nuffnang advert

Thursday, January 3, 2013

cash out je la...

Assalamualaikum semua....
pagi2 masuk ofis terus check nuffnang...mmg lately ingat nak cash out je...sbb dah malas nak tunggu lagi dah...

nak tunggu dia cecah rm400 mmg bercinta...walaupun lagi rm3 je nak cecah rm400 tu...tak sanggup mak jemah nak tunggu lagi dah...penantian itu satu penyeksaan tau...hahaha...

ye lah, mcm mana nak cecah rm400, xtvt berblogging pun dah slow sekarang ni...kalau dulu rajin jugak nak update 2x sehari...tapi lately ni, nak update sekali sehari pun susah sebenarnya...mcm mana BE nak bertandang ye tak? takpe lah, yg ada ni pun dah cukup baik...Alhamdulillah...

tengs korang yg tak jemu2 bertandang ke blog aku yg hidup segan mati tak mahu ni....huhu...lama dah aku tak singgah blog korang kan...InsyaAllah...aku akan jejak jugak rumah korang walau lambat...InsyaAllah, xtvt blogging aku akan pulih seperti sedia kala x lama lagi....wahhhh...kelasss gitu....

doakan aku agar aku terus berada dlm dunia blog....takut lama2 kang, aku tenggelam terus...

80 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Wow! SERONOKNYA..belanjah kita..:)

♥ Wina ♥ said...

masyukkk!

ala janganlah tenggelam beb, tak best arrrr :)

Amanda Suria said...

Mak oi...dah lepas dah handbag Charles & Keith sekali ngan kasut dah tu...nok..ko jgn la nak menghilang plak...x best kalau ko xde

Myra Jay said...

Tahniah ye kak, masyukkk gak tu, boleh bawak family jalan2 :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk tu.. buka meja la..kih2..

Rasp said...

pergghhhh masyuk tu.....
i rasa i nye yg dah bertahun2 pun lum masyuk cam tu hehehehehe....

Mama Vogue said...

wallahh.!! rezeki awal tahun tu :)

mama maman aka yana said...

rezeki tuh..:)

ejaMaria said...

yeay... mokcik kayo ditahun baru... :)

♥ dak pink said...

Banyak nye beb.

Psst, ko tambah je lah duit sendiri RM3, cukuplah 400 ratus nnt. Haha. ;p

~ yus ~ said...

banyak tu wahida! Akak nak cecah RM130 pun tak lepas2 dah tukar tahun ni...huhu.

Selamat tahun baru Wahida!

mamawaiz said...

banyak tu kak...
leh shopping

jeBateja said...

Boleh beli kasut anak sekolah tu....

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

banyak tu ..boleh la belanja makan...hihihi

Mysara Ab Rahman said...

byk gk tu...

Munnafendy said...

sy blum pnh cash out lagi kak...hmpir jgk ke arah tu. jenuh nye nk naik :p

Fiza Rahman said...

Tahniah nok. Banyak tu.

NM02 said...

6.98 boleh belanja aku chatime








pearl milk tea satu!

emy pokden said...

masyukkkkkkkkkkkkkkkk

Nafira usof said...

weh~ aku pon cash out jugak!!
aku anggap bonus utk diri sendirik.. ko tak pe~ ade bonus kan!!

:: Mrs.Eady :: said...

belanje aku ikan bilis ko tuh!

Ila said...

kira oklah tu...aku ni entah billa kurun nk dpt cashout

Nens Collection said...

masyukkkk...bila nk merasa neh..hikhik

Aju Mohit said...

tahniah ida, masyukkkk

wahida said...

NM02: hahaha...habis, yg ko cash out nuffnang ko tu, ada ko ingat nak banjer aku? hahaha...

mrs. eady: insyaAllah...nnt aku buat ye nok...lately ni mak jemah bz...huhu...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

manyak syokk woooo..
apelagi.. tebuskan aje..
kalo sy dh tak tunggu lama dh..
hahaahah..
berderet list menanti kalo amount gitu tu.. hehehe

faraherda.razalan said...

Melelh air liur. Byknye!!

abah khalisha said...

Nak singgit leh.hehhe

amirah said...

byk ler tu beb...cash out je..

Daddy Ziyyad said...

gila byk jugak tu nok.....tu berapa lama ko peram? hahaha

wahida said...

leily & amirah: dah cash out la tu nok...kan aku tulis aku malas nak tunggu lagi...

daddyziyyad: ni aku peram setahun...tahun lepas dah cash out sekali...tapi hasil dulu tak byk sgt...cuma rm200++ je...kali ni byk sikit je...heheh...

MuMMie BeRRy said...

masyukkk boleh belanja....tambah2 ni time ank masuk sekolah byk pakai duit.... dpt la membantu skit2...heheh

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki..

mama aini said...

Tahniah dear..ehem pasni blhlah belanja mama ek?.. :)

Syuhada Salleh said...

wahhh..bykk tu..

Hazmin Hamudin said...

Banyk jugak tu kak. Boleh buat macam2 jugak tu. Hehe

Anamarza Sue said...

cash out je mana tahu lepas je cash out ada rezeki lain pulak

wahida said...

anamarza sue: mmg dah cash out la tu...

