nuffnang advert

Wednesday, January 2, 2013

Selamat kembali ke sekolah abang!

Assalamualaikum semua...

Hari ni abg dah start sekolah balik..nampaknya dia teruja nak jumpa kwn2 sekolah dia..sampai ada one day tu dia ckp kat kitaorg dia rindu ngan kwn2 dia...hahaha...punyalah lama cuti sekolah kan..



Abg dah siap nak gi school...breakfast pagi2 dgn puding roti kukus kegemaran dia tu... :)
Hari pertama sekolah biasalah dia mintak kami hantar...tu yg kena cuti tu..nak bg support kat anak katanya..heheh..


Tahun ni abg darjah dua...sekolah agama pada sesi pagi..masuk sekolah pukul 7 pg..sbb ada kelas mengaji...pukul 12.40 tengahari kang masuk sekolah kebangsaan lak..

Harap abg belajar elok2 ye...dgr ckp cikgu/ustazah...jgn asyik nak menyakat budak pompuan je tau!
posted from Bloggeroid

41 comments:

akubiomed said...

Selamat bersekolah kepada abang Long. :-)

Kakzakie said...

Abang budak baik auntie tahu. Cuma sebab abang hensem tu ramai budak perempuan suka kot hihi...

Lya Colours said...

selamat kembali ke sekolah abang

abah khalisha said...

Back to school..amboi suka sakat budak pompuan ye..hehehe..

p/s: anak AK pun masuk sekolah hari ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

segaknya dia..

Lynn Hamzah said...

welcome back to school...belajar rajin2 yer...

mamawaiz said...

amboi..mak pon x sporting..hehe.

NM03 said...

abang ngorat wawa je kan...










:p

Nens Collection said...

selamat start blaja abg..ehehe..
best jgak masuk sekolah,sume baruu..hehe

♥ dak pink said...

Selamat kembali ke sekolah abang.
Study smart ok.

faraherda.razalan said...

Heee~ Selamat bersekolah bang!

norhidana miswan said...

selamat kembali ke sekolah abg, rindu kt kwn2 ke kt awek ni hehehhe

Nurulhuda Abdul Latip said...

Hensem abang ngan baju melayu..tulah kan rasa cam cuti sekolah lama sangat tu pasal semua budak beria semangat nak g sekolah.

Rai Ourkizuna said...

rajin gila ko noks buat puding roti untuk brekpes..jeles aku!

CaDLyNN said...

wow..puding roti for breakfast..sedapnye..

selamat kembali ke sekolah ye abg! blaja rajin2 :)

❤Kamsiah❤ said...

semoga membesar sbg anak yg soleh..

♥ Wina ♥ said...

all the best abang!

be;ajar rajin² ek :)

Teratak Hami said...

Bestlah amanat terakhir tu. Mesti abang suka sakat budak pompuan :-)

:: Mrs.Eady :: said...

tak sabar nak tunggu turn aku nokkkk :D

Daddy Ziyyad said...

samping kaler coklat...aku dulu sekolah agama samping hijau...hahaha

makchaq said...

Ikut pesanan mama tu Abang..
jangan jadi macam mama, masa sekolah asyik menyakat budak lelaki.. he he

bujal X said...

apsal sampin dia cekelat??

Emy Tak Kecik said...

salam tahun baru...

sila dtg ke blog sy...ada sesuatu disana ekekekkee

Qhaifa Nur said...

dpt pula baju baru wahida, lagi tak sabar anak-anak kita nak pergi sekolah...

Zana Adieyza said...

wah, sampai rundu kat kawan2 tu mesti rajin gie sekolah ni.. hehehe..

semoga terus membesar dgn bijak & sihat yer..

my all said...

Makchaq: hahaha...

Bujal: sampin dia coklat sbb dia sekolah agama swasta...x sama dgn uniform sekolah agama kerajaan...

Emy x kecik: baik, aku terjah sekarang... :)

Rinna said...

Selamat kembali ke sekolah.. yer abaang dan belajar rajin³

Rasp said...

hahahahaha pesanan yg last tu penting hahahahaha....

♥MAMASYAZA♥ said...

selamat kembali ke sekolah. amboi hensemnya dia

Nazayiena said...

Slmt kembali ke sklh abg....

diana said...

suka nyakat dak perempuan rupanya..buat la..sakat2 nanti jadi awek..ekekekek

Chik Att said...

Seriusnya...nak gi sekolah

whitecappuccino said...

awalnya abang start kelas..kol 7? selamat kembali ke sekolah abang!

my all said...

Whitecappucino: awal sbb ada kelas ngaji kak...sebenarnya pukul 7.30 pg baru start kelas...

mama aini said...

selmat bersekolah semula abang..ensem abang pakai baju melayu..

eima said...

amboi pandai menyakat rupenye .... ensem boy katekan kan ....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rindunya zaman sekolah!! :)

Kesuma Angsana said...

amboi bersemangat tu

Ema Blog said...

sekolah keb petang erkh...ada member tadi anak dia sekolah petang..alih2 mohon tukar..nasib baik dapat sama sekolah dgn anak...

ct kektus said...

dia rindu nak gurau senda dgn kawan2 lah tu kak. excited dah lama tak jumpa. :D

Bitt (double IS) said...

oooo abang sekolah petang yer...all the best abang! ;)