nuffnang advert

Thursday, December 27, 2012

n3 yg tiada motif

Assalamualaikum semua...
nak buat n3 lain sebenarnya, tapi tak bwk external pulak...jadiknya korang layan kan je la gambar2 yg takde motif ni...4 budak sengal yg ada dlm henfon aku neh...haha...

 tak menahan budak tudung biru tu, pernah teringin nak masuk modelling tapi x lepas kekdahnya...siap angkat kaki sebelah...muahahaha...yg tudung merah tu pulak bajet nak marah aku la tu kononnya...tapi muka senyum2...kehkeh...sampai mekjah tutup mata lah malas nak layan kitaorg...

aku sorang je nampaknya bergaya sopan dan ayu...hahahaha....
matikla aku kena lahar dgn kwn2 aku...

 konon2 di zaman 1890 la katanya...agagaga...

 tapi mereka inilah sahabat2 baik aku...sentap menyentap sesama sendiri mmg ada...tapi sekejap je...biasalah tu kan...suami isteri pun bergaduh, inikan pulak kawan2...selalunya yg biasa sentap tu aku lah....hahaha....aku kan hati mudah rapuh...ekekek....



sekian n3 tiada motif...

52 comments:

Lya Colours said...

cantik baju!

@lfidah @dim said...

suka tengok gmbr kat atas..nak2 yg angkat kaki tue.mmg ada gaya.

Tina Othman said...

comel gila okey

ada gaya mcm cover majalah Jelita yg gambar adik beradik Rozita Che Wan tu

mamawaiz said...

amboi..iye ke hati rapuh kak. ingatkan kental

Anum said...

cantik baju beb

cik fadh said...

kemain masing2 posing..kawan2 kalo otak giler2 mmg best layan..huhu

abah khalisha said...

posing...memosing

Nurulhuda Abdul Latip said...

yeay...suka nengok gambar ni..:) hati rapuh ke kau?

Nurulhuda Abdul Latip said...

yeay...suka nengok gambar ni..:) hati rapuh ke kau?

Fiza Rahman said...

Bukan main lagi posing yer. Tak menahan tgk yg angkat kaki tu ☺☺

-Sara- said...

amboii mak2 dara posing! hehe

NM03 said...

kiut kiut dan kuit!!

hahaha

yg baju biru tu, sejak peha dah nipis, asyik la jengket kaki bila bergambo

hahaha

sayang korg bertiga selamanya

mama maman aka yana said...

seronoknya tgk pic kekawan berbaik2 gini.. keep it gud ok..:)

norhidana miswan said...

ahak2 gaya mmg tak menahan sume

AnneRaini said...

comel pulak ko pakai spek ye..

mamy harraz said...

cantik baju ko nok..
ko mmg ayu pun.
suka tgk ada kwn2 rapat mcmni.

Eye_nee said...

terbaekkk korang ni kan....kawan..sahabat..teman...geng..mcm2 lagi lah...

faraherda.razalan said...

Peh! Ctk2 la kamu semua. Bestlah keje mcm ni kan? Tmpt keje kami, kwn keje benti. Jadik, pyh nak ada yg sehati sejiwa.

noorbaybie said...

nokkkkkkkkkk!!!!!!!!!... nnt akan ku balas dendam!!, Jah ko perli aku kan da lama x g gym.. sentap!

emy pokden said...

best kan kalau ada kwn sentap menyentap ni..barulah asam garam nama nyer..hehehe

anie said...

sesi posing bersama kawan2...selalu gak buat...hahaha

♥MAMASYAZA♥ said...

cun, sesi pozing ngan kengkwn camni, rancak time blajar dulu...hehehehe

Rasp said...

posing tak henget waahhhh...
best ada geng yg satu kepala nie sis...
suka duka bersama kannnn...

:: Mrs.Eady :: said...

waahhh..best nyer korg!!!

SURIA AMANDA said...

best kan dapat tepek gambar kat blog...aku?susah dpt tunang x sporting..almaklum la aku kan diva...nanti kena kebasssss

Has said...

sporting nye dorang :)

Daddy Ziyyad said...

hahahaha..mekjah tutup mata tu apasal? Ni mesti kejadian sebelum korang melahap TGI Fridays kan...:P

sudipVSsenduk said...

bff :)

Hazmin Hamudin said...

Memang old skool betul gambar yang kedua tu kan kak.. nice

Nafira usof said...

sonok ar ko nok! aku nih sebatang kara kat opis aku nih.. takdak geng.. makan pon sensorang! giler sadis kan~

Zura Zue said...

best pe kak..sentap menyentap nie...lg bertambah erat hubungan tue...

Rapunzeel Cikilolo said...

ni lah namanye geng kan?

ieda said...

ape2 ajelah dikk
aku sukeee pic 80an tuuuu

comelsssssssssssss ;)

Qhaifa Nur said...

bestnya ada bff nih....
suka senang sure bersama wahida.....

JunAina said...

BFF...cubit peha kanan peha kiri terasa tapi cer ko lempang mek jah mesti ko rasa gak coz dia akan lempang ko balik nok!

Norhidayu Abdullah said...

bestnya kawan2 sporting mcm ni
sejak pindah opis tak merasa dh semua ni.

Aishah Jahirah said...

amboi sakan na posing....hee blh jadi model ni..

Dee said...

ni pose before makan ke after makan? tgk gaya perut mcm before makan..hihihi..

wahida said...

dee: ni after mkn kak...before mkn tak sempat nak amek gambar sbb lapar sgt...hahaha...

diana said...

ingtkan yang angkat kaki tu model betull..

ekekek..

makchaq said...

Sesuai jadi model tudung Fareda/Busana Raya ni...

~MommyAida~ said...

hihihi..posing sakan nampak??

CaDLyNN said...

kemain posing..

Hans said...

sakan bebenor korang posing
hahahaha

mama aini said...

assalam dear..sakan posing..like it..

Angah said...

sakan ...tmbah2 yg angkat kaki tu haha

Nisah Idham said...

pandai berposing gupenya hehe

Nens Collection said...

kak wahida kurus!..jeles!

lieyalatif said...

HAHAHAAHAH...kelasssss korang...cantik2 semua....cun2 belaka....suke aku tgk masing2 posing..

beb ko betul2 dah kurus...share le camne ko diet...plisssss..

Kesuma Angsana said...

mmng ada gaya model tu hehehe

Ema Blog said...

gambar atas tu candid ke saja gaya camtu..

MaMa Rey said...

comel betul akak2 ni posing..