nuffnang advert

Wednesday, April 24, 2013

~WW~ ntah apa apa



mengendap pengantin tu antara hot keyword yg org duk cari kat MY ALL ni...haha...
'main dangan jiran baru pindah' tu keyword yg tak menahan...huhu...
siapa google rupa gitu, akan keluar n3 yg ini...kahkah...


39 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,sbr jela.

Dee said...

hahaha..mcm2 org google ye..

❤Kamsiah❤ said...

nakalnya..sapa la tu ya hehe

Lya Colours said...

sengal je dorang ni takde benda nak google ke

lieyalatif said...

Hahahahah bengong je noks!! Asal boleh dieorg ni kan....

Ratu Hatiku said...

Astaghfirullahalla'zim.... mcm2 dorang nie....

Myra Jay said...

Keyword yg tak agak2 diorang ni nak cari kan :D

mama3heroo said...

haha..mcm2 ada..

lizz said...

haha...keyword panas tu...

Khai♥Rin : anies said...

hahahahahahha...mcm2 la diorg ni

Cho Zila said...

hot belaka keyword di cari di sini rupanya...

Amanda Suria said...

masalah tul bila keywords hot mcm tuh...nanti kangada yang lurus bendul..ingat bukan2

JunAina said...

Kehkehkehhh...hebak ko noks...

~MommyAida~ said...

ahahahh..serious lawakkk...kihkihkih..main dgn jiran baru pindah??tak menahann

Has said...

mcm-mcm ragam org search :)

Munnafendy said...

mak aiiiii.....hot ka jiran tu? hahahaha

Rasp said...

hahahahahaha macam2 ragam manusia ni....

Ina Haireina said...

amboi2.. kelakar la pulak..

tapi bila difikir.. heeemmm... kelakar jugak..


hehehhe...

the malay male said...

amboi

eMMe said...

hahahaa... stakat ni saya tgk blog org lain ade camtu.. pelik2 la permintaan org skarang.. adoi...

hope tak jumpe la mende2 gitu kat blog sendiri.. jap nak check, heeee~

Nurzakiah Hanum said...

salam rabu
singgah sini
:)

Nafira usof said...

hahahaha.. mcm2~

NM02 said...

jah









ooooooo jahhhhhh

wahida said...

NM02: ko dah kenapa???

Qhaifa Nur said...

diam terus he..he..

amirah said...

hahaha...ni sape yg gersang sgt ni?

Nurulhuda Abdul Latip said...

Keyword memang ntah apa2 kan..sabar jelah

JaSSNaNi said...

hohohoho.... adoiiiiiiii laaa

Sue-Rya Qistina said...

ish ish..lucah x abis2 diorg ni kan

eima said...

hahahah acite jiran tu mmg klakar seswai ngan hot keyword tu

Fiza Rahman said...

Apa saja lah dorang ni.

qemaishak said...

hahaha tah apa2..
tetiba qema pun nak check gak la ekeke

HeNRieTTa JoSe said...

uiks...ganashnye keyword...

Daddy Ziyyad said...

wakakakakakakakaa..

siot!

sampai meleleh air mata aku gelak nok!

:: Mrs.Eady :: said...

wahahahahaaa....giler!

Ati Masrif said...

aduhai...apa punya kepala hotaklah yek...

Kakzakie said...

Keywaord kan selalu entah-entah apa aje kan..

sudipVSsenduk said...

dia ajak main masak-masak dengan jiran sebelah yg baru berpindah 2 minggu lepas kot.. Eleh jah, mcm ko tak biasa

akubiomed said...

Bersangka baik. Mungkin bermain badminton atau bermain basikal atau bermain bola. :-)