nuffnang advert

Friday, April 12, 2013

kereta buatan Malaysia


yg peliknya x jatuh pulak sofa tu...uik???



sumber: cari.com

23 comments:

Hazmin Hamudin said...

Mesti ada orang pegang dari dalam tu. Hehe

::NureeN:: said...

rasanya sofa tue melekat tue.. muat2 jerr saiz, sbb tue x jatoh kan..
lgpon gaya mcm kulit kan...
hahaha.. klau jumpe polis ni tak ke kena saman :P

akubiomed said...

Sudah macam cerita Mr. Bean. Bawa sofa dengan Mini Cooper.:-)

Ina Haireina said...

hebat.. tak yah nak sewa lori dah.. hehehe..

Daddy Ziyyad said...

serius?

or photoshop?

Sue-Rya Qistina said...

hahaha..sofa tu melekat dah tu sbb size ngam2 je atas bawah. mcm cite mr bean pulak

norhidana miswan said...

cam tak caya je, besar gile sopa tuh

adarnadzmie said...

kelakar lak tgk...hehe...keter serba serbi bole...:)

eMMe said...

ni kalo pak pulisi tahan ni kene saman tak kak?

Qhaifa Nur said...

memang kerja giler ni wahida...
mana polis ni he..he..

makchaq said...

Macam2 cara nak berjimat.. kreatif jugak...

GreenJade said...

ommak aih. xyah sewa lori.

Rapunzeel Cikilolo said...

haha.

gune ape yg ade...

Nieda ramly said...

gambar edit ke ni?

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... idea save money yg marveles . rasanya sofa tu dah stuck kot ...

Amanina said...

hahaha..mcm tak pecaya

Si Matatajam said...

Mmg terbaik tu....Biaq betoi ni..

4feet8 said...

penjimatan kos.. ;)

aLyNnZ said...

Adoiai...sape yg buat keje camni..kalo yok polisi nampak penat nak menjawab nih..

eima said...

mmg hebat keta buatan malaysia ... 1 malaysia....


ala ..aku pindah dr sentul ke putrajaya tahun 2008 cuma guna keta kenari je tau takde pun sewa lori tau ... hehehe
sumbat peti ais, sumbat sofa yg 1/2 seater..mesin basuh ngan brg lain.. tp xla sekali harung ..kami guna 2 keta je ... satu kenari satu lagi iswara earoback...mmg org mesia kedekutkan ..hihio

eiela said...

dashyat..

wahida said...

eima: wow...mmg hebat la keta malaysia ye nok...

Kesuma Angsana said...

hebat sungguh ni!