nuffnang advert

Wednesday, February 13, 2013

kek coklat terbaik

Assalamualaikum semua...

pagi ni tak de mood sgt nak bercerita...
tayang kek coklat dah la ye noks...

 kek coklat aku order ngan kak Azrina a.k.a jiran aku jugak...dia punya kek coklat mmg terbaik...giler punya sedap...agak mahal sikit, tapi berbaloi sbb aku dah try beberapa kek coklat lain, kek coklat kak Azrina mmg dah pukul habis kek2 coklat yg lain...terasa kelainan dia...mmg aku lupa segala diet aku...hahaha....
dah order dua kali dah...sebelum ni order cheese tart jugak ngan dia...order cheese tart pun dah dua kali, sedap giler cheese tart dia...tak lokek filling pun...

coklat kek dia ni terbaik sbb tak manis sgt dan tak pahit sgt...pas tu moist sgt...mkn berebut2 dgn anak2 aku...
sekejapan dah tinggal suku...serius sedap...




dah tu je nak citer, mood x mari nak citer panjang2....

43 comments:

maria firdz said...

Tgk pun dh sdp...heee

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

:: Mrs.Eady :: said...

agagagaga...terliur!

4feet8 said...

lama tak buat cheese tart.. =,='

ieda immi said...

perghh .. sib baik akak bukan pengemar choc nooks ekeke
ps ; akk pun x der mood nie huhuhu

norhidana miswan said...

ingtkn ko bt sndiri kak, baru nk oder... tgk pun dh nampak sedap... ni yg rasa nk bt sndiri kek coklat ni hehehe...

bunga said...

kegemaran bunga tu..tapi tengah daet..heheee

Rapunzeel Cikilolo said...

woo sedap tu buat srpn pagi :)

Torviewtoronto said...

this looks wonderful

♥ Wina ♥ said...

wawawaaaa telan air liur!

eima said...

sedap berbaloi ngan harga ... suka kek yg tak manis ....

Amanda Suria said...

oh my gucci....kek ni yg aku cari2.....nok...ko baikkan....hehehehe.....

lynda said...

menyelerakan betul coklat cake tu nokss...

♥ dak pink said...

Amboii, moisttnye

Terbayang2 kemoist'an kek ni lalu kat tekak aku. Haishhh

Daddy Ziyyad said...

satu aja problem kek coklat moist ni...kalau biar lama, mudah berkulat/berkapok

Sue-Rya Qistina said...

huhuhu..tgk pun dah nampak sedap.
terliur!

HeNRieTTa JoSe said...

kek choc, rietta suka yang moist....yummy....

Cik Puan Rara said...

ya ampun,yg menengok ni pon terliur

Fadilah Aziz said...

memang moist sgt rupa kek ni...yummy

fazilzura said...

TERBAEKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ko suke kan nok , pepagi kasi leleh liuq

Lya Colours said...

semalam makcik saya pon bagi kek coklat. sekejapan dah licin

Qhaifa Nur said...

memang sedap ni wahida...
terliur nih he..he..

Cho Zila said...

akak janji kek coklat memang terus masuk mulut .. sedap tak sedap memang habisnyer.. tapi kalau dapat yang sedap ehm.... lagiler sekejapjer habisnyer..

Cho Zila said...

akak janji kek coklat memang terus masuk mulut .. sedap tak sedap memang habisnyer.. tapi kalau dapat yang sedap ehm.... lagiler sekejapjer habisnyer..

Rasp said...

kijam sungguh kijam u nie sis....
sesaja jer bagi i terliur huhuhuhu......

Hidayah said...

Hehe.. "itu jer nk cerita" katanya...
Padahal dh buat org ramai meleleh air liur... Oh...tidak...

akubiomed said...

Memang sedap. Boleh bayangkan. :-)

AnneRaini said...

bak sikit!

Kesuma Angsana said...

aduhai serius nampak sedap tu !

mamasuri said...

nampak pun dah sedap ni...

GreenJade said...

aku br semangat nk diet ..tetibe terasa2 ditekak ini moist cekelat..duhhh

Dee said...

aku tgk pun nmpk moist sgt..sure sedap hingga menjilat jari..

Chik Att said...

Kek cekelat .....ngencess...

jeBateja said...

Pantang betul den tgk kek coklat....nak jerk den belasah.....ahakz....lapaq plak aaaa

Azian Elias said...

sodap nya... tetiba teringin ni. cam ne??

mama said...

salam..terliur tgk..ehem memang nampak kelembutan keknya..

diana said...

aih..terliur la!!

whitecappuccino said...

nampak pun dh mcm sedap...

Nastyna said...

hohoo favaeret kami ni. memang sedap sangat2 eh, hmmm tak caya la. bak sini I try :p

Yaya Azura said...

warna dia tu dah memikat..belum rasa lagi tuh!

Puan Mimi said...

tengok pun tau sedap... lembab moist dia tu pehhh meleleh tengok.. kalau mahal sikit pun tak pe asal puashati..

NM03 said...

nak rasa nok... blikan utk aku, nnt aku bayar

Fiza Rahman said...

Terliur. Nampak pon dah tau sedap. Mcm mana nak order?