, tetap panjatkan kesyukuran...
sikit2 lama2 jadi bukit...heheh....
harap2 iklan ni bertapak lama kat blog aku
tu je nak citer, babai

28 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Nurulhuda Abdul Latip said...

Oklah tu at least ada dari takde kan..

Emy Tak Kecik said...

aku lg best x pernh dapat hahahahaa

Rasp said...

semoga bertambah murah rezki u sis...
me dah lama tak jengah nuffnang and check...
nak check pun malu...
cam siput sedut jer income nuff ku hahahaahhahaha...

Mysara Ab Rahman said...

alhamdulillah..rezeki

Khai♥Rin : anies said...

ehem...hujung thn nnt bla da byk sket bleh la blanje kepsi kan? ;-)

Sue-Rya Qistina said...

alhamdulillah kak. rezeki namanya tu. walaupun tak banyak, sikit2 lama2 jadi bukit :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

uish..byk tu kak..

ingtkan betul2 2014 punya dh dpt td..hihi

Rai Ourkizuna said...

baru 4 pun satu kempen masyuk.. aku satu kempen tak sampai singgit pun ada.. haishh..

wahida said...

nuyui...kahkah...dah edit dah...

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki..tu

JunAina said...

Nasib baik la ada noks cam ahkak ni melopong jerk!

JaSSNaNi said...

tahniah..... banyaknye... jeles ni..

sudipVSsenduk said...

da bertahun2 tak naik2... wwaaaaaa!!

Lya Colours said...

saya dah lama tak cek nuff saya

Teena Tna said...

Alhamdulillah, ok la tuh, Teena nyer kosong jer lg

AnneRaini said...

okaylah weh..berpuluh jugak BE ko..aku ni baru bape sen dah metered..hahaha

Fiza Rahman said...

Tahniah. Byk tu amount. Aku dah selamat cash-out.

Nafira usof said...

banyak ler tu amount nye.. aku punye lagi sikit okeh!

tahniah nok~

diana said...

wah..cepatnya dia naik...:)tahniah..

ieda immi said...

uishh 4 tuuu dah banyak dik !
tahniahhh ;)

Dee said...

oklah tu..orang lain satu pun susah mau lekat..hihihi..

akubiomed said...

Fuh masyuk. :-)

faraherda.razalan said...

Rezeki tuuuuuuuu!

lizz said...

ok la tu...ader gakkan....

Amanina Mads said...

tahniah.. apa pun rezeki kan :)

NM03 said...

dah lama tak cek nuffnang, silap2 dah ribu riban..










puiiii!!!!

~aSHa~ said...

wah byk tu