TiranaAduka said...

salam wahida
Tahniah.....
banyaknya ...
berapa lama simpan ..?
kalau kita cash out hari ni minggu depan leh dapatke..?
kalau ada BE boleh cash out ke..?
BE tu berapa lama dalam blog kita..?

maaf saya new blogger...banyak tanya pulak....pada wahida....

::NureeN:: said...

rejeqi tue...
alhamdulillah..
nureen x pernah cash out tau..
ada pon 4 hinggit jerr.. apa yg x kena ngan nuff nureen pon x tau huhuuu

Dee said...

byk tuh..tp cash out arini jawabnya 2 bulanlah menunggu cek..the best check out end of month..tgu check sebulan je..

4feet8 said...

nuff blog baru ni, baru je mula.. setelah bape bulan create blognya..

Kesuma Angsana said...

wah tahniah, rezeki tu!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah bnyak tu.... cash out kak jgn tak cash out. hehehe

anie said...

wow manyak tue.....leh belanja nie..hehehe

wahida said...

tirana aduka: eh, takpe...malu bertanya sesat jalan kan...

kalau cash out hari ni, dlm sebulan dua baru dpt cek...bergantung pada status...kalau glitterati, sebulan...kalau non glitteraty, dua bulan...

BE tu ikut berapa lama dia nak tayang kat blog u tu...

minimum kalau nak cash out kena ada rm50...baru boleh cash out...

nureen: eh, kena check tu nureen...

dee: ekekek...takpe la kak...i redha...

Has said...

banyakye..sabar nye ko menabung acc nuffnang ni :)

-Sara- said...

best ah...banyak tuuuuuu! kcing..kcingg!

Ema Blog said...

hadiah thun baru tu...

diana said...

tahniah..,.banyak tu..

MaMa Rey said...

wow banyak tu alhamdullilah..
semoga berjaya dalam dunia bloging
(follow U)

~MommyAida~ said...

Wahh banyakk tuu..Tahniah kak!!

umialya said...

wowwwwwwww masyuk..

JunAina said...

Banyak tu... Kalau macam tu wahida kena le rajin update blog supaya nanti BE tu selalu lekat2 jerk. Vlog akak...ermmm...hampeh...hahaaa...

Tihara said...

alhamdulillah mesti lebat kan nuffy wahida..rasanya baru je bc entry cash out yang 200 tu..hebak

jgn tenggelam tau..timbui banyak2 sebab ske gaya tulisan awak :)

Cinta hazanis said...

wah banyaknya sis. :)

ieda said...

x per dikk
yg penting setiap entry muu ramai yg berkunjung kan ;)

tahniah .. manyakk tuuu

akubiomed said...

Banyak tuh. Tambah duit sediri genapkan RM400. :-)

nik ros said...

wah...byk tu.nik nak sampai 50 pun slow jea..hehe

NzA said...

TAHNIAH...akak ni dasyat wahida cz password pn dh lupa...so dh xleh nk check bagai.....

Azian Elias said...

belanjaaaa..

HeNRieTTa JoSe said...

Byknye akk...rietta bru try join nuffnang...itu pown ntahkan btl ntahkan tdak...xpndai nk set html dia....

norh said...

banyaknya..best ;)

mamy harraz said...

wahh banyak ni.
aku dpt RM50 pun dah kemain happy..kalau jumlah beratus begini harus melompat sampai ke bintang!

tahniah nok ;)

ct kektus said...

rezeki kak.

tapi tunggu sikit lagi je dah dekat 400 tu. :D

Cik Gee said...

uit untungnyer pasang iklan! saya satu board iklan pon xde dlm blog.. hehe!

ezasunflower said...

aminn... semoga terus ber-bloging.. =)

ahsfantasy Ryu said...

alhamdulillah.. rezeki :)
kita cashout dah berbulan2 tapi check tak sampai2. aduhai..

eima said...

byk gile ... tu utk brape lama tu ... fuhhhhh

Wak Gelas™ said...

fuyooohh banyak giler tu makk.., tahniahnyeer yee.. ehHHHee

eiela said...

tunggu la kak, sikit je lagi tuh. ala, berblog sekadar release tension je kan.

selamat tahun baru ye

sudipVSsenduk said...

burger tepi jalan pun ok... akak terima je

.:fyzz:. said...

Wow byknya nok...rejeki2

saifudin abu izzudin said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Angah said...

wuiiyooo hebak2...

Ibu Lala said...

Wow banyaknye...akk x prnh dpt lg. X reti bab2 nuffnang ni..

the malay male said...

brape lama tunggu ni?

Norhidayu Abdullah said...

tunggu hujung bulan kak baru cash out
tak la jenuh nak menunggu cek kunjung tiba.

rezeki blogging (:

sape kata blogging tak dapat apa kan

@lfidah @dim said...

byk tue smpai 300 lebih..aku punya baru lah jejak seratus lebih.br mggu lepas cashout..:D

intan_blur said...

alhamdulillah..
rezeki...bile la aku nak angka tuu