nuffnang advert

Friday, April 12, 2013

KFC Spicy Korean Crush

Assalamualaikum semua....
hari Isnin lepas keluar pergi pekan Rawang jap...cari barang sikit...terus ajak hubby ngan anak2 mkn kepsi...anak2 pun hip hip horey la sbb dah lama tak mkn kepsi...
aku ni kalau mkn kepsi, mmg nak mkn yg ayam spicy je...original dia aku x lalu..huhu...
mcm biasa, hubby yg beratur beli foods...aku pulak duk jauh dgn dia, so, dia x dpt nak bagitau ayam spicy buat masa ni takde...dorang cuma ada produk terbaru dia yg ni..

so, hubby pun beli je la ayam spicy korean crush ni...
aku pulak masa dtg je ayam ni, terus rasa tak best...tgk pun dah tau tak sedap....huwaaaaaaa..
try makan, mmg tak best pun....nyampah tau rasa dia...basically, ayam spicy dia adalah sama je, cuma korean crush ni dia curah je la sos ntah apa2 rasa tu, pas tu tabur bijan...huahuahua...
ni tekak aku la, ada yg kata sedap...ntah la, aku rasa ntah apa2 je...
ayam spicy korean crush ni akan berada selama 2 bulan...adoi la...azab aku nak tunggu ayam spicy aku tu balik...


eh, tapi cheezy wedges kepsi tetap di hati.
wajib order.

46 comments:

Sue-Rya Qistina said...

hubby saya pun ckp x sedap kak. hampages je rasanya. sos tu hubby ckp mcm rasa gula melaka/gula merah, manis. hehehe

atty's said...

alor, slalu selera kita sama..mmg tak shedap ler nie.

Amanina said...

dh try..memang sedap

Nafisa81 said...

alamak..ada bijan..

bujal X said...

saya suka~~semalan je repeat sampai 2 kali~~haha~~

Dee said...

cheezy wedges yang baru triple cheesy tu dah rasa ke? yang tu bestlah..hehehe..yg ni tak pernah try lagi..

amirah said...

kepsi suka cenggini kan nok. bila ada promotion baru mesti macam paksa rela orang beli...huhuhu

wahida said...

dee: hah? ada yg baru ye kak? mcm best je...nak try la nnt...

amirah: kan nok, aku pun dgn terpaksa rela kena mkn ayam dia yg nan hado neh...nyammmmpahhh...

adarnadzmie said...

mggu lepas pegi kepci tak der lg menu ni... nnt leh cuba...hehe

Anonymous said...

Sebab tu la aku pi kepci makan zinger burger je skrg. Ayam perisa yang bukan-bukan ni buat hilang selera makan je.

-Dakpink-

JaSSNaNi said...

sedappppp.. nak test lunch nanti..

:: Mrs.Eady :: said...

its not my tekak too!

Tina Othman said...

Tah saya rasa ok je rasanya, cuma pedas gila sos atas tu

JunAina said...

Kehekehkehhh...kesian ko noks. Akak dah lama tak amsuk kepsi.

Hazmin Hamudin said...

Apa yang korea nya tah ayam tu kan. Makin mengarut pulak kfc ni.

lizz said...

tak sedap eh...
samala kiter suka makan cheezy wedges
sedaap ooo...
lepastu extra cheezy sauce mabelesss...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak try lg ni..takpe t nak cuba.

Kakzakie said...

Kalau yg suka K Pop baru suka ini kot hihi.... kakak tak pernah rasa lagi tau.

Nafira usof said...

tak try lagi.. hehehe..

[sutera kasih] said...

yummehhh ! sedapnya..nk try la nti hehe

sudipVSsenduk said...

2 bulan?! lamanya...

Hanis Azla said...

he..he.. tak kena dgn tekak ya wahida.. akak pulak skrg ni ketagih zinger burger yg baru tu.. sedap..

::NureeN:: said...

ye kerr...
dah lama x mkn kepci...
baik blk wat sndrik kan lg sedap hehee

Kesuma Angsana said...

KA pun x suka... suka spicy yg biasa tu !

Rapunzeel Cikilolo said...

percubaan kepsi berkali-kali tukar menu spicy tak pernah berhasil kan?

haha!

Chik Att said...

tetap suka yang originalll

:: Riri-Fatieha ::~ said...

owh baru ingt nak try.. tak sedap ke...

~MommyAida~ said...

huhuhu..aida plak mmg tak suka spicy suka original lagi..so still bleh mkn kepsi lagi wlaupun spicy takde..hihihi..tapi tgk pn cam tak marveles pon kan..xyah try la..

NM03 said...

alamak... ada bijn plak tu... potong selera

faraherda.razalan said...

Jazab la klu cenggitu je rs die...mencik tau. Makan ayam mc d je lah. Lagik sedap.

*∽ IZAN ∽* said...

teringin nak makan zzinger burger dia. asyik dok kuar tv jekkk... kompem nak sambar habis pantang karang hehe

Qhaifa Nur said...

menarik ni siap ada curahan bijan..

Khai♥Rin : anies said...

Sos tu rs apa?rs kimchi ka? :-)

Tihara said...

semalam akak nak beli la spicy, dah bertukar rupa k-pop pulaks..nyampah tak jadi order.telan juga yg ori n wedges memang terbaekk sampai bile2
:)

Cho Zila said...

kawan sepejabat akak semua kata tak sedap!!!! sorang tu sampai nak termuntah...
akakni tengok lain macamjer terusler tak order...

GreenJade said...

x try lg..ntah le pas beranak semua fast food mcm xleh masuk ke tekak..sabo je ler..uhuhuhu

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

prefer hot n spicy kan

norhidana miswan said...

bile dh ramai kata tak sedap mmg aku tak akan try lah kak heheheh... tepaksa amik yg ori jelah kalu tingin

eima said...

ramai dah katetak sedap ...

Ratu Hatiku said...

td mkn kfc tp xmkn pun aym nie sbb tgk je dah tau x sdp..hihihi

Daddy Ziyyad said...

menda2 baru yg kfc introduce, selalunya hampeh...tak sedap...aku stick pada yg biasa2 aja..hahaha

akubiomed said...

Waha ada menu baru dari KFC. Menarik.

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Si Matatajam said...

Nak try la nnt...
P/s: M balas kunjungan dan folo sini

aLyNnZ said...

Dah rasa..tak menepati citarasa ku..huhu..dah ler tume beli utk berbuka..sedey nengok ayam tuu..tp hubby beli burger baru kfc tu..mmg best terangkat..terpaksa ler paw hubby nyer burger haha..

Masya said...

baru makan tengahari tadi.. dah makan baru tahu.. oo mcm tu rupanya kikikiki