nuffnang advert

Wednesday, February 6, 2013

~WW~ Donashi Big Apple


 satu set kecil: 9 ketul baby donut = rm11

beli dua set, 1 set saya punya sorang, sekali hadap, heheh...
heaven...




*sorry, gambar gegar, x sabar nak terkam donat dah kekdahnya...hahaha...

43 comments:

Anum said...

nyum2

Qhaifa Nur said...

semua sedap-sedap wahida...biar kecil donutnya janji dapat banyak....

mamyharraz said...

geramnya tgk ke kiutan donat nih..
kalau aku pun mau sekali ngap jer hehe

My Little Diary said...

gmbr gegar takper...jgn tangan yg gegar...hahaha

sedapnya lama aku tak pekena big apple

rindu ko jgk.... :D

lieyalatif said...

nok kejam ko nok...aku dah le diet carbo ni...tgk plak post ko yg mengancam jiwa...rase nak lari pi big apple kat alamanda nun huhuhuhu

Nurulhuda Abdul Latip said...

wah ko boleh hadap sorang satu set gitu, hebat ko...

Saya Disini said...

sedpnye

-Sara- said...

yg comel2 cenggini sebijik masuk mulot skali trus telan..hahahha

Carl Lesmana said...

COMELLLLLLLLLLL. kak wahida, nak jugak boleh ? =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..sedap2..

Lya Colours said...

aaaaa nak jugak

Daddy Ziyyad said...

satu set macam tu, memang aku makan sorang aja nok...hahaha

NM02 said...

feveret aku ni noks

aku lagi suker beli yang kecik2 ni dari donat biaa big apple tu sebab yang ni boleh sekali ngap. hahaha

Ratu Hatiku said...

Xcuba lg yg tecik2 nie...selalu yg bsr2 jerk :p

misz sheyla said...

huaaa...sayangnye nak makan lau comel2 macam ni

fazilzura said...

aku xpenah beli lg yg comel2 ni.. kang syg plak nk makan heheh

Nens Collection said...

comel2!..hehe

adarnadzmie said...

comel jer donut kecik2 cam ni... sayang lak nak telan...hehe...

amirah said...

ni mcm baby donut ke nok? pesal x pernah nampak lak big apple ada baby donut gini..

Hana Soffelia said...

sama. Pagi ni pun iolls mkn donut big apple. :-p

wahida said...

amirah: ye nok...donashi ni baby donat...dia buat stail donat + sushi gitu...

aku lg prefer donashi ni sbb dua kali geget je dah habis...heheh...

Sue-Rya Qistina said...

kak, terliur saya tgk tau. haha

Rai Ourkizuna said...

urghh..tengok gambar ni mai pulak aku punya ngidam noks.. hahaha..

Amanda Suria said...

huh..sadisnya entry ni..ko buat aku berpusing2 la nok...mana nak carik kat Plaza Sentral ni...aduyaiii...

Aku Ibu Muda said...

kalau sy dan anak2...sebekas tu cukup utk 3 beranak... bukan apa, saja catu...hahaa

ahsfantasy Ryu said...

Yummmmyyy !
hehe kita suka snowy tu :D

N i e Z a said...

syurga donut nih...sedap nye tgk...

Fiza Rahman said...

YG kecik lah senang nak makan kan. Sedap lah pulok.

Kakzakie said...

Kakak suka donut yg kecik-kecik. 2-3 kali bite habis.

norhidana miswan said...

dana tak penah try lg donashi nih, selalu amik yg saiz biasa je

sudipVSsenduk said...

packaging baru Big Apple ke bekas hitam tu?

eima said...

beshnye byk gile ko mkn ...hebat tul

wahida said...

sudipVSsenduk: tak lah kak, mmg gini kalau utk donashi...dia nak buat ala2 sushi tu...hehe...

Kesuma Angsana said...

sedap tu but KA kena kurangkan sikit bab manis2 ni hehehe

Bonda Ryan said...

selalu belikan utk anak2, kang beli besar2 kang..banyak main dari makan. beli yang kecik nih dua kali diorg gigit dah habis :)

Nafira usof said...

tangkap leleh weh!!!

Dee said...

tak pernah lagi cuba yg donashi ni...kenyang tak?

wahida said...

dee: kalau tanya aku, aku mkn 1 set tu baru kenyang....muahahaha...

My name is..nUr aDiLa said...

uish,sodap+comell ^_^

diana said...

wah..hebat boleh habiskan 1 set..saya siap belah dua lagi kalau nak makan..herhehh

Fieda Zan said...

jom join!!!!

http://kisahfirdausi.blogspot.com/2013/02/jom-join-kisahfirdausi-give-way.html

ieda immi said...

eh eh bentuk dia bukan bulat erk dik .. kalau kat sini bulat2 tau !
sedap2 .. sib baik dah makan semalam ;)

mama said...

ehem mama terpaksa kurang2 yg manis2 skrg ni..hu2x.. jeles tgk pic.kat atas !!..hu2x..