nuffnang advert

Wednesday, December 19, 2012

anak2 punya perangai

Assalamualaikum semua...
jom tgk anak2 bujang aku menyakat anak org...

 anak aku si adik ni duk target je si Zaim ni, anak Amy Sweetdarling..dia kalau jumpa baby, mmg dia tetiba jadi penggeram...haha...

 see, sampai rimas Zaim dibuatnya...dicium bertubi2 baby ni...ekekek...
dah la mlm semlm sibuk mintak baby gegirl kat aku...nak sekarang jugak pulak tu...adoi la...

ni pulak si abang punya perangai...tgk lah tu dia menyakat si Mimi, anak kak Dee...ekekek...
sebelum ni pun, ustazah ngan cikgu2 abang ada ckp kat aku, abang ni dlm kelas suka menyakat budak perempuan....adoi la bang...


sabo je la....

49 comments:

shida said...

dia nak adik lagi kot!!!! :-)

anie said...

dioarang nak suh mama dia tambah ahli keluarga lagi tue....
muka baby dgn adik nmpk sama lar...

whitecappuccino said...

cepat2...kilang kena beroperasi.

NM03 said...

abang..... ikut perangai dedi eh? hehehehe







ampun shidi! :)

Ratu Hatiku said...

Hehe...nak adik lagi la tu...

Sue-Rya Qistina said...

dah boleh tambah lg ni. tgk dua2 pun suka budak2. hehehe

AnneRaini said...

sekarang jugak???hahaha memang tak menahan..hehe

sudipVSsenduk said...

usaha tangga kejayaan :)

JaSSNaNi said...

suka nyakat orang? nakal nye dia... budak laki mmg camtu.. nakal tetap no.1 kan..

Fiza Rahman said...

HEhehe...tersengih2 aku tgk gambo anak2 ko nok. Nampak sgt muka adik yg geram tgk baby zaim tu ☺☺

Rasp said...

hahahahaha...
anak2 nie mcm2 pe'el ek sis...
kelakar lak tgk pe'el your boys sis...
nak adik gegirl hari ni gak ek....
hahahahahahaha...
citer kita lebih kurang sama lak hari nie...pe'el anak..

SURIA AMANDA said...

ayork...mengikut perangai sapa ni...baik ckp...

N i e Z a said...

ekekekkee..si abg muka nakal bile time menyakat yer..

adik dh hint tu..ape lg mama..bg la adik gegirl pulak..hahhahaha

mamawaiz said...

hihi..zaim n anak akak tu dh mcm adik beradik pulak.lebih kurang je rupa

Lynn Hamzah said...

hehehe...kalau ada adik baru tentu diorang x sakat yang lain2...

Cik Awin said...

baru 2 orang...2 ragam....klu 10 org? macam2 lagi ragamnya ;)

ieda said...

EKEKKE tu tandanya dikk
ko kena mula menambah dah nie .. ekeke
mereka dah gian nak adik dah nie ! ...
macam2 kan .. lucu lak !

*SiRibenMerah said...

alahai.. rindu la ngan si adik yg manja je kalo jumpe aunty iyra kann.. gerammmm ngan adik.. manja sungguh... hugs n kisses utk adik ye kak...

Daddy Ziyyad said...

abang punya muka menyakat si Mimi, memang terbaik!! hahaha

Sharifah Nadzarah said...

DAH BOLEH BAGI ADIK TU WAHIDA...APA TUNGGU LAGI...SIAN KAT DIAORG...

Ibu Lala said...

Apa lagi u. Tambah la cepat. Grrrrr...usah kata budak budak geram tgk bb. Kalau ai pun rasa nak geget je..

JunAina said...

Ngikut perangai maknyer ke bapaknyer...ekekee...

Ibu Lala said...

Cantik la blog awk skrg. Osem gituw. Wat sendiri ka nih...nak tempah voley tak?? (Sambil angkat angkat kening)

ahsfantasy24 said...

hehe nangis da baby nak g kat mama die :)
baru tengik template baru :D

Kakzakie said...

Heeee... kakak sukalah tengok wahida. Kenapa tak nak tambah masih muda? Ruginya kalau kakak masih muda dan boleh nak ramai-ramai best...

Tengok adik tu punyalah dia sayang pada baby org:)

dwaty said...

BUDAK2 KAK... UMUR CAMTU MMG SUKA MENYAKAT... NANTI BILA DIA DAH BESAR MESTI JADI PEMALU PUNYA... HEHEHE

wahida said...

ibu lala: header n template saya tempah kat eb...


kalau nak tempah, ni link dia:

http://mamaaerish.blogspot.com

Kesuma Angsana said...

he he telatah anak2 kecil

Nafira usof said...

hahaha.. okeh! dah boleh start operasi tambah anak..hahaha!

Jue a.k.a Ibu 2F said...

muka baby ngan adik samale...
pandai menyakat orang ye

Aisy Nasiha said...

Zaim gurau manja dgn baby tu ye...jenis suka berkawan ni, nanti mesti dapat ramai kawan..

::NureeN:: said...

si adik dok cari gang si abg dok ngorat yerr hehehhe
comel betoi.. :)

Nisah Idham said...

heheh suke menyakat ye..
saje berlawak lah tau !!
budak2..

lizz said...

abang n adik tu nak baby gegirl tu..hehe

Kazman / Sue said...

heee3x... memang macam tu la kan anak2x ni...

Qhaifa Nur said...

mungkin dah lama tak beradik kecil wahida geram..geram..

samalah dgn anak akak aeish...jumpa baby mesti nak cubit pipi..kaki

Knor said...

budak lelaki mmg mcm tukan..rumah kak ni binggit juga dgn sakat menyakat...

norhidana miswan said...

abg dh pandai ngorat ek, pastu si adik nk adik kecik lg tuh.... diaorang dh bosan nyakat sesama mereka itu yg nk skt org lain

Dee said...

masa kecik2 ni lah nak bergurau pun..sok dah besar2 malu dorang..hihihi..

khairul hassan said...

tu dia sampai menangis

GreenJade said...

keh keh ke nasib baik dia x suruh beli baby baru beb..mana nk cari..supermarket pun x jual..hihihi

lama benor x memblog walking..bz katanye..(padehal malas) ke keh keh...mehhh huggs sket. mehhhh

akubiomed said...

Anak lelaki biasalah. :-)

Kasih Salina said...

tu tanda dia nk adik pempuan la tu wahida..mak nya kena cepat2 beranak..hihi..ada sesetengah budak memang camtu perangainya..caranya bergurau la tu..

etuza said...

terhibur tengok gelagat adik2 sini,..comel2

:: Mrs.Eady :: said...

nakal tapi hensem!hehehe..

Wak Gelas™ said...

usaha tangga baby gegurl lapan lapan lagikks.., ihikks

Ema Blog said...

amboi abang dan adik niii...

Kesuma Angsana said...

wah2 sedap tu !

mama aini said...

ehem abang pandai mengayat awek ek?..takmo nottie..nottie tau abang !!..ha2x..