nuffnang advert

Wednesday, December 12, 2012

selamat hari lahir abang...

Assalamualaikum semua...

hari ni hari lahir anak bujang aku si abang tu....

pagi2 buta suruh dia berposing nak masuk dlm blog...hahaha....
beday boy ni request mcm2 sempena beday dia ni...nak kek, nak hadiah bola, bukan bola yg mcm budak2 main tu tau, nak hadiah bola keras mcm bola sepak tu...nak suh aku buat puding roti, nak tidur sama2 ngan kami mlm ni....
ok lah bang, dah beday namanya, mama turutkan lah....tapi nak tidur ngan mama dan daddy tu mlm ni je tau...pastu sila kembali ke tempat asal anda....hahaha....



selamat hari lahir Wan Ahmad Zaqreel/Arel/Abang yang ke 7 tahun sayang....
semoga abang sentiasa sihat selalu...tak nak sakit2 ye sayang...
kalau mama ada marah abang tu tanda mama sayang...
tapi mama nak abang tau, 
mama, daddy dan adik sayang abang sesgt....
abang adalah nyawa mama....
semoga abang menjadi anak kebanggaan keluarga hendaknya...amin...

68 comments:

Anum said...

selamat hari lahir
cantik date

MyraQhairel said...

Salam..hepi beday abg Arel...semoga sehat selalu dan dpnjgkan umur..be a gud boy..jadi anak yg membanggakan mama & daddy..amin..:)

Huda said...

Wah bday jatuh pada tarikh yang cantik la tahun ni..Memang kena sambut special sangat tu...Happy Birthday yea..

Norhaizan hakim said...

Happy besday utk abang..semoga jadi anak yg soleh.

*SiRibenMerah said...

Happy Birthday abg arel.. aunty doakan abang bijak pandai dan menjadi anak yg soleh hendaknya.. aunty pon sayang abang jugak tau.. dah besar dah.. pasneh takleh manja2 lagi dah.. ehehehehe~

~MommyAida~ said...

Happy birthday Abang!!12.12.12..special nya date hari ni kan..suruh mama buat puding rotii 12 keping k..baru special skit..hihihi

HoNeY_oK said...

Selamat Hari Lahir ke 7 Abg.
Daddy sayang Abg so much...
Belajar elok2, besar nnt jd
org berguna pd keluarga, bangsa,
agama dan negara

Rai Ourkizuna said...

happy birthday abang..semoga dipanjangkan umur dan murah rezeki.. jadi anak yang soleh, taat pada Allah dan ibu bapa ok.. :D

emy pokden said...

happy besday abang!!!!

Cikgu Ma said...

selamat hari lahirr...

pergghh!! ohsem kak, amik gambar masuk balang...nk try buat jgk..

nur anis said...

happy birthday abang..:)
kak..cantiknya gambar..:)

abah khalisha said...

ha dapat hadiah apa tu ye..happy besday

Nurhayati Mohd said...

hepi besday to abang..pandai mama abang wat gambar tu ;)

Amanda Suria said...

Selamat Hari Lahir abang....semoga menjadi anak yang soleh dan membahagiakan mama dan ayah ok...

AnneRaini said...

happy besday arel.. tahun ni sambut bsday tarikh cantik tuuu..

noorbaybie said...

happy bday abang.. same bday ngn abg hafiz la, nnt bole celebrate same2 .. mama jom plan!!

wahida said...

noorbaybie: jom nok!!

Sue-Rya Qistina said...

Happy birthday abg!
Semoga menjadi anak yg soleh dan berguna kpd ibu bapa ye.
Aunty juga berkongsi tarikh 121212 ni.
Wedding anniversary yg ke-3. yeay!!!
jom celebrate sama2 :D

Rasp said...

amin.....

HAPPY BIRTHDAY ABANG!!!!

aunty doakan semoga abang menjadi anak yg soleh, dan berjaya dunia dan akhirat....

amirah said...

hepi besday abang zaqreel, moga membesar sihat dalam lindungan Allah insyaAllah...

N i e Z a said...

Eppy bestday abang, mg dipangkan umur,mrh rezki..jd anak yg soleh..

wah..byk nye request abg..

nak tido ngan mama n daddy yer..hahahaha..

Amin...mg sume doa mama dimakbulkan...

yana lyana said...

happy birthday, abang! pandai dia berposing..hehe..

ct rahani said...

happy besday abang encem.. semoga jadik anak yg soleh, berjaya dunia akhirat yer.. amin.. :)

Sharifah Nadzarah said...

HEPI BESDAY...MOGA JADI ANAK YG SOLEH..
WAHIDA SAMALAH BESDAY ABANG DGN ASBEN KITA...12.12.12 JOM SINGGAH

sudipVSsenduk said...

cantik 12.12.12

moga abang menjadi anak yg soleh & sentiasa mendoakan kesejahteraan mama & daddy, Amin.

mama bagi hadiah apa?

mamawaiz said...

selamat hari lahir abang!
rajin2 belajar..jgn noti, dgr cakap mama n daddy ye.
jadi anak soleh..jaga adik.
son sob...sedih pulak.cam cakap kat anak sendiri pulak..hehe.

syiela said...

selamat hari lahir sayang :)

m.u.l.a.n said...

happy birthday abang yg sweet...!!

akubiomed said...

