nuffnang advert

Monday, December 10, 2012

Terima Kasih Geng Pelangi

Assalamualaikum semua...
giler lama nak habiskan citer psl gathering geng pelangi kat Times Square ni...hahaha...buat sampai 3 part...
yg sebenarnya kami gather kat Times Square ni selain drp memanah dan makan2, dorang jugak nak sambut beday mak jemah yg dah lama tertangguh ni...

 kek yg sgt sedap...giler sedap....bukan ckp main2, mmg sedap...tengs pada geng pelangi yg pilih kek yg ohsem ni sampai tak cukup lak rasanya...

 geng pelangi yg hadir memeriahkan beday aku...kak Tina pun hadir, tapi biasalah dia, dia kan low profile, mana nak masuk dlm kamera kan...

 nyanyian telah dimulakan...oh, malu mak jemah...semua yg mkn kat Mz. Nina pun pandang...rasa nak tutup muka je...mesti dorang ckp dah tua bangka pun sambut beday......hahahaha....

 tiup jgn tak tiup...

 budak2 dah target kek dah...tak sabar dorang...aku potong kek je, terus dorang berkerumun....ekekek...

 yeayyyyy, mak jemah dpt 4 hadiah lagi...siap dgn segala wishes dlm kad beday tu...wow wee...

 first, dpt waffle maker...suka suka suka...siap mintak ngan dorang nak waffle maker brand Takada je...brand lain mak jemah tak layan....hahaha...melampau betul...

 pas tu dpt Pemanggang Ajaib yg tgh femes tu...ni pun antara salah satu benda yg aku nak sgt beli...tapi tak terbeli2...haha...so, bila geng pelangi tanya nak apa, terusla aku mintak pemanggang ajaib ni....

 pastu tak main la pemanggang ajaib je kan, haruslah mintak satu set dgn dapur gas merah dia tu...ekekek...beday girl kan, haruslah demand....wakaka....

 yg jadik 4 hadiah tu sbb termasuk sekali dgn gas catridge ni...sebenarnya aku dpt 2 hadiah je, waffle maker ngan set pemanggang ajaib tu...

family pelangi yg sudi memeriahkan beday mak jemah..terharu sungguh rasanya...4 lagi geng pelangi tak dpt hadir atas komitmen masing2...takpe, mak jemah sgt2 faham...

apapun, tengs pada korang yg sudi beri hadiah, kad dan segala bentuk wishes...segala masa, tenaga dan wang yg telah diberikan utk menjayakan beday party kali ni sgt2 dihargai...
loves korang ketat2!!

63 comments:

Amanda Suria said...

Happy belated birthday noks...seronoknya birthday kawan2 sambut kan...pemanggang ajaib tu pun menjadi pujaan hatiku...

Tina Othman said...

bestnya, siap boleh request hadiah lg tu, apapun kek tu nampak tersangatlah sedap

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh...happening nyer!!!

Fiza Rahman said...

BEstnya dpt gengn mcm nih.

Anum said...

bestnya

Dee said...

bila nak belanja chicken, beef & fish grill? hahaha..

Cho Zila said...

tahniahler yerk wahida untuk besday juga kerana punyer geng yan baik hati.. meoga ikatan persahabatan yang terjalin kekal abadi selamanyer

nuyui a.k.a miss YUI said...

kek tu mmg nmpk mabless la..

wah.. besh hadiahnya..hihi..gunakan sebaiknya =)

mamawaiz said...

grandnya hadiah akak..
kek pon nmpk sedap, siap ada macaroon lagi

Daddy Ziyyad said...

Nok, aku & wife kalau join sebagai wakil geng Ribut..kah kah kah..

hepi besday nok..rajin2 la buat waffle..buat ikan bakar eh lepas ni..haha

wahida said...

dee: hahaha, dtg umah, aku siapkan semua menu tu....

daddyziyyad: geng ribut? wakaka...

bukan setakat buat ikan bakar je nok, aku dah set nak buat ayam percik pakai pemanggang ajaib ni...heheh...

♡ a.y.u ♡ said...

kak jgn marah ai taw xdtg..tp ai tetap syg kakak ai yg makin manis ni..luv u kak....muuuahh....xoxo

abah khalisha said...

cukup ke kek makan ramai-ramai tu

wahida said...

ayu; eh, tak marah pun...tak pe, faham...

kita bole jumpa lagi lain kali kan nok...

wahida said...

abah khalisa: kalau nak ikutkan, mmg tak cukup..tapi mkn berebut tu kan best...heheh...

dwaty said...

sonoknya mak jemah.... siap demand lagi hadiah... walawei...

p/s: happy birthday mak jemah... hehehe

m.u.l.a.n said...

happy belated birthday...!!!

waallaaa.... seronok tengok semua seronok..!!!

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye....looks yummy...hadiah mmg super ohsem larr....

[sutera kasih] said...

wahhhh bestnya hadiah2 akak !! happy belated bestday akak :)

semoga pjg umo dmurahkan rezeki dan happy sentiasa :)

lieyalatif said...

happening sgt nok!! nampak nooo ramai sayang ko...bertuah2...

yg paling best adiah2 tu...aku pun suke hah....lagi2 waffle maker tu...best2...

Qhaifa Nur said...

wahida, akak suka pemanggang ajaib tuh...tahniah wahida
hadiahnya best belaka...

akubiomed said...

Wah meriah sambutan hari lahir. :-)

*SiRibenMerah said...

happy birthday sis... amboihhhhh..
suka la tgk pic2 dlm camera akak..

psssttt, tanak emailkan pic kat i ke?
hukhukhuk....

hugs n kisses~!
sayang akak ketat2 jugak....

