nuffnang advert

Thursday, February 14, 2013

laksa bersama Geng Antu Jepun

Assalamualaikum semua....
jom layan laksa ngan geng2 Antu Jepun...

dua org ahli geng Antu Jepun...bersama laksa yg dibuat dari rumah...kami makan sama2 hari Jumaat lepas...Jumaat rehat panjang, best best...sambil layan laksa yg dipanaskan dlm microwave, gosip2 lah, apa lagi....hahaha...

selain laksa, ada pisang rebus...festaim aku makan pisang rebus...sedap pulak tu...
selain tu ada jugak rempedal, hahaha...korang sure x tau apa tu rempedal kan....takpe, biarlah rahsia...wakakaka....

3 org Antu Jepun...sorang lagi tdo x nak join...huhu....sampai hati ko jah....ko pentingkan tdo drp kami neh....huahuahua....

laksa yg sedap nak mampus ni adik si Nonok (tudung biru) yg buat....wah...power meletop la laksa si Anje ni...mmg dah boleh kawen dah...Anje, sila buat mee kari pulak lepas ni.....hahaha....




ish, terbayang kesedapan laksa si anje ni...huhu...

32 comments:

Cik Awin said...

laksa? favourite saya tu...

haish...ikan kembung dh beli, peram je dlm peti ais, entah bila nk jd kuah laksanya...

emy pokden said...

eh2..jgn bt mee kari..buat laksam lak..itu feveret kiter tu..hehehe

Dee said...

aku pun antu laksa..jap..antu jepun tu yg mana satu? hahaha..

wahida said...

Dee: hahaha...antu jepun tu nama geng kitaorg kak...si nonok la yg bg bg nama tu...huahuahua....

fazilzura said...

wahh laksaaa... ku kne pose setahun

eima said...

my fav tu ... rempedal tu ape

:: Mrs.Eady :: said...

nasib baik aku mkn laksa tadi..kalo tak mmg aku mintak kat ko ni nokkk!hahahaa..

wahida said...

eima: kahkah...rempedal tu antu jepun je yg tau...

SURIA AMANDA said...

Rempedal......apekah???

Qashmere said...

suka laksa..a ah apa rempedal tu. first time nampak pisang rebus. kalau pisang bakar pernah le makan

NM03 said...

tak pelah... korang mmg tak sayang aku. kalu sayang dah bungkus atau anto dalam mangkok kat meja aku.. gumbira korang berkumpul tanpa aku kan!!







huwaa!!!!!!!

wahida said...

nm03: tak yah nak sentap la nok...hahaha...ko tido meleleh air liur ada ko mimpi kitaorg? wakaka...

jebatmalaya said...

makan selagi leh telan

Sue-Rya Qistina said...

tgk pun dah nampak sedap

Anonymous said...

nm03: xpayah nak sentap sgt la...
org ajak mkn, ko sebok nak membuta!..kan dah terlepas mkn laksa n rempedal..

~gengantujepun~

AnneRaini said...

cer ko mintak resepi pastu ko share sini...

Rasp said...

peberet i tu laksa....
memang tengok pics pun buat i terkecur....
nak kena cari lah for lunch nie...

m.u.l.a.n said...

woaahhh... laksa sangat yummeehh...

Qhaifa Nur said...

sedapnya..lebih-lebih bila dibuat sendiri..puas

[sutera kasih] said...

yummy...terseliur la plak nk mkn huhu

Ena said...

antu jepun??
naper ekkk? hehe..

adoila.. laksa tu.. ni antu laksa dah mari.. mintak semangkuk..

Fiza Rahman said...

Apsal geng antu jepun? Cer citer sket...hehehe...

Sdapnya laksa. Tapi aku masih berpantang laksa.

Cik Puan Rara said...

sy pon hantu laksa,tp pantang ag skrg ni.

wahida said...

ena & fiza: tu nama group wasap kitaorg sebenarnya...heheh...

lieyalatif said...

pergh....mmg layan nooookkk...lagi2 makan sambil borak2 gosip2...kan waktu lunch jumaat panjang...aku ni haa n the geng manjang laa pi alamanda kalo jumaat...muak oiiii....

jeBateja said...

Alamak...tak leh blah langsung tul...dulu nasi lomak...den terus teringin...balik ghumah...minta wife buatkan....

Nampaknya....minggu ni wife kena buatlaksa lah.....terus teringin ni.....adehh lah....

Nafira usof said...

perrghhh.. meleleh air liur aku tengok laksa tuh.. dah lah malas nk turun makan neh!

ieda immi said...

ahaaaaaa sib baik sama macam akak ekekke .. makan laksa gak tgh ari nie tadi ;)

Kesuma Angsana said...

sedap tu

Zura Zue said...

tgk laksa tue pun dh th sedap..kuah dia pekat dgn cili...pergghhh..

mama said...

terliur tenguk pic.laksa tu..

akubiomed said...

Anak-anak saya pandai dan suka makan pisang rebus. Bernafsu melihat laksa didalam entri ini.