Selamat menyambut hari lahir kepada abang. :-)

Ema Blog said...

selamat hari lahir utk abang..moga jadi anak yang beriman..dan dgr cakap ibu bapa

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir Abang. Hari ni hali lahir anak aku gak, tapi yg ke 8 bulan...hehehe...

RYS AREESA NASIR jr said...

happy birthday Abang! Wah, 121212 cantiknya nombor dia tahun ni ya..

Anonymous said...

Happy birthday Abang.
Semoga sentiasa di berkatiNya dan jadi anak yang soleh ye.

Kan main permintaan birhtday, nak tidur dgn mama & daddy.
;)

-Dakpink-

munna said...

selamat hari lahir buat abang.... cantik no.....

semoga menjadi anak yg soleh

Qhaifa Nur said...

hepi besday abg...
dah besar...
moga jadi anak kebanggaan mama/daddy..

kayzie said...

hepi bday to anak bujang akak..:)

-Sara- said...

happy bufday abang..hop jadi anak yg soleh utk mak and ayah ye :)

Myra Jay said...

Happy Besday Abg..

Moga membessar menjadi anak yang soleh ye sayang :D

Dee said...

happy birthday abang..moga jadi anak yg soleh..

kalaulah doktor bius ada masa aku beranakkan fifi dulu confirm tarikh sama ngan abang..hehehe..

CaDLyNN said...

happy bday abg :)

:: Mrs.Eady :: said...

Happy birthday abg!!!

Nafira usof said...

Selamat Hari lahir abang~

mama aini said...

`hepi bezday abang` 12122012..semuga jadi ank yg soleh..amin..

JaSSNaNi said...

selamat hari lahir.. semoga terus sihat, besar dan menjadi anak yang soleh.. aminnnn..

Nieda ramly said...

bertuah abang lahir hari ni....date cantik , senang nak ingat.

semoga abang dimenjadi kebanggaan mama dan daddy

Munnafendy said...

tarikh cantik tahun ni..xde bday party utk abg ke?? :)


mamyharraz said...

happy birthday utk abg.
makcikyati doakan awk sentiasa di bawah Lindungan Allah s.w.t.
jadi ank yg soleh dan bijak utk mama dan daddy.

lizz said...

Happy birthday abang...moga panjang umur murah rezeki...

Rinna said...

Happy Birthday utk Abg.. Moga menjadi anak yang soleh..dah besar nanti dan jaga mama dan daddy okey..

MystoryPic said...

Cantiknya tarikh lahir abang arel... Happy Birthday... semoga membesar bagai johan

Cik Yatt said...

nice gila pic.. 12.12.12..terbaiklah

Daddy Ziyyad said...

Happy birthday buat Wan Ahmad Zaqreel...moga menjadi anak yg soleh dan berbakti kepada ibubapa & agama...aminnnn

dakcik said...

Hepy birthday abang!
cntik date tu..moga pjg umur & jd kebanggaan pd org tua yek..=)

norhidana miswan said...

eppy bday abg, semoga jd anak yg soleh, anak yg mendengar ckp, n semoga berjaya dlm apa jua yg abg ceburi...

qemaishak said...

Selamat hari lahir abang arel..moga jadi anak yang baik:)

ieda said...

selamat hari lahir abang !
semoga segala impian dan harapan ayah & ibu menjadi kenyataan ! ...
moga jadi anak solehah dan cerdik pandai tau ..

aminnnnn ;))

Amie said...

Comelnya abang.... cantik tarikh lahirnya... semoga abang akan menjadi anak yang soleh, taat pada ibu bapa, Rasullullah dan perintah Allah.

makchaq said...

Happy Birthday Wan Ahmad Zaqreel, semoga menjadi anak kebanggaan keluarga..

Ibu Lala said...

selamat hari lahir abang. moga abg panjang umo, murah rezeki, sihat selalu dan sentiasa di llindungi...amen..

whitecappuccino said...

happy birthday abang!

kasihredha said...

Smoga mjadi anak yg solleh...hb banggg

Hazmin Hamudin said...

Selamat hari lahir... Bestnya dapat date best... Wah. siap request nak tido sama dgn mak ayah dia la. Hehe

NM03 said...

hepi beday abang...








jadi anak soleh ye...

Zura Zue said...

heppy bday..

anie said...

happy bsday abg
semoga jadi anak yang soleh

ros_reeza said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat anak akak ye. Moga membesar menjadi anak yang soleh ..

ros_reeza said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat anak akak ye. Moga membesar menjadi anak yang soleh ..

::NureeN:: said...

hepi belated besday abg...

cantik gambo ni.. bg tips mcm mana nk wat