Rasp said...

tgk gambar kek pun dah terasa sodapnya tu sis....
nak nak bila mcm rebut2 lagi rasa sedap hehehehe

whitecappuccino said...

happy belated birthday! bukan main best lagi hadiah tu..pas ni rajin2 msk yer..

NM02 said...

dah rasmi lom brg2 tu?


MuMMie BeRRy said...

Hapy belated birthday wahida... moga pjg umor & murah rezeki...aminnn

ieda said...

eppy belated bday sekali lagi ekeke
seronoknya macam nie ..
hurmm nak buat geng jugak lah ;)

aah dikk .. nampak sedap kek tuu ;)

JunAina said...

Ko noks demand...hahaaa...

Run Away said...

happy bday...;..best dapat geng2 yang baik...;d

wahida said...

NM02; belum rasmi lg...tak tau bila nak buat...no time maaaa....

siriben merah: ok, nnt i email u eh...

norhidana miswan said...

kek tu sedap kan kak, aritu sambut bday kt opis pun amik kek tuh...
bestnyer hadiah2 yg akak dpt... pemanggang ikan tuh yg best sekali tuh...

ni yg rsa nk join geng pelangi nih... heheeh ngn muke tak malu

syariza09 said...

uikkss dasyatnya hadiah dr geng pelangi ni, untung arrr
apa nama kek tu? ke tu nampak gojes

MystoryPic said...

Happy belated birthday to U.. lambat sikit ucapannya...

mama aini said...

meriahnya sambutan bezday..tentu gembira sgt ada kawan2 yg sgt menghargai & memahami..

Rinna said...

Wahh curlast2 hadiahnyaa siap boleh demand lagi.. best2.. :)

syiela said...

bestnya.. boleh demand hadiah lagi.. sangat best la kak

N i e Z a said...

wow...bestnye adiah2 erk..pas ni leh la wat sesi panggang memanggang pulak..hehehehe..

Mimy Hamid said...

tudung mak jemah sangat lawa..aku berkenan ..sila share eh mana ko beli

wahida said...

mimy hamid: aku beli ngan member yg jual kat opis ni...aku tak tau mana dia dpt stok nok...huhu...

dollricca said...

salam...hepy beday kak...just nak join2 akak2 blogger ni,...seronok baca blog akak...mmg happening je...dr blog akak n blog2 kwn2 lain lah ika mmg berminat sgt nak ada blog sndr...hrp lps ni blh dpt tnjk ajar dr akak n blogger2 lain utk upgrade blog ika n hrp akak n kwn2 blogger lain dpt jengah blog ika yg br nak idup tu...hehehe...lol....

AnneRaini said...

aku nak gak pemanggang ajaib tu...aku request kat ko jelah..hehe

NeenaAnuar said...

happy belated b'day dear.. Wahh suke lar ngan semua hadiah tuh! ;)

Nens Collection said...

syokkknyerrr hadiah2 ni...suker2!

wahida said...

dollricca: hi there!! i will drop by to ur blog...keep blogging okey...

Wak Gelas™ said...

hepi belated lar mak jemah tuuu.. ehhhhe, wak pon tertarik dgn portable gas stove tuuu, sungguh klise uoolss

-Sara- said...

wahh, adiah tak menahan! best ahh!

Munnafendy said...

hepi belated besday kak wahida! seronoknya tgk,meriah btul ada kwn2 ramai kan...siap bleh demand lagi nak hadiah apa..hehe

pssttt....akak makin cantik la :)

Azian Elias said...

MASYALLAHHH..serronoknya.. alaaa..lupa nak wish dear...
happy belated bufday yeee..

Carl Lesmana said...

amboi kak, tua bangka ke? umur sekadar angka kak, tapi kak wahida still maintain apa? btw happy belated birthday ya =) semoga sentiasa happy disamping keluarga tercinta =)

citarasa rinduan said...

assalamualaikum wahida..
lama k. ayu tak singgah sini..sungguh suka dgn penampilanmu.. ayu gitu...

tahniah..

dan happy belated birthday. moga murah rezeki kamu

Amie said...

Happy birthday Wahida... kek tu memang sangat unik... cantik! Hadiah pun lumayan....

MaMa Rey said...

happy birtday..wah bestnya dapat kek..cantik keknya

Kak yon said...

wah..meriahnya..kawan meraikan harijadi.dapat hadiah pun yg bes.

Lya Colours said...

boleh bisnes waffle pasni hehe

Kasih Salina said...

happy besday wahida..bestnya kek tu..

Angah said...

amboii hapy belated bday nook,..yg ke brapa tu..hehe..waaaoo hadiah hebat2 nampaknya lepas ni leh tunjuk bakat memasak pulak dgn pemmanggang ajeib n waftle maker tu...

::NureeN:: said...

meriahnya.. suka bila ada kwn yg sekapala... :)
hepi belated besday wahida :)

Ema Blog said...

syok bila ada geng..semua aktiviti ada bersama

dakcik said...

bestnya..dpt mcm2 hadiah lg tu..kek pun meriah..siap ade macaroni..nyum nyum..

p/s: hepy belated birthday kak wahida! sweetttt =)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

happy belated birthday kak...

anie said...

hapy belated bsday...
sekarang semakin berseri2.....;)

leenz85 said...

hepi belated besday ok!!untung la dpt byk hadiah..hehe..da try lum grilled pan tu.. :)

follow me guys..
http://herdiaryoflife.blogspot.com